offffffffffffffffffffffff ekrana yapıştım desemmmmm:)
ellerine sağlık canım harika görünüyorlar paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim
bu arada çok geçmiş olsun canım acil şifalar olsun inşallah....
canım çok güzel görünüyolar ellerine sağlık çörekotunu çok severim ama patatesde ve tavukda hiç denememiştim
Bende ilkkez denedim sahiden çok güzel oluyor..Tavsiye ederim
deneyecem canım sosuna başka ne katıyosun :26::26::26::26::26::26::26:
ayrıca imzana yazdığın sözü çok beğendim çok doğru bi söz
Canım sosunda kekik,2-3 kaşık yoğurt,karabiber,biber ve domates salçası,tuz,2 kaşık zeytinyağı var....Hepsini tavuk ve patatesle karıştırıyorum Hiç su eklemeden yağlanmış tepsiye veyahut yağlı kağıda seriyorum Üzerine bolca çörek otu Bir daha yaptığımda çörek otunu sosa katacağım daha çok heryerinde olsun diye tat çok güzeldi
Sağol canım
Hemen geliyorum...Kısıra hasretim kaç zamandır..
Gel gel... Yanına da mis gibi çay yaparız ohhh..
ben artık turşu ustası oldum diyebilirim her sene 50 kilo fasulye 50 kilo da karışık turşu kuruyorum.sana şöyle diyebilirim 5 kiloluk cam kavanoz için lahanaları sıcak su ile şöyle bir karıştır.sonra soğusunlar.sarımsakları soy bütün kalsınlar.turşuluk tuz kullan canım o iyi oluyor.sonra kavanoza biraz lahana,üstüne 6 sarmısak bütün halinde biraz tuz serp böyle 5 kat yaparak kavanozun yukarısına çıkmış olursun.en son suyuna 1 çay bardağı sirke.bir tatlı kaşığı şeker ekle en üste tuzunu ekle umarım anlabilmişimdir ben böyle yapıyorum çok güzel oluyor canım hazır turşudan bile güzel oluyor.Bu arada içine havuç katmanı tavsiye ederim harika oluyor.Eki Görüntüle 593281 bu benim yaptığım turşum
şekerim, teşekkür ederim ama geç kaldın tarif için, çoktan yaptım. bakalım nasıl olacak. eğer beğenmezsem seninki gibi yaparım.
elossacım, paylaşırım tabi, bi olgunlaşsın bakalım nasıl olacak ben de çok merak ediyom
Ben de bugüüün kısır yaptım...
Baya da çok yapmışım hadi gelin
Elossacım merhabaTopiğini uzun zamandır takip ediyorum. Maşallahın var gerçekten Burada senin tariflerini deneyen arkadaşlar gibi ben de boş durmadım bugün siftahı pizzayla yaptık eşimle Bakalım fotoğraf eklemeyi becerebilecek miyim
BU pişmeden önce
Eki Görüntüle 593914
Bu da piştikten sonra
Eki Görüntüle 593915
bu sitede bi tek çete varsa o da bu grup, lideri de Elossa'dır :)
Selamlar Elossa, ellerine sağlık :)
elossacım pizza kendi tarifimdi
senin pizza tarifin kaçıncı sayfada canım ona da bakayım
Ayy ugrayamıyordum buraya ne guzel şeyler kaçırmışım ben.
Agzım sulandı yine.
Haşhaşlı narlı pasta tarıfı arıyorum.Bıryerde yemıstım hayran kalmıştım bilen duyan var mı kızlar??Serbetli oluyor böyleee
elossacım bişey soracam ben tepside börek yaparken pişirmeden önce hep dörde bölerim ki içide güzel pişsin ama dün gece aceleden unuttum bölmeden pişirdim içi çok yumuşak kalmış ben bunu dökeyim mi yoksa kurtarmanın bi yolu varmı bi tepsi böreği:26::26::26::26::26::26:
bende::)))))şekerim, teşekkür ederim ama geç kaldın tarif için, çoktan yaptım. bakalım nasıl olacak. eğer beğenmezsem seninki gibi yaparım.
elossacım, paylaşırım tabi, bi olgunlaşsın bakalım nasıl olacak ben de çok merak ediyom
canım merhabaa hoşgeldinn:)
pizzan harika görünüyor bayıldımmm...ellerine kollarına sağlık hayatım paylaştığın içinde ayıca teşekkür ederim süpersinnn....:)
hamurunu beğendinmi peki sonucu alayım:)
Hoşbulduk canım :)
Evet çok güzel oldu bayıldık :) Annemlere de verdim, tepsiyi silip süpürdük
Tekrar teşekkürler
Elossa işteyimdiğer dersi beklerken yapılır mı bu bana?
severmisin hayatımm,gel buyur ben sana ikram ederim derse kadar:)
oohh afiyet bal şeker olsun hayatım,çok sevindim beğenmenize..pizzanın hamurunda çok iddialıyım o yüzden her yapan arkadaşıma soruyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?