- 1 Şubat 2011
- 6.681
- 159
- 363
kiz elossa massallah her konuda bi bilgin var o guzel annecigine bi sorsana dogumu hizlandiran bisey varmihala doguramadimda
ehehehe:))))))
çookk teşekkür ederim cnm ii dileklerin için evet senin tarifin çokk güzel olduu çok teşekkür tarif için sen okadar kafa yordun menü oluşturdun paylaşmasam ayıp olurdu darısı başına cnm inşallaahhh
canım çok sevindim beğenmene,olsun kafa yormakta ne demek birbirimize destek için burdayız hayatım:)
duana kocaman amiinnnn diyorum:)
Kizlar sizlere yaptigim vanilyali kostebek pastamla,karnibahar kizartmami sunmak istedim
Elossacim ben kakaolu sevmedigimden sade yaptim pastayi biraz degistirerek
Bugun kiymali yesil mercimek yemegini yapicam ve mantarli pizzanin da malzemelerini aldim onuda hafta sonuna yapicam insAllah...
Yemegin yanina havuclu sarimsakli yogurtlu salata yapcam resimleri paylasirim...
Bekliyoruz cesitli tarifleri
vee bunlarda resimlerim
Eki Görüntüle 588585 Eki Görüntüle 588586 Eki Görüntüle 588587
wowwwww nefis nefisss canım ellerine sağlık ne güzel görünüyor yaaa:)
kesinlikle diğer yaptıklarının paylaşımını bekliyorum ona göre:)
aboneyim abone aboneyim sana
sağol hayatımm abonem ol abonemmmm:))
ellerinize sağlık daha çok daha çok tarif eklermisiniz sayenizde yemek yapmayı öğrenicem:)
canım sağolasın,elimden geldiğince eklemeye çalışıyorum canım..aslında evde hergün yemek mutlaka pişiyor ama çok alışılagelmiş şeyleride yayınlamak istemiyorum.ona bakarsan hergün her yaptığım yemeği koyarım :)
sendende paylaşım beklrim olurmu canım:)
Balık sevdiğini bildiğim için paylaştım zaten :)
yok bu anneciğimin tarifi, sana da selam söyledi, fotoğrafları çekerken de
etrafında bişey çıkmasın düzgün çek falan diye yorumlar yaptı
rica ederim ne demek :) bu akşam da kardeşim arnavut böreği açacak :)
eğer fırsat bulursam (pek elinin altında olunmasını sevmiyor)
fotoğraflayacağım
senin tarifinde ölçüler yoktu merak ettik ne kadar balığa ne kadar pirinçten iç hazırladın
ay canımm çok teşekkkür ederim çok sağol:)
a.s. anneciğinin ellerinden öpüyorum yumuk yumukkk
yerim ben onu yaa sanada destek oluyor bak paylaşman için:)
valla göz kararı ekliyorum malzmeleri bi tek buraya geldiğimde ne kadar kullandığımı yazıyorum cnm ama o gün ben yarım kg hamsi kullanmıştım..muhtemelende 2 bardak pirinç kullanmışımdır
çok güzellllllllllllll
Elossa tariflerini takip ediyorum ilk defa yorum yaziyorum oncelikle cok marifetlisinBirbirinden guzel paylasimlarin icin tesekkurler.
Sana bir de sorum olacak bugun pizzani denedim (tepsimiz ayni boyda bu ara da)tadi cok lezzetli gercekten yalniz alti bembeyaz ve ici pismedi yani yarim oldu cok ozenmistim oysa sebebi ne olabilir canim ya bidaha aynidi olmasin cok uzulurum kabartma tozunu fazla koymus olabilirim birtek fikir verirsen sevinirim
canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
ama nasıl beyaz kaldı anlayamadım,bildiğimiz pizza hamuru gibi pişiyor altıda..canım acaba fırının alt düğmesi varsa kapalımıydı,yada üste koyduğun malzemeler sulumu kaldı,eğer sulu kaldıysa hamuru peltekleştirir.
