Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Bende ilkkez duydum ve gördüm zaten:))1kilo una yarım kilo şeker koy dedi adam tarifide verdi yaniAma vita yağı olacak dedi eşimi ikna edebilirsem kurabiye için alacağımUn kurabiyesine bayılırımYapınca bildiririm

rica ederim hayatımm,kesinlikle güzel olacağına eminim ama mahlep mutlaka al..onsuz asla güzel olmaz..aktarlarda satılıyor canım
yapınca paylaş emii:))

Tamam canım mahlep alıcam annem de kullanıyodu ondan ben hiç kullanmamıştım şimdiye kadar. Mutlaka paylaşırım

Canım bu arada susamlı çubuğun derecesi kaç olmalı?

Son düzenleme:
Elossa'cım nasılsın?
Kaç gündür uğramadım buraya...Bir selam vereyim dedim.
Klasik şeyler yaptım o yüzden yazıp resim eklemedim:26:
Hediye paketlerini gördüm çook güzeller...

ikna olur inşallah canım ya bende merak ettim valla:))
tarifide verdiğine göre yapıverde yiyelim deseydin keşkeeee:))
yaparsan eğer mutlaka paylaş emi canım ben çatlarım meraktaaaaannnn

Tamam canım mahlep alıcam annem de kullanıyodu ondan ben hiç kullanmamıştım şimdiye kadar. Mutlaka paylaşırım

Canım bu arada susamlı çubuğun derecesi kaç olmalı?

tamam canım merakla bekliyorum inşallah çok güzel olurlar,mahlep olmazsa olmazı zaten istersen 1 yemek kaşığı sirkede ekleyebilirsin,tadını kıyır kıyır yapar..bu arada 180-200 derece yeterli ama sık sık kontrol et canım

Elossa'cım nasılsın?
Kaç gündür uğramadım buraya...Bir selam vereyim dedim.
Klasik şeyler yaptım o yüzden yazıp resim eklemedim:26:
Hediye paketlerini gördüm çook güzeller...

canım teşekkür ederim çok şükür bomba gibiyim:)
paketlerimi beğenmene çok sevindim inşallah arkadaşımında çok hoşuna gidecek diye düşünüyorum.
klasik şeylerde olsa hiç önemli değil canım,yumurta pişirip ekleseniz yinede çok mutlu olurum..
emeğe saygı! :)

Elossa'cimm
Mercimek yemegini yaptim cok guzeldi,onceden de yapardim ama bu kez kiymalisini yaptim ve cok guzel oldu zaten bayilirim ben mercimege...
Pizzayida yarin sabaha yapicam onuda eklerim...

Elossa'cimm
Mercimek yemegini yaptim cok guzeldi,onceden de yapardim ama bu kez kiymalisini yaptim ve cok guzel oldu zaten bayilirim ben mercimege...
Pizzayida yarin sabaha yapicam onuda eklerim...

canımm çok güzel olmuşşş,bende bayılırım kurubaklagillerin hepsine..yşil mercimek yemeği benim favorilerimdendir.
ellerine sağlık canım nefiss görünüyor yanınada salata cacık tamamdır dimii:)))
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım pizzayı merakla bekliyorum..hamuru lastikimsi akışkan olmalı pizzann..sakın katı yapma olurmu..
tepsiye koyarken koyduğun yerde sabit duruyor olabilir elini ıslatarak tepsine güzelce incecik yay canım...birde malzemelerini sulu koyma emi

Ellerine saglikkkk supersin sen,Tamam tsk ederim soyledigin icin... Hamurdan suphem yok,yapabilirim buyuk ihtimal
Ay simdiden yapasim geldi cok acim kahvalti yapmadim ya yarin olsada yapip yesem

Son düzenleme:
ehehehehe :)))
yapta yiyelim bende açım canımcımm:))

Sen kayseriliymissinnn hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim
Gecenlerde kayseri yaglamasi yaptim harikaydi oda yaaaaa heleki ertesi gune kalinca tadi daha bi guzel olmus resim cekmeyi unuttum onu gorunce

Eki Görüntüle 590290

Bu pasta sana benden,ben yapmistim bi ara karman corman bisi oldu ama tadi superdi

ay canım benimmmm bence harika görünüyorrr çok teşekkür ederim,pasta delisiyim zatenn:))))
ellerine sağlıkkkk

Sen kayseriliymissinnn hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim
Gecenlerde kayseri yaglamasi yaptim harikaydi oda yaaaaa heleki ertesi gune kalinca tadi daha bi guzel olmus resim cekmeyi unuttum onu gorunce

canım evet Kayseriliyim çok şükür:)
Nevşehir çok yakın evet gerçektende aynı toprakların insanıyız deseneee:)
annemin Nevşehirde bir arkadaşı var,daha çocukluktan beri çok severler birbirlerini..evlenip yolları ayrılmış tabi ama hala görüşürler.
telde konuşmalarını bi duysan bayılırsın,oturup yanında dinlerim telefonu kapatana kadar:))
Nevşehire hiç gitmedik ama annem gitmek için çıldırıyor,kısmet olursa yaza turlara katılıcaz ana kız dolaşıcaz bakalım nasipse ikimiz:)
Urfa Antep dünyayı gezicez yanii
yağlamaya bayılırım bayılıırrrrr!
dediğin gibi bekledikçe daha bir güzel oluyor canım yaa,ay nasılda özlemişim bir ara yapmak lazım ve paylaşmak:)))

ehehehehe :)))
yapta yiyelim bende açım canımcımm:))

Gez tabi canim harika gezilmesi gereken bir yer kapadokya...
Belki karsilasiriz,sen nerde yasiyorsun simdi ben fransadayim...
Arkadasina yaptigin hediyeler cok guzel olmus bu arada eline saglik... Ileride hediyelesiriz insallah bizler de
Blogun varmi senin ? acmalisin bir an once bence
Yaglamayii bekliyorum en kisa zamandaaa

ooo bonjour:)
evet kapadokyayı acaip merak ediyor benim hatunum gidicez inşallah:)
ben Tekirdağ Çorluda yaşıyorum canım,sen epey uzaktaymışsın:)
bloğum yok malesef,açarsam takip edemem canım o yüzden burdan devam
yağlamayı yılbaşı sonrası yaparım kısmetse bende özledim:)
hediyelerimi beğenmene sevindim canım,inşallah arkadaşımda beğenir mutlu olur...
hediyeleşme etkinliği düzenlicem bakalım,önce kafamda tam oturtayımda

Son düzenleme:

Bonjourr :)
2 sene oldu geleli alistim buraya ankarada yasiyodum bende...
Hediyelesme etkinliigne ben katilirimm muhakkak

Bonjourr :)
2 sene oldu geleli alistim buraya ankarada yasiyodum bende...
Hediyelesme etkinliigne ben katilirimm muhakkak

oy oyy artık sana geliriz gezmeye:=)
Ankarayıda çok severim ben çokta sık giderim sene 2 kez illaki..teyzem var benim orda 2 tane..Sincan da yaşıyorlar:
hediyeleşmeyi merakla ve hevesle bekliyorum bende canım:)

yılbaşı menüsüne gelmedmi sıra hanımlar,

tarifleriyle beraber alayım

Evett yılbaşı yemekleri özellikle mezeler ve aperatifler istiyoruz.

Tamam canım çok teşekkür ederim sirke elma ya da üzüm farkeder mi peki?

ellosacım tariflerini bir gün denemek üzere not alıyorumda KIYMALI LAHANA DOLMAyı fırınlamışmıydın canım anlaayamadım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…