Hadi gel birlikte yiyelim. Çok güzeldi ben teşekkür ederim.
Yarın yeniden pizza günü pizza yapıcam geçen defa tepsim küçük gelmişti. İnci de gördüm fırın tepsisine yapmış yarın bende oyle yapacağım birde kremalı patetes ve sosis sıradki menulerim.
evet canım pişmişmiş ben dilimlerken sıcak olduğu için bana içi pişmemeiş gibi gelmişti ve hemen sana sorayım demiştim soğuduktan sonra baktım gayet güzel görünüyo
hoşbuldum canım
senin tarif farklıymış canım kaydettim hemen
mutlaka denicem bunu resimde eklerim
ben de eşimde çok seviyoruz hamurişini çokta yapardım aslında eskiden :26::26::26:ama şimdi hamilelikten dolayı çok mutfağa giremiyorum birde şekerim yüksek çıktığı için hamurişi tatlı vs yasak
ama doğumdan sonra allah nasip ederse bol bol yapıp eklerim canım resim inşallahhh
kivilini pastanı yapcam canım bugun, senin yüzünden kilo aldım ya, bırakcam artık topiğini
ooooooooffffffff elossa ömrümü yedin yaBu ne güzellik Ben de bunu doğrayıp yapıyordum yuvarlak yuvarlak ama bir de böyle yapacağım iştah kabartıcı
Elossa cnm bugün kısmetse hamsili pilav yapacağım beycağızıma, balık mevsimi geçecek yapamayacağım diye üzüldüm seviyor çünkü. Tabi kalkıp dışarı çıkıp hamsi alabilirsem. Fotoları paylaşırım cnm
Ama Elossa o sosisler de ne öyle yaaa....( Ağzının suyu akma smileyi)
Hiç aç değilim, hiç canım çekmedi işte
Senin topiğe girmeden uyarı yapılmalı lütfen açken bakmayınız diye
Sağol canım:))
Dene canım tavsiye ederim
Elossacım söz verdiğim gibi geçen hafta yaptıklarımı paylaşıyorum. Tatları gayet güzel oldu hepsinin, çok şükür alnımın akıyla çıktım. Ve resimler...
Eki Görüntüle 595219 Eki Görüntüle 595222 Eki Görüntüle 595225 Eki Görüntüle 595228 Eki Görüntüle 595232
Ellerine sağlık, nefis görünüyorlar
Elossacım söz verdiğim gibi geçen hafta yaptıklarımı paylaşıyorum. Tatları gayet güzel oldu hepsinin, çok şükür alnımın akıyla çıktım. Ve resimler...
Eki Görüntüle 595219 Eki Görüntüle 595222 Eki Görüntüle 595225 Eki Görüntüle 595228 Eki Görüntüle 595232
sağol canım benim yemiş kadar oldummm:)
pizzayı yapınca paylaş emi unutmazsan,bide kremalı patatesi,bide sosisi,bide bide bideeeeeeeeeee:))))
afiyet olsun hayatım böreği kurtarmana sevindimm:)
canım benim Rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah..
bi tanecikte bana versin:)
paylaşımlarını merakla beklicimm muck:)
ehehehe :))) olsun kilodan bişi olmaz veririz nolcak:)
canım paylaşımını bekliyorum bakim beğenicekmisin:)
ehehehehe:))))))))))))
çok teşekkür ederim canım denemelisin mutlaka,bide paylaşmalısııınn:))
canım benim şu an ofline sın sanırım hamsiler alınıyorrr:))
merakla bekliyorum bakalım beğenicekmisiniz hamsi tarifimi:)
bizde balık delisiyiz yapta gelelim size:)
canım yaa:)))
gel buyur lütfennn hala varr akşama kadar geldin geldin,yoksa gece bitiririz biz onları:)))
denememmiii asıl sen sağol hayatım
aminnnnnnnnnnn canım tez zamanda nasip etsin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
offfffffffff ne yaptın hayatım yaaa,ay her biri ayrı ayrı nefiss ellerine sağlıkk...ben hemen bi tabak alıp geliyorum:))))
paylaşımın için çok teşekkür ederim,ellerin kolların dert görmesin valla bayıldımm..
