Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
ay ben sizede gelmeliyimm,canım şimdiden ellerine sağlıkkkk menün çok güzel 2 kişi içinde oldukça ideal

sağol canım gelebilsne keşke başımın üstünde yerin var. bu arada sultan lokumu ya da şöyle muzlu falan rulo pasta tarifin var mı..

[FONT=Tahoma, Calibri, Verdana, Geneva, sans-serif]firarperest;
hayatım farketmez ama 1 yemek kaşığından fazla koyma olurmu[/FONT]

Canım ya ben bugün aktar bulamadım haliyle mahlep alamadım onu yapamıcam o yüzden. Küçük bi yerde yaşıyorum aktar yokmuş sanırım yeni taşındık zaten pek bilmiyorum. Neyse Derinx in salçalı tuzlu kurabiyesini gördüm onu yapıyım diyorum canım çok sağol valla her sorumu cevapladın çok teşekkür ederim.

Sara;
canım menün süper ve bana kalırsa başka bişeye gerek yok gibi sanki...fırında kremalı patates yapabilirsin belkide..
sigara böreği yada paçanga böreğide olabilir.

makarna salatası yerine mercimekli köfteye karar verdim canım

elossam senden ogrenecek çok sey varrr nerden baslasam bılemıyorum tek tek okumaya calışyorum

Son düzenleme:
Tariflerin yanında aralarda verdiğiniz bilgilerde çok iyi oldu benim için.
Çünkü henüz 4 aydır mutfakla haşır neşirim.
Çok hızlı ilerlemiş topik hangisi not alacağımı şaşırdım maşallah
Dua alıyorsunuz benim gibi tecrübesizlerden
Elinize,emeğinize sağlık.

Pizzayi firina verdimmmmm,mercimegide verseydim keske
Simdi icinde pisiyorlar ve ben onlari yiycem biraz sonra

canımm tebrık ederım yılın üyesi olmussun ayrıca en paylasımcı uye de olmussun tebrıklerrr

Tatlı olarak muzlu rulo pasta yapıcamm menüm tamamdırr..

işte peynirli böreğim mercimekli köftem ve ıslak kekim resimleri

sultan lokumunu yapamadım elossacım çünkü rahatsızdım ancak bunları yaptım ama yanına sütlü kadayıf ve hazır kurabiyelerdende aldım

elossa sayende mutfağının abonesi oldum bakmadan geçemiyorum ellerine sağlık.resimli olmasıda müthiş bişey bu kadar uğraştığına inanamıyorum süpersin canım.yeni yılda da tüm iyilikler güzellikler seninle ve ailenle olması dileğiyle.

Günaydınn.. Ben dünden baya bişey hazırladım akşam az birşey kaldı. Tarhana yaptım, paçanga sardım, tavuğu haşladım, rulo pasta yaptım muzlu, sarma ve rus salatası hazır aldım vaktim yoktu. Eve gidince de tavuğu soslucam fırına atıcam, iç pilav, patates ve paçanga böreğinin kızarması, yeşillik ve kırmızı biber salatası, çorbanın ısınması falan var o kadar.

musmutlu bir sene olsun hepimizi için inşlhhh

elossam hamsili pilavı yaptım tarifi biraz kendi çapımda değiştirdim ama enfes oldu
bugünde sultan lokumunu yaptım
hemen resimleri ekliyorum

Eklentiler

• $23122012032.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $23122012033.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $31122012036.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 54
musmutlu bir sene olsun hepimizi için inşlhhh

elossam hamsili pilavı yaptım tarifi biraz kendi çapımda değiştirdim ama enfes oldu
bugünde sultan lokumunu yaptım
hemen resimleri ekliyorum

şu sultan lokumunun tarifi kaçıncı sayfada ya da bilenler bana yazabilir mi. Ben muzlu rulo pasta yaptım kremşantili ama tarifte kremşantiliydi ancak pasta kreması ile yapsam daha mı güzel olurdu burada tarifi var mıydı bilmiyorum başka yerden aldım tarifi bir dahakine pasta kreması yapıp denicem tatmadım daha akşam tadıcam nasıl oldu acaba.

evet canım pasta kremasıyla daha güze oldurdu

kızlar lahana turşusu yapmak istiyorum
böyle kıtır kıtır

yarım kilodan az lahanam var
zaten 2 kişiyiz anca yeriz

daha önce hiç lahana turşusu yapmadım, daha doğrusu turşu yapmadım :)

turşuda usta olanların yardımlarını bekliyorum

üzüm sirkesi, elma sirkesi, limon tuzu, ne ararsanız var şu an elimde sarımsak bilmem ne
hatta biraz havuç da katsam mı diye düşünmüyo değilim

cam bidonda yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…