Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Canim sen telefondanmi yaziyorsun bilgisayardanmi? Ben bu mesaji telefondan yaziyorum simdi mesajimi yazdim tamam diyorum yazimin sonunda bi arti isareti cikiyor ordan resim yada video yükleyebiliyorum yada bisey eklemeden mesajimi yolluyorum. Bi anlam veremedim valla insallah yükleyebilirsin resimlerini canim

bunlar da benden
elossa ben sulu, tencerede pişiriyorum senin tarifle yapmadım
ama aklıma düşürdüğün için teşekkürler

Son düzenleme:

Evde pc laptop yok canim tlfondan yaziyorum bak ne farkettim ikimizinde msjlari altalta senin msjinin sol altinda apple isareti var bende yok apple tikladim appstore acildi turkiye magazamizda yok istediginiz uygulama dedi benden yuklemmiyo yani

elossacım susam mantolu keki yaptım şu an fırında pişiyor fotoyu eklerim çekince.

kek yaptım kalıptan cıkarken parcalandı sınır oldum gıttı o kadar emek ben o keki nasıl degerlendırebılırım???? kullandıgınız kek kalıbı markaları neler yardımcı olurmusunuzz?

Canim evdeki laptop esimin is yerine kalici olarak gitti bende iphone var ondanda bildigim kadariyla foto aktarilmiyoYoksa seve seve paylasirdim.
Bu arada cvp icin tesekkurler yapinca sonucu bildiririm.

tamam canım benim

canım ççookk teşekkürler valla zahmet oldu,ellerine kollarına sağlıkk

ay ne kadar kolay bişi bu,ben hiç yapmamıştım kesinlikle deneyeceğim bakimmm,çok sağol canım nefis görünüyor ellerine sağlıkk

canım benim memnun kalmana beğenmenize çok sevindim inan,afiyet bal şeker olsun...bi dahakine kesinlikle foto isterim ona göreee:)

Ne guzel senin adina sevindim ben de yapamayanlardan biriyim. Benim hamurum bildigin kati oldu Mantarda suyunu saldi hos olmadi yani

((

Elossa firinda kofte patatesi senin kofte tarifinle yaptim. Pismeden ve pismis halde fotoladim. Tadı enfes oldu tesekkurler. Ekleyebilirsem eklicem fotolari da canim

ellerine sağlık canımm,afiyet olsun beğenmene çok sevindim..fotoları merakla bekliyorum öyleyse:)

rica ederim hayatımm,nasıl mutlu oldum anlatamam..birebir malzeme miktarı kullanıldığında kesinlikle iyi sonuç veriyor..gerçektende hazır pizza hamuru gibi oluyor..ama bazı arkadaşlarımızın sanıyorum malzemelerinin sulanmasından hamur ıslak ıslak olmuş pişmemiş

canım ben davul fırınımda yaptım..çünkü bu malzemeler çok olduğundan mini fırınımda yapmak istemedim,2 hatta 3 tepsi ile uğraşmam gerekti mini fırınımla..bendeki davul fırın en büyük boy jumbolardan...onun tepsisi ile pişiriyorum ben pizza ve börek çöreği.borcamda yapmadım hiç inan,şimdi ne desem bilemedim

canım benim hazırlar halt etsin:))
bende çok iddialıyım bu pizzamla,o yüzden dediğin gibi hem çok bereketli hemde lezzeti harika oluyor

Eki Görüntüle 599237
bunlar da benden
elossa ben sulu, tencerede pişiriyorum senin tarifle yapmadım
ama aklıma düşürdüğün için teşekkürler

alttaki resim niye silinmedi ki:44:

ay ay ay nefis nefisss,ellerine kollarına sağlık canımm süper olmuş valla...tenceredede yapıyorum ben ama bu defa fırında oldu,kafam nasıl eserse misali:)
paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım,valla yine yapasım geldi sayende,çok severiz biz ayyy:)

elossacım susam mantolu keki yaptım şu an fırında pişiyor fotoyu eklerim çekince.
oh ohh merakla bekliyorum canımm,eminim harika olacak

kek yaptım kalıptan cıkarken parcalandı sınır oldum gıttı o kadar emek ben o keki nasıl degerlendırebılırım???? kullandıgınız kek kalıbı markaları neler yardımcı olurmusunuzz?

canım ben kek kalıplarımı Tekzen den aldım ve çok memnunum..epey oldu bunları alalı,üstüne baktım şimdi marka felan yazmıyor...ama beni hiç mahcup etmediler o yüzden memnunum yani
bu arada o kekleri parçalayıp ufalayıp genişte bir borcama ser veya kaselere paylaştır..bitter çikolatalı puding yapıp üstlerine doldur at dolaba:)
bikaç saat sonra nefis bişi olduklarını göreceksin:)

Evde pc laptop yok canim tlfondan yaziyorum bak ne farkettim ikimizinde msjlari altalta senin msjinin sol altinda apple isareti var bende yok apple tikladim appstore acildi turkiye magazamizda yok istediginiz uygulama dedi benden yuklemmiyo yani

Simdi anlasildi canim ben yurtdisinda yasiyorum. Sende forum uygulamasi yok sanirim esim öyle dedi neyse saglik olsun insallah biran önce türkiye appstore gelir program

elosaaaa süpersin yaaa hemennnn yapıyorummmmmm tekzene bakayım bende kalıbaaa tesekkurlerr

elosaaaa süpersin yaaa hemennnn yapıyorummmmmm tekzene bakayım bende kalıbaaa tesekkurlerr

canım benimm afiyet bal şeker olsunn
tekzende bayağı kek kalıbı çeşitleri var ben ordan alıp alıp stoklamıştım bi ara:))

hizmette sınır yok yanii :)) kelepçeli kek kalıbı ıstemıyorumm hep sızdırıyorr kullanmayı beceremıyorum sanırımmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…