Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
günayyydııınnnn

hadi ben çok uyumam pazarları bile erkenden kalkarım da sen neden uyumuyorsun dışarsı soguk evlerimiz sıcacık.gidip uyusana

Günaydın canımm:))
eşim 06:45 te uyanıyor ve kahvaltı yapmadan çıkmıyor canım:)
bazen onun sesine uyanıyorum bende oturuyorum masaya bişiler atıştırıyorum sonra azıcık uyuyorum yine:)
bugün kursa gidicem o yüzden oyalanıyorum

oohh sen daha keyifli uyku yapıyormussun
ne kursuna gidiyorsn tatlım

elossaa ben pek kurabiye yapamam fırından mıdır nedir böyle sönüyo hemen un kurabiye tarifin varsa alayım ozaman

görünce aaaaaaaaaaa dedim..benım duudklude aynı marka hemen tanıdım ve benımkı de yandı://// sormustum bana servıse götur orda temızlet demıslerdı ben gıtmedım 1 yıldır....

elossaa ben pek kurabiye yapamam fırından mıdır nedir böyle sönüyo hemen un kurabiye tarifin varsa alayım ozaman
tamam canım bu çenesi düşük hatunun işi bitsin (kurstayımda) detaylı yazacağım un kurabiyesini,hatta annemi arayıp tekrar soracağım işin sırrı annecimde:)

görünce aaaaaaaaaaa dedim..benım duudklude aynı marka hemen tanıdım ve benımkı de yandı://// sormustum bana servıse götur orda temızlet demıslerdı ben gıtmedım 1 yıldır....

canım sirkeli tuzlu su ile süngerin sert kısmı ile ovala hemen çıkacak o lekeler:)

bende kullandım oylarımı maşallah hep önce gidiyorsun

sağol hayatım çok teşekkür ederimm

bende kullandım oyumu hamarat bayan tabiki oyum sana
c
anımm çok sağol muahh

bende oylarımı kullandım
benimde ismimi burda aday göstermişler desteklerinizi beklerimmhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/581126-ilginc-yaratici-kullanici-adina-sahip-kadinlar-kulubu-uyesi.html

çok teşekkür ederim hayatım,hemen bakıyorum umarım oy kullanmamışımdır daha önce

elossam bekliyom cnm en püf noktasına kadar

tamam bebişimm,annemin temizlik faslı bitsin bana dönücek inşallahh

kızlaar haftasonu yemege misafirlerim gelcek bana bi menü olusturabilir misiniz ne yapsam kararsız kaldım :26:

canım saat 4 ten sonra eve geçiim hemen sana menü hazırlıcam

oyumu sana verdim elossa bi torpil gecersin artık bana

sağol bebişimm,açık menü ne istersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…