Elossa tsk ederim canim baktim cok guzel,yarin yapicam insAllah...
canım dağılmaması için köfte harcına yumurta kırılıyor sen ekledinmi..birde çok iriyse etleri o yüzdende olmamıştır..keşke yapmadan önce robottan geçirseydin belki daha iyi sonuç alırdın cnm
rica ederim canımcım,paylaşma imkanın varsa paylaşırsan çok mutlu olurumm
ögrenci evnde robot :2:
robot olsayydııı ah
yumurtaaa eklemedim evet öyle bişi duymadım hiç.o kıymadan köfte olmaz mı yeniden cekilmedigi sürece acaba
Elossa son bisey daha rica edebilir miyim ?
Tabi ki paylasirim canim...
şaşırdım patlıcan reçelini ilk defa duydum...
Bol dereotlu mayonezli sarmısaklı yoğurtlu Makarna Salatam
makarnayı haşlıyor süzmeye bırakıyoruz..o arada hemde soğuyor aynı zamanda;
hazır garnitürü soğuk sudan geçirip onuda süzüyoruz.
ayrı bir kapta yarım kg kadar yoğurt ve 2-3 yemek kaşığı mayonezi 3 diş sarmısak ezip hepsini bir karıştırıyoruz..
tuzunuda ekleyip bu karışımı makarna ve garnitürle buluşturup iyice birbirlerine yediriyoruz.
8-10 dal dereotunu iyice yıkayıp minik minik doğrayıp makarna salatamıza ekliyoruzz...
Afiyet olsunnn:)
Eki Görüntüle 525970 Eki Görüntüle 525971 Eki Görüntüle 525972 Eki Görüntüle 525973
ayy dimii çok pardon canım yaa:)
çok fazla ise o etlerin hepsini topla bi kasaba götür canım rica et çekerler..
ya da bikaç poşete üst üste koy ve etleri döverek incelt canım,daha kolay köfte yapabilirsin o zaman.
ama yumurta eklemeyi sakın unutma.
Bildigim pek corba cesidi yok mercimek,sehriye,ve yogurtlu corba disinda bilmiyorum baska corba guzel bi corba tarifin varmi ?
32- TAVUKLU YARMA ÇORBASI
70- SEBZELİ MERCİMEK ÇORBASI
132- ADANA TARHANASI
180-ARAP AŞI
226-ANNEMİN TARHANASI:)
​canımbunlar topikteki çorbalarım,ama yarın mesela mantarlı kremalı çorba yapacağım kısmetse..içinde tavukta olacak...ev yapımı yani tek hazır olan krema olacak canım..bi bakarsın bakim beğenicekmisin..ben yaz döneminde açtığım için bu topiği,çok fazla çorba yapmadım..ama artık kış geldi bol bol çorba yapacağım kısmetse:)
evet canım çok güzel ve kolayybende yapmıştım çok güzel bi tarif
yaanii yok malesef.poşette ezmeyi denerim ozmn bide.yumurtayıda unutmıcamm.kötü olmasının nedeni benden degil kıymada ozmnrahatladım
elossa başarılar dilerim canım .....oylar sana
yaya şaşa elossa elossa çok yaşa
(bize daha fazla yemek paylaş diye verdim malumşaka şaka)
cidden senin paylaşımlarını çok seviyorum ellerine saglık bileginin hakkıyla alacaksın kupayı
yemek bölümüne cok nadir ugrardim anket icin ugrayim dedim cikamadim
Elossa ellerine saglik yemeklerin cok güzel görünüyor topicinde hayirli olsun
adana tarhana corbasini bugün yaptim Türkiyeden getirenler oluyor sagolsunlar,burda bulmak imkansiz
bol sebzeli dere otlu makarnaya bayılırım ya çok güzel göürnüyor ellerine saglık agzımın suyu aktı resmen yaaa
mantara bayılıırııımmmmmm
nezaman yapıcaksın corbayı canım.hazır mantar varken evdeee banada yarasa yaniiii
bendeeeeeeeeee
yarın yapıcam canım,kurstan geldiğim gibi hemen mutfağa:)))
canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
yemeklerimi beğenmene sevindim,senden de paylaşım beklerim olurmu:)
yurtdışındasın sanırım,ama mutfağı sevmen güzel,Adanallımısın yoksa
hmm.bu cok güzel işte
krema alıp geleyim madem eve.başka eksk bişi olmasa bari, önden malzemeleri görebiliomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?