Canim evdeki laptop esimin is yerine kalici olarak gitti bende iphone var ondanda bildigim kadariyla foto aktarilmiyoYoksa seve seve paylasirdim.
Bu arada cvp icin tesekkurler yapinca sonucu bildiririm.
Elossa,
Gene döktürmüşsün canımı istetyorsun
Birşey sormak istyorum. Haftasonu pizzadan yaptım ama ben onun hamurunu bir türlü tutturamıyorum. Piştiği halde hep ıslak kalıyor hamurumsu neden olabilir.
bunlarda ilk yaptığım açmalarım ama tarifi evdegirip eklerim altına tarifinide
Eki Görüntüle 596047 Eki Görüntüle 596048
Canim bende iphone kullaniyorum ve resimleri hep telefondan ekliyorum bir kere sorun yasadim ilk seferde degilde ikincide olmustu galiba onun haricinde hic problem olmadi iphondan yüklemek daha kolay geliyor bana...
Nasil eklendigi tarif edermisin zahmet olmazsa ben olmuyor diyebiliyordum cok sevindim anlatirsan eklerim hemen
Ne guzel senin adina sevindimdikkkat dikkat önemli !!!!!!!!!!!!
elossacim pizza hamurunu denedim ve ha-ri-ka oldu mükemmel ötesi oldu. Hani birkac yapamayan arkadas olmustu. o yüzden söyliyim dedim. Ölcülere birebir uyun. ve de pisirirken firini cok acmazsaniz yani ben 180 derecede yavas yavas pisirdim. büyük firin tepsisinde pisirdim
ama inanilmaz harika oldu tam aradigim pizza tadi mükemmeldiiiii
herkese tavsiye ediyorum pisman olmayacaksiniz
ama elossacim cikar cikmaz hemen esimle daldik valla foto filan hak getire. bidahaki sefere artik
Ne guzel senin adina sevindimben de yapamayanlardan biriyim. Benim hamurum bildigin kati oldu Mantarda suyunu saldi hos olmadi yani
Nasil eklendigi tarif edermisin zahmet olmazsa ben olmuyor diyebiliyordum cok sevindim anlatirsan eklerim hemen
Banada öğretin ya sunu benimki iPat de
Olmuyo bitirler acaba her hangi bı programi yüklenecek
Anlamadim:44:
kızlar bu pizzayı normal fırın tepsisinde mi yaptınız yoksa mini mırın tepsisi falan mı benim fırınım ankestra fırınlardan yani tepsi biraz büyük şu dikdörtgen borcamlar varya ona olur mu sizce:26:
hamur cok bereketli bir hamur. Benim firinimda ankastre yani davul firinim falan yok. Elossa yuvarlak tepside yapmisti ama bende yuvarlak
o büyük aluminyum tepsilerden olmadigi icin dikdörtgen büyük siyah firin tepsisinde yagli kagit sererek yaptim.
cok bereketli bir hamur. ve üst malzemeler o kadar agir olmasina ragmen yinede kabardi hamurum tam istedigim gibi oldu.
burda yani almanyada hazir pizza hamurlari var daha önce hep onlardan yapiyordum ama cok ince kaliyordu hamur. yani malzemesini biraz bol koyunca hic kabarmiyordu ipince kaliyordu hamur ama yinede idare ediyorduk.
ama artik bundan sonra hep bu hamuru kullanacagim. ( tesekkürler elossacim )
Canim konuya cvp verde yok + isareti normal sayfada da yok sen anlattin da ben goremedim imageShack sayfasina girmeden direkt firumdan mi gonderiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?