Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Elossacim bugün misafirlerim geldi ve söz verdigim üzere yaptiklarimi resimledim ama sultan lokumunu yapamadim oglum hastalandi sadece auktan lokumu degil kurabiyede yapacaktim ama oglumla ilgilenmek zorundaydim bunlari ancak yetistirebildim... Ispanakli gül böregim, peynirli pogacam, mercimek köftem, patates salatam ve hashasli tatlim. Umarim resimleri yükleyebilmisimdir

Eklentiler

• $image.webp
    71 KB · Görüntüleme: 55
  • $image.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 50
Mercimek köftem patates salatam ve tatlim

Eklentiler

• $image.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 49
  • $image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $image.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 65
ya varya kaç gündür aklımda un kurabiyesi vardı
sana soracaktım
sen benden önce davrandın tarif koymuşun
ellerine saglık canımçok güzel olmuş

pizza hamuru için :yag su tuz yarım tatlı kaşıgı şeker+ tatlı kaşıgıtoz maya+1 yumurta yeterli oluyor.elossa'nın tarifndeki gibi yapıp memnun kalmayanlar deneye bilir 3.kez yaptım hiçte bi şikayetim olmadı.

ama bugun bi ıslak kek yaptım.herşey iyi güzel ama şekersiz olmuş.beni dinlemediler biraz daha seker ekletmediler şimdi yemiolar bi çözüm var mıdır çöplüge gitmesi dışnda

Canim uzerine krem santi yapip dok o biraz tatlandirir...
Aglayan kek gibi olur yani,birazda sekerli sutle islat hafif

Canım kivili pastanın görüntüsüne bayıldım yahu...
Ama benim kiviye alerjim var

canımm çok teşekkür ederim beğenmenizede ayrıca sevindim::)
kocişin şekerine bi çözüm yokmu peki

Ne kadar tok olursam olayım
Şu topiğe girince acıkıyorum arkadaş

gel buyur hayatım canın ne istiyorsa hepsi senin:)

tamam hayatım nasıl istersen:)

günaydın elossacım yine döktürmüşsün maşallah

günaydın hayatımmmmm,ehh yapıyorum işte bişiler:)

canm bide bende pizzayı denemk isterim herkes çok övüyor eminim güzeldir ama mantar pek sevmiyoruz biz onun dısında neler koyabilirm??

canım mantar yerine bol sosis,sucuk veya tavuk parçacıkları bile ekleyebilirsin malzeme tamamen sana kalmış canım

sen mi ben mi çoğunu denedim ve yaptım ama hala kedinin ciğere bakması gibi bakıyorum burdaki yemeklere

Elossacım en muhteşem üye seçiyorum seni,hakkındır arkadaşım

canımsınnçok teşekkür ederim canım benimmm

hmmm çok güzel duruyor... yapsam mı acaba? Ellerine sağlık Elossa

sağol tatlım,yap tabisii hatta bide paylaş:)

ELossa patlican sarmasini o gun yapmadim baska bir gune sakladim yapinca paylasicam,pizzayi yapmayi dusunuyorum insallah..
Ayrica son eklediklerinde cok guzell
Mutfak askim dahada artti senin sayende
Hamarat hatunn seniii

hehehehe:))
canım yaptığın zaman beklerim paylaşımlarını inşallah beğenirsin:)

Bunuda ben yapmistim resim kalitesi guzel olmamis ama neyse

wwwwwuuuwwww:)
ay benim en dayanamadığım şeyler arasında pastaa...kazara evde kaldıysa gece bile uyanır yerim o derece...
ellerine sağlık hayatım paylaşım içinde ayrıca teşekkür ederim nefis nefisssss

ellerinize sağlık içindeki kakaolu pudingmi
saol canım evet kakaolu puding

canım merhabaa,ben suda haşlıyorumçok seviyorum onu yemek ayrı bi zevkli:)
ama fırındada közlüyorum bikaç yerinden çizip atıyorum fırına..ama fırındayken kestaneyi kurutmamak lazım sürekli başında kontrol etmelisin cnm

Elossa yine çok güzel tarifler vermişsin. Armut kurabiyeyi en kısa zamanda deneyeceğim

sağol hayatım:)
deneyince sonucu bildir emi,bide paylaşmanı isterim:)

evet canım yaa un kurabiyesi çocukluğumuzun kurabiyesi bende bayılırım..ama annem harika yapar oy oy oyyyy:)
nişan harika geçti canım pazar döndük evimize:)

elossa nefissssssssss hepsiiiiiiiiiii un kurabiyesini ben krem şantiyle yapıyorum yalancı un kurabiyesi tembel işi yaniiiiiiii

ehehehehe:))
o zaman snden kısa zamanda şantili paylaşım bekliyoreeee:)

elossa yine döktürmüşsüün cnm ellerine sağlıkk

sağol tatlımm :)

ben pizzanın hamurunu bugunde yarım malzemeden yaptım yine kötü oldu, ıslak oluyor .. pişir pişir anam agladı, pes ettim .. bu son denememdi, demek ben beceremiyorum baska acıklaması yok

hay allah yaa neden böyle oluyor acaba canım
tarifte kesinlikle sorun yok acaba malzemelermi çok ıslak oluyor hamurun pişmesini engelleyip su salıyorlar olabilir..

