saol canım çalışıyorum ama elimden geldiğince resim koymaya çalışırım bende yemek yapmayı bi ihtiyaç gb görsemde sunumu çok severim yani onca emek verip bişeyi tatammmmmmmmmmmmmmmmm dşye sunmayı severim mideye oldugu kadar gözede hitap etmeli bişey ben anaokulu öğretmeniyim çocuklar içinde sunuşla ilgili tarifler verebilirim birazdan okula gidicem artık vakit buldukça eklerim tarif ve resim byyyyyyyy
un kurabiyesinide cok severimhatta bitek onu severim un kurabiyesi bol nişastayla yapıyoruz biz görümcemle adınada ''KAYNANA BOĞAN '' diyoruz agızda dağılıyo caysız yersen boğulma tehlikesi var
canm cok güzelmiş yeni tariflerin kivili pasta aslında süper duruyo ama onu pudiglerim arasına kek kırıntılarını koymadan pudingle kekleri karıştırıp koysakta olur herhalde dimi...
elossa,yarın sabah kahvaltıya arkadaşlarım gelecek.kremalı patatesiakşam yapıp sabah isitsam nasıl olur:26:
olur hayatım kaşarını ekleme ama,ısıtırken ekle,yeniyapmışın gibi olur:)
teşekkür ederim canım.erken gelecekler,hazır olur diye düşündüm
olur hayatım nasıl istersen..
ben bazen bisküvileri kırıp öyle pudingle karıştırıyorum içine bir miktarda dövülmüş fındık ekliyorum harika oluyor..ama bu defa böyle yapmak istedim..
bu arada beğenmene sevindim canım teşekkür ederim
Elossa beni sen mahvedeceksin
Şaka bir yana hepsi çok güzel canım çekiyor ama yapmak yemek istemiyorum. Ama bu hafta sonu bunları da deneyeceğim.
Bu gidişle 100 kilo olurum artık.
Ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar.
ehehehe:))çok cadıyım dimi:))
hayatım yap ye yedir boşver valla,bi dahamı gelicez dünyaya..bu güzelliklerden faydalanmıcaksak neden yaşıyoruz
denersen paylaşımlarını beklerim bide sonuçlarını canım
bizde kiviyi çok seviyoruz canım,çok sık tüketiyoruz..aklıma böyle bişi geldi 3-4 kez oldu yapıyorum çok hoşumuza gitti..kivinin mayhoş tadı ile antep fıstıklı puding güzel olmazmı demişti eşim,denedim gerçektende güzel oldu..ama ben içinede küp küp minik kiviler eklicektim unuttum:))
yaparsan paylaşırmısın:)
Ne kadar tok olursam olayım
Şu topiğe girince acıkıyorum arkadaş
sen mi ben miçoğunu denedim ve yaptım ama hala kedinin ciğere bakması gibi bakıyorum burdaki yemeklere
Elossacım en muhteşem üye seçiyorum seni,hakkındır arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?