Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ehheheh:))
o taktiği bende uyguluyorum hayatım valla
bazen resmen çabalıyorum hatta çoğu yaptığım şeyi bazen tam sonunda bozmaya kalkıyor o zamanda tarifi ekleyemiyorum:)
seninde ellerine sağlık canım paylaşımlarını bekliyorum:)

aaa evet canım ev yapımı salçalar diğerlerine nazaran az tuzlu oluyorlar çabuk bozulmasın diye.
ama beğenmene çok sevindim..hamur azıcık cıvık,elastik bi halde oluyor tepsiye dökünce ellerimi ıslatarak yayıyorum tepsiye...kıvamı öyle yani...:)
bizde çok severiz bu sosisleri,dışarıdaki sosisli sandviçlerin kıvamında oluyor ben bi tek fazladan 2 diş sarımsak ekliyorum nefis oluyor böyle..ve buzdolabında 4-5 gün kalabilir o yüzden ben fazla fazla yapıyorum atıyorum dolaba:)
babacığında eminim nefis yapıyordur,ben bazen 1 parmak kalınlığında halka halka doğrayarak yapıyorum...

Ben hamuru hiç ellemeden yaydım tepsiye :) Hatta tepsiyi yağlamayı unutmuşum, eşime dedim ki eyvah yağlamadık Ona rağmen yapışmamış tepsiye, kestikten sonra spatulayla kolayca çıkardık.
Evet ya anne babanın yaptığı yemekler yiyecekler bir başka oluyor gerçekten
Bir dahaki sefere sarımsaklı deneyeyim. Sağol canım.

slm canım bende topiğini yeni takip etmeye başladım çok güzel tarifleriniz var ellerinize sağlık hepinizin
bende meg den almıştım pizza tarifini ama benim hamur biraz cıvık oldu diye yine un koymuştum
bir daha denemek istiyorum bende şimdi ama sanki bana inci fırında yapmış gibi geldi ben tavada denemiştim kısık ateşte 15 dk falan pişirdimmm

ben yerim tüm anne babalarıı..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin her birine inşallah canımm....
valla bayıldım yağlamadan yapışmamış olması mucize...afiyet bal şeker olsun canım..

Canım evet ben fırında yaptım. Hamur hafif akışkandı, tarifte yazdığı gibi ne çok katı ne çok sıvı. Bir gün fırında dene mutlaka çok seveceksin eminim.

ben yerim tüm anne babalarıı..Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin her birine inşallah canımm....
valla bayıldım yağlamadan yapışmamış olması mucize...afiyet bal şeker olsun canım..

Amin canım amin...
Tarif denemelerine devam inşaallah :)

mutlaka denicem canım eşim o haliyle bile çok beğenmişti

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
benim tarifim fırında canım,tarifim 241. sayfamda bi bak istersen.
denersen eğer paylaşımını merakla beklerim canım

günaydın hayatımm,süpersin yaa çok teşekkürler ne şirin olmuş,eminim lezzetide süperdir..
ellerine kollarına sağlık canım paylaşımın içinde ççokkk teşekkür ederiimm

Hadi gel birlikte yiyelim. Çok güzeldi ben teşekkür ederim.

Yarın yeniden pizza günü pizza yapıcam geçen defa tepsim küçük gelmişti. İnci de gördüm fırın tepsisine yapmış yarın bende oyle yapacağım birde kremalı patetes ve sosis sıradki menulerim.

evet canım pişmişmiş ben dilimlerken sıcak olduğu için bana içi pişmemeiş gibi gelmişti ve hemen sana sorayım demiştim soğuduktan sonra baktım gayet güzel görünüyo

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
benim tarifim fırında canım,tarifim 241. sayfamda bi bak istersen.
denersen eğer paylaşımını merakla beklerim canım

hoşbuldum canım
senin tarif farklıymış canım kaydettim hemen
mutlaka denicem bunu resimde eklerim
ben de eşimde çok seviyoruz hamurişini çokta yapardım aslında eskiden :26::26::26:ama şimdi hamilelikten dolayı çok mutfağa giremiyorum birde şekerim yüksek çıktığı için hamurişi tatlı vs yasak
ama doğumdan sonra allah nasip ederse bol bol yapıp eklerim canım resim inşallahhh

kivilini pastanı yapcam canım bugun, senin yüzünden kilo aldım ya, bırakcam artık topiğini

ooooooooffffffff elossa ömrümü yedin ya Bu ne güzellik Ben de bunu doğrayıp yapıyordum yuvarlak yuvarlak ama bir de böyle yapacağım iştah kabartıcı

Elossa cnm bugün kısmetse hamsili pilav yapacağım beycağızıma, balık mevsimi geçecek yapamayacağım diye üzüldüm seviyor çünkü. Tabi kalkıp dışarı çıkıp hamsi alabilirsem. Fotoları paylaşırım cnm

Ama Elossa o sosisler de ne öyle yaaa....( Ağzının suyu akma smileyi )
Hiç aç değilim, hiç canım çekmedi işte
Senin topiğe girmeden uyarı yapılmalı lütfen açken bakmayınız diye

Son düzenleme:

Sağol canım:))
Dene canım tavsiye ederim

turşuyu çok severim ya
hele lahana turşusuna bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…