canım çok geçmiş olsun öncelikle,acil şifalar oğluşuna...
yaptıkların harika görünüyor canım çekti sabah sabah:)
ellerine kollarına sağlık canım,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim nefis görünüyorlarr

ya varya kaç gündür aklımda un kurabiyesi vardı
sana soracaktım
sen benden önce davrandın tarif koymuşun
ellerine saglık canımçok güzel olmuş

ehehehe tam isabet o zaman canım:)))
hemen bikaç tanesini alabilirsin:)

canım pizzayı sevmene beğenmene sevindim..ıslak kek için ise arkadaşımızın dediği gibi krem şanti ekleyebilirsin üzerinede meyveler veya damla çikolata ile süsleyebilirsin..veya çikolata sos yada puding hazırlayıp üstüne boca edebilirsin..
o zamanda yemesinlerde göriimm:))

ay ay ayyyyyyyyyy harikasın canım yaaa,nasılda canım çekti..balık hastasıyım resmen hiç dayanamam..
valla nefis görünüyor,ellerin kolların dert görmesin paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım
benim tarifimi yaptın?

Canım kivili pastanın görüntüsüne bayıldım yahu...
Ama benim kiviye alerjim var

sağol Derinim,teşekkür ederim canım..alerjin olmasına üzüldüm
ama tadına bakabilirsin ucundan:)

elossammm ya o ne tarifler yahu Mutfağa girdim diyince zaten heyecanlandım neler geliyor diye. Hepiciği çoook güzellllllllll diyetim bitsin ilk işim tariflerini tek tek denemekkk

benim de kanıma girdiniz kızlar :) alayım marketten ben de yapayım bugün kestane

kekleri ufala içine elma rendesi fındık birazcıkta pudra şekeri ekle.
top top yap ya hindistan cevizine bula yada çikolatalı sos yap üstüne dök biraz dolapta beklet mis gibi olur.
çok yumuşak olursa içine bisküvi kırığıda ekleyebilirsin.

hafta sonu oğlumun doğum günü vardı yaptıklarımdan bi kaç kare paylaşmak isterim sizleree
bu benim sürpriz muffinlerim
muffin ve havuç toplarım
un kurabiyem
masam komple
buda pastamız
buda bana ogün o ttatlı telaşları heyecanları yaşatan yüzüne baktıkça binlerce kez şükürler ettiğim bu duyguyu bana tattıran dünyalar güzeli yavrum

Allahımmmm sana geliyorummmmm:)))
canım döktürmüşsün maşallah her biri ayrı ayrı süperler..ellerine kollarına sağlık,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim..nefiss görünüyorlar ayyyy o kurabiyeler benim tarifmi,beğendinmi peki merak ettim cnm..
bu arada yeni yaşı kutlu olsun yakışıklımın,ailece sağlıklı huzur dolu ömrünüz olsun Rabbim ayırmasın inşallah canımm

elossammm ya o ne tarifler yahu Mutfağa girdim diyince zaten heyecanlandım neler geliyor diye. Hepiciği çoook güzellllllllll diyetim bitsin ilk işim tariflerini tek tek denemekkk

hayatımm sağol bebeğim çok teşekkür ederim:)
denediklerini paylaş emii,bizde sebeplenelimm:))

kiz elossa massallah her konuda bi bilgin var o guzel annecigine bi sorsana dogumu hizlandiran bisey varmihala doguramadimda

çookk teşekkür ederim cnm ii dileklerin için evet senin tarifin çokk güzel olduu çok teşekkür tarif için sen okadar kafa yordun menü oluşturdun paylaşmasam ayıp olurdu darısı başına cnm inşallaahhh

Kizlar sizlere yaptigim vanilyali kostebek pastamla,karnibahar kizartmami sunmak istedim
Elossacim ben kakaolu sevmedigimden sade yaptim pastayi biraz degistirerek
Bugun kiymali yesil mercimek yemegini yapicam ve mantarli pizzanin da malzemelerini aldim onuda hafta sonuna yapicam insAllah...
Yemegin yanina havuclu sarimsakli yogurtlu salata yapcam resimleri paylasirim...
Bekliyoruz cesitli tarifleri
vee bunlarda resimlerim

ben de electra gibi tarif verecektim sağolsun vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…