Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ögrenci evnde robot :2:

robot olsayydııı ah

yumurtaaa eklemedim evet öyle bişi duymadım hiç.o kıymadan köfte olmaz mı yeniden cekilmedigi sürece acaba

ögrenci evnde robot :2:

robot olsayydııı ah

yumurtaaa eklemedim evet öyle bişi duymadım hiç.o kıymadan köfte olmaz mı yeniden cekilmedigi sürece acaba

ayy dimii çok pardon canım yaa:)
çok fazla ise o etlerin hepsini topla bi kasaba götür canım rica et çekerler..
ya da bikaç poşete üst üste koy ve etleri döverek incelt canım,daha kolay köfte yapabilirsin o zaman.
ama yumurta eklemeyi sakın unutma.

Bildigim pek corba cesidi yok mercimek,sehriye,ve yogurtlu corba disinda bilmiyorum baska corba guzel bi corba tarifin varmi ?

bende yapmıştım çok güzel bi tarif

yaanii yok malesef.poşette ezmeyi denerim ozmn bide.yumurtayıda unutmıcamm.kötü olmasının nedeni benden degil kıymada ozmn rahatladım

Bildigim pek corba cesidi yok mercimek,sehriye,ve yogurtlu corba disinda bilmiyorum baska corba guzel bi corba tarifin varmi ?

32- TAVUKLU YARMA ÇORBASI
70- SEBZELİ MERCİMEK ÇORBASI
132- ADANA TARHANASI
180-ARAP AŞI
226-ANNEMİN TARHANASI:)
​canım
bunlar topikteki çorbalarım,ama yarın mesela mantarlı kremalı çorba yapacağım kısmetse..içinde tavukta olacak...ev yapımı yani tek hazır olan krema olacak canım..bi bakarsın bakim beğenicekmisin..ben yaz döneminde açtığım için bu topiği,çok fazla çorba yapmadım..ama artık kış geldi bol bol çorba yapacağım kısmetse:)

elossa başarılar dilerim canım .....oylar sana
yaya şaşa elossa elossa çok yaşa
(bize daha fazla yemek paylaş diye verdim malum şaka şaka)
cidden senin paylaşımlarını çok seviyorum ellerine saglık bileginin hakkıyla alacaksın kupayı

yemek bölümüne cok nadir ugrardim anket icin ugrayim dedim cikamadim

Elossa ellerine saglik yemeklerin cok güzel görünüyor topicinde hayirli olsun

adana tarhana corbasini bugün yaptim Türkiyeden getirenler oluyor sagolsunlar,burda bulmak imkansiz

bol sebzeli dere otlu makarnaya bayılırım ya çok güzel göürnüyor ellerine saglık agzımın suyu aktı resmen yaaa

mantara bayılıırııımmmmmm

nezaman yapıcaksın corbayı canım.hazır mantar varken evdeee banada yarasa yaniiii

bende yapmıştım çok güzel bi tarif
evet canım çok güzel ve kolayy

yaanii yok malesef.poşette ezmeyi denerim ozmn bide.yumurtayıda unutmıcamm.kötü olmasının nedeni benden degil kıymada ozmn rahatladım

eheheh canım tamamen etin suçu,senlik bir durum yok:)
tekrar yaptığında sonucu bildir emi,yine olmazsa başka çareler bulalım

canım benim yaa çok teşekkür ederiimmm,çok mutlu oldumm
ben o bebişi yerim ama,Rabbim bana da nasip etsin inşallahh

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
yemeklerimi beğenmene sevindim,senden de paylaşım beklerim olurmu:)
yurtdışındasın sanırım,ama mutfağı sevmen güzel,Adanallımısın yoksa

bol sebzeli dere otlu makarnaya bayılırım ya çok güzel göürnüyor ellerine saglık agzımın suyu aktı resmen yaaa

bende hayatım bendee,bol mayonezli oy oy oyyyyy

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
yemeklerimi beğenmene sevindim,senden de paylaşım beklerim olurmu:)
yurtdışındasın sanırım,ama mutfağı sevmen güzel,Adanallımısın yoksa

evet canim adanaliyim ,adana tarhana corbasini paylastini görünce sevindim pek bilen yok sanirdim ama bilmeyen yokmus nerdeyse almanyada bilen yok marasli adanalilar haric

keske bugün yemekleri bitirmeden paylassaydim fotolarini birdahakine artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…