Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossa vişneli cheesecake tarifimi hala bekliyorum bide şu meşhurrr pizzayı merak ettm benim tarifimde daha sert oluyo hamuru senin tarif mayalı gibi yumuşak mı oluyo

Evetttt çaylar hazır mı?
Kekim güzel kabardı azıcık pudra şekeriyle süsledim buyrun hanımlar

Ama ama ama...Benim sana da gelmem farz oldu canım
Kendimi zorla davet ettiriyorum ama çok özledim ben pastayı böreği yaa...
Hepsi çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık.

Gel canım ya beklerim herzaman bak kekim de hazır Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.

elossa vişneli cheesecake tarifimi hala bekliyorum bide şu meşhurrr pizzayı merak ettm benim tarifimde daha sert oluyo hamuru senin tarif mayalı gibi yumuşak mı oluyo

canım hemen kendi uyguladığım tarifi ekliyorum sana; bu arada pizzamın hamuru hazır pizza hamuruna çok yakın oluyor.

Vişneli Cheesecake

Malzemeler
2paket eti burçak bisküvi
1/2kg vişne
150gr tereyağı
1,5bardak su
2yemek kaşığı nişasta
5yemek kaşığı şeker
5 yemek kaşığı süzme yoğurt
300gr labne peynir
3yumurta
1paket vanilya

Hazırlanışı
Bisküvileri rondodan geçirin margarin ile yoğurup, kelepçeli bir kek kalıbının dibine iyice sıkıştırın.
Yoğurt, vanilya, labne peynir,3 yumurta, 2kaşık şekeri çırpın. Bisküvilerin üzerine dökün.190C fırında 30-35 dakika pişirin. Fırını kapatın 5dakika sıcak fırında beklesin.
Bir tencerede su, bir avuç vişne, 3kaşık şeker, nişastayı karıştırarak pişirin. Ocaktan almaya yakın vişnelerin diğer kısmını ilave edin ki vişneler ezilmesin. Bunu da fırından çıkarttığınız tartın üzerine dökün. Afiyet olsun!

Evetttt çaylar hazır mı?
Kekim güzel kabardı azıcık pudra şekeriyle süsledim buyrun hanımlar

Eki Görüntüle 595546 Eki Görüntüle 595547

ay ay ayyyyyy harikasın sennnn,kesinlikle bi dilim istiyorummm:)))
ellerine sağlık canım valla süper olmuşş,pudra şekerini iyi akıl etmişsin havası değişmiş kekinin.
ellerine kollarına sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim nefis bişiiiii

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama labne 200 gramlık paket var olur mu ki

canım rica ederim,yetmeyebilir belki ama istersen diğer malzemelerden de birazcık azalt o zaman tam kıvamında olur

Canım ya sağol valla sizler beğenince pek bi mutlu oluyorum. Kek yapmayı seviyorum ya piştikten sonra mis gibi kokular yayılıyor mutfağıma çok hoşuma gidiyo.
Elimden geldiğince paylaşmaya devam ederim. Senin de kekini bekliyoruz artık yarın

canım benim asıl ben teşekkür ederim,hem yapmak hem resimlemek zor ve oyalayıcı..
tüm paylaşan arkadaşlarıma senin nazarında tekrar tekrar teşekkür ediyorum
gerçekten de o koku insanı mest ediyor,yarın kısmetse bende bi kek patlatıcam:)

Rica ederim canım biz sana teşekkür ederiz asıl

Elossa'cım,senin meşhur fırında pizzanı yaptım ve afiyetle yedik..
Teşekkür ederim güzel tarif için

Son zamanlardaki pişmanlığım eşime bu topikten bahsetmiş olmam.
Az önce gelmiş başıma bak bakalım yeni tarifler var mı diyor.
Şöyle son sayfalara baktım da ağzımın suyunu zor toparladım.
Ne güzel fotoğraflarlar eklenmiş.
Gerçi eşime yooo yeni bişey ekleyen yok dedim.
Yoksa şu son pizza ve yeni sosis tarifi başımı yakmıştı
Verilen bir tarif var çörek otlu tavuk diye ( kimin eklediğini hatırlayamadım ) onu bir ara deneyeceğim.
Herkesin eline ve emeğine sağlık
Tüm paylaşılanlar muhteşem.

tamamen senin kelimelerinle bi sitede varda şok geçirdim, bari kelimeleri değiştirin

dünkü yaptığım hindi köftelerim

foto ekleyemiyorum boyutu büyük diyo

canım boyutunu paint ile küçült istersen

Elossa'cım,senin meşhur fırında pizzanı yaptım ve afiyetle yedik..
Teşekkür ederim güzel tarif için

woww canım benim harika olmuş ellerine sağlıkk,nasıl beğendinizmi hamuru tadı v.s.
paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım nefis görünüyor

canım benim yaaa:))
kocişler hep öyle bişeyi gördülermi kaçarı yok:))
bende pizzadan,un kurabiyesinden ve börek yapmaktan bi ara gına geçirenlerdenim:)))
o çörekotlu tarife bende bittim bir ara deneyeceğim kısmetse
sendende paylaşım beklerim hayatım unutma emiii:)

elosa sultan lokumu senin tarifinmi:26:
yok hayatım bende netten öğrendim

tamamen senin kelimelerinle bi sitede varda şok geçirdim, bari kelimeleri değiştirin

canım bende internette keşfettim bu tarifi,zaman zaman acil işim olunca bende pc de hayıtlı tariflerimden kopyalayabiliyorum,malum bu kadar resmi yüklemek ve açıklamalı yazmak için zaman gerekiyor...belki ben o şekil kopyalamışımdır veya dediğin gibi elden ele dolaştığı için yazılanlar normal olarak yayılıyor intenette çok çabuk:)
ama şu bir gerçek ki tüm resimler bana ait lisanslı:)))

Eki Görüntüle 595679

dünkü yaptığım hindi köftelerim

oy oyyy ellerine sağlık canım benimm,kadınbudu köfteye benzettim eminim nefis olmuşlardır...paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim 2 tane aldım gitti:)))))
bide tarif alalım tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…