Elossa mutfağın harikaama oku oku bitiremedim hala blogun var mı? eğer yoksa mutlaka blog açmalısın. kesinlikle takipçin olurum. Hem bu sayede tariflerine çok daha rahat ulaşabiliriz. Biraz kendimi de düşündüm açıkcası
canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim:)
bloğum yok cnm hm burayı hem orası sanırım idare edemem:)
aynen katılıyorum
Kızlar hepiniz birbirinizden beceriklisiniz elleriniz dert görmesin.Elosa bende kivili pastanı denemek istiyorum kızların eşsiz yorumlarıyla sultan lokumuda yapılacaklarım listemde,en kısa zamanda. bende pasta canavarıyım tam,sende bendensin gecede olsa kalkar üşenmeden yaspastanın her çeşidini afiyetle yerim rüzgar gülü pastan harika arkadaşım eline sağlık. feci iştah açıçı topik
canım hoşgeldin mutfağımaa:)
denediklerin olursa paylaşmanı isterim olurmu:)
burdan öğrenip geçen gün yaptığım milföylü dondurma külahlarım
çok güzel oldular ben içine krema yapmadım hazır 1 paket çikolatalı cremole doldurdum kardeşim bayıldı
offf diyorumm harika olmuşlar canım ellerine sağlıkkk,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim
beğenmenize çok sevindim,cremole çok uymuştur canım çekti:)
birazdan da bugün yaptığım şu an soğumakta olan yaş pastamı çekip koyucam
pikii hemen bekliyore
Bu topik bendeki mutfak aşkını alevlendiriyor.Elosaa kilo aldım ben burdakileri yapcam diye58 kiloydum oldum 61 her gün değişik şeyler denemek istiyorum bir gün tatlı falan yapmasam eksiklik hissediyorum
ehehehehe olsun hayatım yaa can boğazdan gelir:))))
ellosa yine döktürmüşsün canım..diyete başladım uğrayamıyorum topiğe
dayanamam girerim mutfağa yoksa
ama kilolar gidince dönücem
sağol canım benimm:))
olsun kilolar gitmesede sen kal aramızda:)
Ellossaaaa sultan lokumunu yaptım sonunda...Teşekkürler hımm hımmmm
wowwww beğendin gibi bi his uyandı bendeeee:))))
Kardeşim mutfakta bişey yaparken kimsenin olmasını istemez,
şu soğanı da sen doğrasana gibi bir yardım talep etmez
sadece senin için Elossa, bana müsade etti, aşamalarda ben çağırırım sen çekersin fotoğrafları dedi :)
biraz fazla git gel yaptım mutfak salon arasında ama olsun :)
Normalde ıspanaklı yapar bunu halamlar ancak domateslisi, tavuklusu, kıymalısı herbiri apayrı güzellikte oluyor.
bi de fırından bi 5 dk önce çıkarmalıydık ama herkes daldı, kaldık..
sonra birden yemeğe girişince fırından ilk çıkmış halini çekemedim :)
Eki Görüntüle 589211 Eki Görüntüle 589209 Eki Görüntüle 589210 Eki Görüntüle 589216 Eki Görüntüle 589213 Eki Görüntüle 589214 Eki Görüntüle 589212 Eki Görüntüle 589215 Eki Görüntüle 589217 Eki Görüntüle 589218 Eki Görüntüle 589219 Eki Görüntüle 589220 Eki Görüntüle 589221 Eki Görüntüle 589222 Eki Görüntüle 589223
ay canım benim yaa emeklerine sağlıkk,kardeşininde ellerine kollarına sağlık harika görünüyor içim gitti desem yeridir...ay bi dilimcik olsa ne güzel olurdu öyle iştah açıcı görünüyorkii...
valla ne kadar teşekkür etsem az canım,zor şartlar altında:) çekmişsin ve kardeşinin yanına kimseyi istememesine rağmen valla ne desem biemedim.
paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim canım kardeşine selamlarımı ilet emi:)
ay ebn bunu yapmak istiyorum resimlere baktıkça bakasım geldii