Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

massallah oglun cok tatli rabbim nazarlardan korusun

Balık sevdiğini bildiğim için paylaştım zaten :)
yok bu anneciğimin tarifi, sana da selam söyledi, fotoğrafları çekerken de
etrafında bişey çıkmasın düzgün çek falan diye yorumlar yaptı
rica ederim ne demek :) bu akşam da kardeşim arnavut böreği açacak :)
eğer fırsat bulursam (pek elinin altında olunmasını sevmiyor )
fotoğraflayacağım

senin tarifinde ölçüler yoktu merak ettik ne kadar balığa ne kadar pirinçten iç hazırladın

Son düzenleme:

elinize sağlık süpriz muffinelri tarifini yazarmısınız

çok güzellllllllllllll

pastaa çok güzel ya

Elossa tariflerini takip ediyorum ilk defa yorum yaziyorum oncelikle cok marifetlisin Birbirinden guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Sana bir de sorum olacak bugun pizzani denedim (tepsimiz ayni boyda bu ara da)tadi cok lezzetli gercekten yalniz alti bembeyaz ve ici pismedi yani yarim oldu cok ozenmistim oysa sebebi ne olabilir canim ya bidaha aynidi olmasin cok uzulurum kabartma tozunu fazla koymus olabilirim birtek fikir verirsen sevinirim

Elossa mutfağın harika ama oku oku bitiremedim hala blogun var mı? eğer yoksa mutlaka blog açmalısın. kesinlikle takipçin olurum. Hem bu sayede tariflerine çok daha rahat ulaşabiliriz. Biraz kendimi de düşündüm açıkcası

aynen katılıyorum

Kızlar hepiniz birbirinizden beceriklisiniz elleriniz dert görmesin.Elosa bende kivili pastanı denemek istiyorum kızların eşsiz yorumlarıyla sultan lokumuda yapılacaklarım listemde,en kısa zamanda. bende pasta canavarıyım tam,sende bendensin gecede olsa kalkar üşenmeden yaspastanın her çeşidini afiyetle yerim rüzgar gülü pastan harika arkadaşım eline sağlık. feci iştah açıçı topik

burdan öğrenip geçen gün yaptığım milföylü dondurma külahlarım

çok güzel oldular ben içine krema yapmadım hazır 1 paket çikolatalı cremole doldurdum kardeşim bayıldı

Eklentiler

• $2012-12-20 17.47.13.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 70
birazdan da bugün yaptığım şu an soğumakta olan yaş pastamı çekip koyucam

burdan öğrenip geçen gün yaptığım milföylü dondurma külahlarım

çok güzel oldular ben içine krema yapmadım hazır 1 paket çikolatalı cremole doldurdum kardeşim bayıldı

çok güzel olmuşlar elinize sağlık bir tane külahta ben aldımm

hepsi harika görünüyor elinize sağlık hepsinden birer dilim aldım

Bu topik bendeki mutfak aşkını alevlendiriyor.Elosaa kilo aldım ben burdakileri yapcam diye 58 kiloydum oldum 61her gün değişik şeyler denemek istiyorum bir gün tatlı falan yapmasam eksiklik hissediyorum

ellosa yine döktürmüşsün canım..diyete başladım uğrayamıyorum topiğe

dayanamam girerim mutfağa yoksa

ama kilolar gidince dönücem

Kardeşim mutfakta bişey yaparken kimsenin olmasını istemez,
şu soğanı da sen doğrasana gibi bir yardım talep etmez
sadece senin için Elossa, bana müsade etti, aşamalarda ben çağırırım sen çekersin fotoğrafları dedi :)
biraz fazla git gel yaptım mutfak salon arasında ama olsun :)
Normalde ıspanaklı yapar bunu halamlar ancak domateslisi, tavuklusu, kıymalısı herbiri apayrı güzellikte oluyor.
bi de fırından bi 5 dk önce çıkarmalıydık ama herkes daldı, kaldık..
sonra birden yemeğe girişince fırından ilk çıkmış halini çekemedim :)

Yusnes canım Rabbim tatlı oğluşunuzu size bağışlasın inşallah.Nice mutlu yıllar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…