hizmette sınır yok yanii :)) kelepçeli kek kalıbı ıstemıyorumm hep sızdırıyorr kullanmayı beceremıyorum sanırımmm:26:
merhaba Elossa şu sultan lokumu ve nefis pizzanın tarifini hangi sayfalarda görebilirim. methedilmiş ama sayfalarda ilerlemiş bulamadım.
Hoşbulduk canım. Çok iyi düşünmüşsün ilk sayfaya bakayım. seni bir kaç haftadır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. özellikle pratik bilgilere bayıldım..Canım hoşgeldin mutfağıma merhabalar
241-36 sayfalarda aradıkların.
ve diğer tüm tariflerim 1. sayfada sayfa numaralarıyla liste halinde canım,bulmak kolay olsun diye...
Hoşbulduk canım. Çok iyi düşünmüşsün ilk sayfaya bakayım. seni bir kaç haftadır takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. özellikle pratik bilgilere bayıldım..
bunlar da benden
elossa ben sulu, tencerede pişiriyorum senin tarifle yapmadım
ama aklıma düşürdüğün için teşekkürler
kızlar bu pizzayı normal fırın tepsisinde mi yaptınız yoksa mini mırın tepsisi falan mı benim fırınım ankestra fırınlardan yani tepsi biraz büyük şu dikdörtgen borcamlar varya ona olur mu sizce:26:
bu arada künefeye tuzsuz dil peyniri veya bazen mozzarella peyniri koyuyorum harika oluyor.Mozzarella peyniri artık Bimlerde bile satılıyor..denemek için aldım çok beğendim..tavsiye ederim canım.ben yapacağım künefe tabağının dibine 1 yemek kaşığı pekmez sürüyorum harika oluyor...
Pizzayı mutlaka deneyeceğim. Fakat bence sosunda büyük bir eksiklik var, sosa kekik katarsak muhteşem olur inancındayım :)
Elossaaaa şu an bu güzelliğin pişmesini bekliyorum
Eki Görüntüle 600216
Dua edin de yakmayayım...
Sosunu biraz fazla sulu yapmışımgibi geldi sorun olur mu?bir de mantarım yoktu, hava da kötü çıkıp alamadım.
Bir de tuzdan başka baharat katmıyor muyuz, tarif de yoktu ben de katmadım ama...
Yakmazsam güzel olacak inşallah
Eki Görüntüle 600264
Hemen yiyelim diye pişmiş halini aceleyle çektim o yüzden biraz bulanık ve koyu çıkmış, yoksa yanmadı çok şükür nar gibi kızarmıştı
Tadı da çok güzeldi, bir iki baharat konulabilir bence de.
Teşekkürler Elossa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?