Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
hmmm çok güzel duruyor... yapsam mı acaba? Ellerine sağlık Elossa

ELossa patlican sarmasini o gun yapmadim baska bir gune sakladim yapinca paylasicam,pizzayi yapmayi dusunuyorum insallah..
Ayrica son eklediklerinde cok guzell
Mutfak askim dahada artti senin sayende
Hamarat hatunn seniii

Son düzenleme:
hanımlar merhaba

ben evde kestane pişirmek istiyorum nerden estiyse canım acayip kestane istiyor

nasıl yapsam haşlasam mı yada fırındamı yapsam bizim fırınında altı bozuk altı pişirmiyor kestaneler çiğ mi kalır acaba önerilerinizi bekliyorum

patlıcan közleme tepsileri var.ondada güzel oluyo :) aygazın üzerine koyuyosun ama sobanın üzerinde yapar gibi başında beklemen gerekiyo yakmamaması için :)

Elossa yine çok güzel tarifler vermişsin. Armut kurabiyeyi en kısa zamanda deneyeceğim

ben haslamayi seviyorum

un kurabiyesine bayılırım ama kendim bir türlü kıvamını tutturamıyorum ya çok sert oluyo yada dağılıyo bu seferde senin tarifini deneyecem inşallah bu sefer yapabilirim

bu arada nişan nasıl geçti nasılsın evine döndün dimi

Son düzenleme:
elossa nefissssssssss hepsiiiiiiiiiii un kurabiyesini ben krem şantiyle yapıyorum yalancı un kurabiyesi tembel işi yaniiiiiiii

kestaneleri üstünden biraz çiz bıçakla, sonra varsa ılık yoksa soğuk suda yarım saat kadar beklet, sonra teflon tavada kapat kapağını 30-40 dk pişir şahane oluyor :) pişerken arada tavayı biraz salla ters yüz olup iyice pişer...

Biz üzerini çizip haşlıyoruz. Bu şekilde közde gibimi oluyor. Yani su koymadan direkt olarak tavayamı atıyoruz. Bende merak ettim. Közde gibi olursa daha güzel olur.

Biz üzerini çizip haşlıyoruz. Bu şekilde közde gibimi oluyor. Yani su koymadan direkt olarak tavayamı atıyoruz. Bende merak ettim. Közde gibi olursa daha güzel olur.

bence dene de gör :) eskiden biz de haşlardık, suda bekletip de tavaya attığımızdan sanırım hem çiğ kalmıyor hem de köz tadı oluyor.

ayyy heyecanlandım çocuk gibiçok teşekkür ederim denicem en kısa zamanda

ben pizzanın hamurunu bugunde yarım malzemeden yaptım yine kötü oldu, ıslak oluyor .. pişir pişir anam agladı, pes ettim .. bu son denememdi, demek ben beceremiyorum baska acıklaması yok

ben pizzanın hamurunu bugunde yarım malzemeden yaptım yine kötü oldu, ıslak oluyor .. pişir pişir anam agladı, pes ettim .. bu son denememdi, demek ben beceremiyorum baska acıklaması yok
benimde elmali turtamin hamuru hep sulaniyordu pisirirken. sonradan kesfettim elmasini iyice pisirmedigimden firinda hamurun uzerinde piserken sulaniyordu. seninde boyle bir durum olabilirmi. yani uzerine koydugun malzemeler piserken su saliyor olmasin?

pizzanın ben içini kavuruyorum sert malzemeden önce başlıyorum suyunu çekene kadar kavuruyorum çok memnun kalacagınıza eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…