Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
kiz elossa massallah her konuda bi bilgin var o guzel annecigine bi sorsana dogumu hizlandiran bisey varmihala doguramadimda

ehehehe:))))))

canım çok sevindim beğenmene,olsun kafa yormakta ne demek birbirimize destek için burdayız hayatım:)
duana kocaman amiinnnn diyorum:)

wowwwww nefis nefisss canım ellerine sağlık ne güzel görünüyor yaaa:)
kesinlikle diğer yaptıklarının paylaşımını bekliyorum ona göre:)

aboneyim abone aboneyim sana

sağol hayatımm abonem ol abonemmmm:))

ellerinize sağlık daha çok daha çok tarif eklermisiniz sayenizde yemek yapmayı öğrenicem:)

canım sağolasın,elimden geldiğince eklemeye çalışıyorum canım..aslında evde hergün yemek mutlaka pişiyor ama çok alışılagelmiş şeyleride yayınlamak istemiyorum.ona bakarsan hergün her yaptığım yemeği koyarım :)
sendende paylaşım beklrim olurmu canım:)

ay canımm çok teşekkkür ederim çok sağol:)
a.s. anneciğinin ellerinden öpüyorum yumuk yumukkk
yerim ben onu yaa sanada destek oluyor bak paylaşman için:)
valla göz kararı ekliyorum malzmeleri bi tek buraya geldiğimde ne kadar kullandığımı yazıyorum cnm ama o gün ben yarım kg hamsi kullanmıştım..muhtemelende 2 bardak pirinç kullanmışımdır

çok güzellllllllllllll

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
ama nasıl beyaz kaldı anlayamadım,bildiğimiz pizza hamuru gibi pişiyor altıda..canım acaba fırının alt düğmesi varsa kapalımıydı,yada üste koyduğun malzemeler sulumu kaldı,eğer sulu kaldıysa hamuru peltekleştirir.

canım hoşgeldin mutfağıma çok teşekkür ederim:)
bloğum yok cnm hm burayı hem orası sanırım idare edemem:)

aynen katılıyorum

canım hoşgeldin mutfağımaa:)
denediklerin olursa paylaşmanı isterim olurmu:)

burdan öğrenip geçen gün yaptığım milföylü dondurma külahlarım

çok güzel oldular ben içine krema yapmadım hazır 1 paket çikolatalı cremole doldurdum kardeşim bayıldı

offf diyorumm harika olmuşlar canım ellerine sağlıkkk,paylaştığın içinde ayrıca çok teşekkür ederim
beğenmenize çok sevindim,cremole çok uymuştur canım çekti:)

birazdan da bugün yaptığım şu an soğumakta olan yaş pastamı çekip koyucam

pikii hemen bekliyore

Bu topik bendeki mutfak aşkını alevlendiriyor.Elosaa kilo aldım ben burdakileri yapcam diye 58 kiloydum oldum 61her gün değişik şeyler denemek istiyorum bir gün tatlı falan yapmasam eksiklik hissediyorum

ehehehehe olsun hayatım yaa can boğazdan gelir:))))

ellosa yine döktürmüşsün canım..diyete başladım uğrayamıyorum topiğe

dayanamam girerim mutfağa yoksa

ama kilolar gidince dönücem

sağol canım benimm:))
olsun kilolar gitmesede sen kal aramızda:)

Ellossaaaa sultan lokumunu yaptım sonunda...Teşekkürler hımm hımmmm

wowwww beğendin gibi bi his uyandı bendeeee:))))

ay canım benim yaa emeklerine sağlıkk,kardeşininde ellerine kollarına sağlık harika görünüyor içim gitti desem yeridir...ay bi dilimcik olsa ne güzel olurdu öyle iştah açıcı görünüyorkii...
valla ne kadar teşekkür etsem az canım,zor şartlar altında:) çekmişsin ve kardeşinin yanına kimseyi istememesine rağmen valla ne desem biemedim.
paylaştığınız için çok çok teşekkür ederim canım kardeşine selamlarımı ilet emi:)
ay ebn bunu yapmak istiyorum resimlere baktıkça bakasım geldii

elossacım cuma gününe misafirlerim var bu sultan lokumlarından yapmak istiyorum bi gece önceden yapsam bayat olmaz dimi malum çalışıyorum aynı gün yapmam biraz imkansız gibi o nedenle geceden yapayım diyorum olarmı

olar bebişim:))
hatta daha güzel olarrrrr:)
tavsiyem hep 1 gece dolapta beklemesi,o zaman inanılmaz yerleşiyor lezzeti
ama paylaşmazsan küserim:)

Günaydın

Elossacığım şu un kurabiyeni yaptım. Yoğururken zorlandım biraz. 3 bardak un kafi geldi bana. Bence başarılı oldu bugün ikram edeceğim bakalım beğenecekler mi

Resimlerini de en kısa zamanda ekleyeceğim

Aynen oyle oldu canim Tam 30 dk sonra firindan cikardim birde baktim icinde baya su vardi kesmek istedim kesilmedi tum malzeme de bicskla yer degistirdi halbuki ilk firindan ciktiginda super gorunuyodu ama hamuru beceremeyince bi anlami kalmadi nerdecyanlis yaptim acaba ya

slm elossa takipçinim.tariflerinin çoğunu denedim süper oldular.özellikle sultan lokumunu arkadaslara yaptım kağıt kalemler çıktı hemenama benimde pizzamın hamuru tam pişmedi altı beyaz kaldı.

günaydın hayatım,aslında o kadar kolay bir hamur ki krem gibi yoğruluyor..neden orlandın ki canım çok sert bi hamurmu hazırladın..hamuru çok yumuşak olmalı çünkü..
paylaşımını ve sonucunu bekliyorum canım,tadı nasıl oldu acaba 1 tanecik yesen:)

hmm kesin sorun malzemelerin sulu kalması o zaman canım..