sanıyorum 2 tanesi benim tariflerden,tadları nasıldı beğendinmi ..
ay yaaa çok canım çekti:)
hepsi çok güzel görünüyor ellerinize sağlıkkk
canımsın yaa çok teşekkür ederiimmm,benim bu tabak benimmmmm:)))Eki Görüntüle 595277
Ben hemen bir tabak uzatayım canım sanaÇok teşekkür ederim sen ve derinx sayesinde öğreniyorum ben de bi şeyler..
Sultan lokumu ve un kurabiyesi senden, ıslak kek ile salçalı tuzlu kurabiye derinxten. Hepsi de gayet güzel oldu sağolun valla.
Kurabiyeler yumuşacık oluyor bu arada denemek isteyenlere tavsiye ediyorum.
Hazır buradayken bi şey sormak istiyorum sana. Bugün bi kek yapasım var. Elimde senin daha önce verdiğin bi kek tarifi var. O tarife istediğim malzemeyle kek yapabilir miyim? Yani havuçlu da yapsam damla çikolatalı da yapsam aynı tarifi kullanabilir miyim? Yoksa değiştirmek gerekir mi? :26:
Çok teşekkür ederim
canımsın yaa çok teşekkür ederiimmm,benim bu tabak benimmmmm:)))
bu arada benimde sabahtan beri kek yapasım var ama hangisini yapayım diye düşünüyordum:)))
muhtemelen yarın yaparım evdeyim nasılsa,canım benim o verdiğim tarifi istediğin şekilde kullanabilirsin.havuçlu yapacaksan çok az tarçında ekle çok hoş oluyor...:)
yapınca paylaş emi bende yarın paylaşırım artık:)
Heh işte ben de havuçlu tarçınlı yapıyım dedim, yapıyım paylaşırım inşallah. Ceviz de koyayım azıcıkAkşama paylaşırım. Teşekkür ettimmmm
ohhh süper olur hayatım o zaman merakla bekliyorum kekini:)
bende çay koyayım akşama birlikte yerizz:))))
Valla güzel olur canım ya :13: Gideyim de yapıyım en iyisi
Eki Görüntüle 595277
Ben hemen bir tabak uzatayım canım sanaÇok teşekkür ederim sen ve derinx sayesinde öğreniyorum ben de bi şeyler..
Sultan lokumu ve un kurabiyesi senden, ıslak kek ile salçalı tuzlu kurabiye derinxten. Hepsi de gayet güzel oldu sağolun valla.
Kurabiyeler yumuşacık oluyor bu arada denemek isteyenlere tavsiye ediyorum.
Hazır buradayken bi şey sormak istiyorum sana. Bugün bi kek yapasım var. Elimde senin daha önce verdiğin bi kek tarifi var. O tarife istediğim malzemeyle kek yapabilir miyim? Yani havuçlu da yapsam damla çikolatalı da yapsam aynı tarifi kullanabilir miyim? Yoksa değiştirmek gerekir mi? :26:
Çok teşekkür ederim
yaptınmı şekerimmm:))))
hayatım yakından bakamadım resme tıklanmıyor,dolapta bekletmek lazım 1 gece folyolu halde
Elossaaa Sen bir harikasinn
Pizzayi 2 kez yaptim ikisinde de tepsinin hepsini ben bitirdim sayilir
Esimde cok sevdi,ayricaa namin fransada dagiliyorrr
Arkadasim geldi onada yaptim bayildi tarifini aldi gitti
Tsklerr tatlimm,basarilarinin devamini dilerimmm
evet canım ondan herhalde, sen 5-6 saat demişsin en az, ben iki saatte çıkardım, tarfinin için teşekkür ederim canım:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?