slm elossa takipçinim.tariflerinin çoğunu denedim süper oldular.özellikle sultan lokumunu arkadaslara yaptım kağıt kalemler çıktı hemenama benimde pizzamın hamuru tam pişmedi altı beyaz kaldı.

canım çok sağol takipçim olmana sevindim hoşgeldin bu arada:)
senin malzemeler ne durumdaydı peki sulumuydu ve hamurun kıvamı nasıldı..çünkü deneyen diğer arkadaşlar çok olumlu sonuçlarla döndüler..bi yerde hatalımı anlattım tarifi acaba diyorum,kafam karıştı
lokumlarında paylaşımını beklerimmmmm:)))

Son düzenleme:

tarifi harfiyen uyguladım canım.önümüzdeki günlerde dikkat ederek tekrar yapiyim geri dönerim sana, foto eklerim bide

hııııım meşhur pizza bu sanırım bende deneyecem bunu ama bu kadar büyük tepside değil malzemeleri azaltırsam sanırım olur yapınca bunuda paylaşırım elossacım

işin kötüsü ne biliyomusun benim acilen diyete başlamam lazım ama burayı her okuduğumda onuda yapayım bunuda yapayım derken diyet güme gidiyo

Ben sert yoğurdum demek ki. Aynı malzemeleri ekledim. Ama sonradan az daha yağ katmam gerekti. Sert oldu. Tadı güzel, ağızda dağılıyor, bir tanecik yedim tabi ki de Bakalım misafirler beğenecek mi

gelsin pastalar

hazır pandispanya kullandım
pasta kremasını kendim hazırladım
1 su bardağı un 1 su bardağından biraz az şeker 1 kilo süt ile
arasına çikolata parçalayıp koydum
muz koyuncada çok güzel oluyor
üzerinede yarım paket çikolata sosu hazırlayıp döktüm
her zaman yaptığım klasik pastam ama tadı çok güzel oluyor arasına fıstık falan koyuncada harika oluyor

Eklentiler

• $pasta (1).webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 52
  • $pasta.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $pasta (2).webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 56

Onun da çok selamı var :)
Evet söz konusu sen olunca paylaşımlarda herkes destek :)
Bizim baba tarafı çok yapar bu böreği, kardeşim de meraklıdır sever mantı açsın börek açsın
aynı şekilde kardeşim de selam söylüyor
ve kesinlikle yapmalısın bu börekten, içini neli istersen yap ama
eminim ki eşinle ikiniz bayılırsınız :)

Elossa tarifte bi eksiklik yok zaten canim kac kisi basarili olmus sonucta ben sadece nerde yanlis yaptigimi merak ettim en azindan pastirmanin pizzaya cok yakistigini ogrenmis oldumBu arada esim kivite bayilir kakaolu puding yerine kskaolu kremsanti olurmu sence ve hazir psndispanya koyarim diyorum bebis olunca kolaya kaciyorum bazen.diger pudingide senin gibi antep fistikli koycam

kremşanti koyup buzlukta dondurunca çok güzel oluyor ben öyle yapıorum dondurmalı pasta oluyor
dondurmazsan kremşanti biraz köpük gibi oluyor şahsen ben pek beğenmiyorum ama bu havada da dondurup yemek sakıncalı hasta etmeyeyim sizi puding yerine cremole dene oda kremşanti gibi pişirmeden yapılıyor pudingle aynı tad bence

Yok canim hasta olmayiz ben de buzluga koyuyorum bazi pastalari cremole cok severim zaten onunlada cok lezzetli olur eminim fikir icin tesekkurler

ellosa tariflerini severek takip ediyorum un kurabiyeni denedim ve fotoladım herkesler beğendi ama karanfilsiz şimdiki hedef fellah köfte ve sultan lokumu

tariflerini tek tek mailimde sayfalarına göre yazdım bir blogun olsa daha iyi olur takip etmemiz

tarifi harfiyen uyguladım canım.önümüzdeki günlerde dikkat ederek tekrar yapiyim geri dönerim sana, foto eklerim bide
tamam canım merakla beklicem:)

ehehehe boşver o diyete hep başlanır hepte kalır:)
dediğin gibi malzemeleri yarıya indir hayatım ve paylaşmayı sakın unutma:)

Ben sert yoğurdum demek ki. Aynı malzemeleri ekledim. Ama sonradan az daha yağ katmam gerekti. Sert oldu. Tadı güzel, ağızda dağılıyor, bir tanecik yedim tabi ki de Bakalım misafirler beğenecek mi

oy oyy ellerine sağlık o zaman canımm,kesinlikle beğeneceklerine eminim:)

oyyyyyyyyyyy harikasın cnım yaaa ne güzelde yapmışsınnn
ellerine sağlık valla bayıldım çok muntazam olmuş
paylaşım içinde çok teeşkkür ederim canım devamını beklerimmm:)

Aleykümselam hayatım yerim onları ben:)
evet sevmezmiyizzz zaten bayıldım görünce eşimede gösterdim hemen atladı garibim:)
şimdimi yapacaksın diye gözleri faltaşı gibi açtı sevinçten ama üzgünüm yorgundum:))))
yaptığım gibi paylaşacağım kısmetse canım

olur tabi canım neden olmasın,köstebeğin hazırlarıda var onlarda işini kolaylaştırır emin ol,yapınca paylaş emi:)

kesinlikleee:)

oyyyy ne güzel olmuş canım ya ellerine sağlık,ağızda dağılıyor dimi bide yanına sıcacık çay:)))
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım devamını beklerim:)
fellah ve sultan lokumunuda görmek istiyorum ona göree:)
bu arada blok açamam canım burayla ikisi çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…