Poğaça isteyennnnnnnnn
Eki Görüntüle 600285 Eki Görüntüle 600286
Aşkınihan pizzan mükemmel ellerine sağlık canım arkadaşım
Poğaça isteyennnnnnnnn
Teşekkür ederim canım.
Ayyy ne güzel görünüyor tatlım,senin de ellerine sağlık...
Elossa'nın tarifi mi?
bunlarda harika görünüyorellerinize sağlık.
Sağol canım elossa da yazmıştır belki aynı tarifi ama ben netten baktım pamuk poğaça diye geçiyor. Benim can sıkıntımı geçirme yolum yemek yapmak oldu artık
Teşekkür ederim canım alabilirsin bi tane
teşekkür ederim canımm...diyetim bitsin peşinizi bırakmam zatenne yapsanız isterim bi tane
hakkımı sonraya saklıyorumama içim gidiyo vallahi..
Eki Görüntüle 600264
Hemen yiyelim diye pişmiş halini aceleyle çektim o yüzden biraz bulanık ve koyu çıkmış, yoksa yanmadı çok şükür nar gibi kızarmıştı
Tadı da çok güzeldi, bir iki baharat konulabilir bence de.
Teşekkürler Elossa
Sağol canım elossa da yazmıştır belki aynı tarifi ama ben netten baktım pamuk poğaça diye geçiyor. Benim can sıkıntımı geçirme yolum yemek yapmak oldu artık
bu pizzada harika görünüyo ellerine sağlık
ya bak nasıl da çekti canım akşam akşam en iyisi gidip 2 bardak su içiyim
girmeyeyim diyet bitene kadar sayfaya diyorum ama dayanamıyorum yaaa..herşeyi canım çekiyo sonra ama bunlarda nefis nefis
Ben de şöyle yumuşacık, ertesi günde yumuşaklığını kaybetmeyen bir poğaça arıyorum ama güzel bir tarif bulamadım, bu güzel oluyor mu ertesi güne?
Ayy...ama böyle deme, geçmez ki boğazımdan.
Hem seninki en iyisi...Aynaya bakınca mutlu olacaksın bizse mutsuz ve göbekli dolaşıcaz.
Dieytin bitsin kaçamaklar yap sen de
gece gece kendim ettim kendim buldum
bu saatte kim sarma saracak, kim kek yapacakoff offf
merhaba,
mutfagını gizli gizli takip ediyordum itiraf edıyorum . çok güzel paylaşımlar oluyor ellerine sağlık canım. resimli olunca daha güzel oluyor...
dün canım kek ıstedı. senın susam mantolu kekını görmüştüm onu yapayım dedım ama olmadı. içi pişmedi... kek kabardı taştı fırının içine aktı... bıraz yanık oldu içi pişti artık. tadını da pek begenmedım.:26: kakaolu kek daha çok sevıyorum ondan olabılır belki..
olsun ben takipteyim yıneee
Ben dil peyniri de kullandım ama çerkez peyniri onun gibi sertleşmiyor.Burada Diyarbakırlı bir tatlıcı var o söylemişti çerkez peyniri kullanıyoruz diye.Parasıyla istemiştim de satmıyoruz demişti.Ben de buldum tabi pazarda.Pekmezi de deneyeceğim.
Bir ara evdeyken yazıcma tarifleri hepsi süperler ama en çok fellah köftesi, sultan lokumu ve çikolatalı muzlu pastayı yapmak istiyorumm.. O çikolatalı muzlu pastadaki çikolata puding mi.. Pudingim var da evde.
Pizzayı mutlaka deneyeceğim. Fakat bence sosunda büyük bir eksiklik var, sosa kekik katarsak muhteşem olur inancındayım :)
evet pizza kekiksiz düşünemiyorum ben de of canım istedi
Ellossa yapacaüım pizzanı ama ne zmana dur bakalım
Elossaaaa şu an bu güzelliğin pişmesini bekliyorum
Eki Görüntüle 600216
Dua edin de yakmayayım...
Sosunu biraz fazla sulu yapmışımgibi geldi sorun olur mu?bir de mantarım yoktu, hava da kötü çıkıp alamadım.
Bir de tuzdan başka baharat katmıyor muyuz, tarif de yoktu ben de katmadım ama...
Yakmazsam güzel olacak inşallah
bu arada ben pizzanın sosunu ketçap ve salçayı karıştırrarak yapıyorum. kekik hiç koymadım. bi denesem mi ki :44:
Eki Görüntüle 600264
Hemen yiyelim diye pişmiş halini aceleyle çektim o yüzden biraz bulanık ve koyu çıkmış, yoksa yanmadı çok şükür nar gibi kızarmıştı
Tadı da çok güzeldi, bir iki baharat konulabilir bence de.
Teşekkürler Elossa
Poğaça isteyennnnnnnnn
elosaaaa pizzan meşhur oldu hayatım..
itiraf ediyorum bende böyle güzel pizza yemedim yaaa bayıldım bayıldımmm..eşim evde yapılan pizzaları pek beğenmezdi ama oda bayıldı..
diyetim bitsin ilk işim pizzayı bir daha yapmak olacak
bu pizzada harika görünüyo ellerine sağlık
ya bak nasıl da çekti canım akşam akşam en iyisi gidip 2 bardak su içiyim
girmeyeyim diyet bitene kadar sayfaya diyorum ama dayanamıyorum yaaa..herşeyi canım çekiyo sonra ama bunlarda nefis nefis
elossa nerelerdesin canımm
bak sana fotolar ekliyorum
Eki Görüntüle 600299 Dün akşam yemeğimiz
Eki Görüntüle 600300 Bu da bu akşamın menüsünden. Eşimin canı patlıcan kebabı istedi onun için yaptım.
Eki Görüntüle 600301 Ama mesaiye kaldı, oturdum ben yedim
pizzayı görünce nasıl canım istedi anlatamam kızlarr,dipfrizde nugget ve hazır pizza var kocişime söyledim şu anda mutfakta fırınlamaya uğraşıyor onları:) sanıyorum 10 dk sürmeden önümde olurlar paylaşırım sizinle:))
Muhteşem Yüzyıl izliyorum bi yandan,salona yayılmışım koltuğa gömülmüşüm valla kaçıracak 1 saniyem dahi yok diziyi:))
iş kocişe düştü eee hayat müşterek:)))
Ben boşuna demiyorum evleneyim diyeBak benim böyle yemek yapanım, getirenim yok, maşallah size
Pizza da iştah açmayacak gibi değil ki canım, nerde görsem canım çeker benim de.Seninkinin dediğin gibi hamuru da on numara. Ben de zor tutuyorum gidip biraz daha yememek için, tepsinin yarısı çoktaaan bitti
evlen evlen hayatım evlenmekte sevaptır:)
insanın sevdiği sevildiğ,değer gördüğü huzur dolu bir yuvası olması kadar gzel bişey yok bu hayatta...dilerim seninde en az benimki kadar huzur dolu bir yuvan olurr
ve seninkide yenir be tatlımm valla harika görünüyor ondan fena canım çekti,zaten potansiyeliz biz kocişle pizzanın P sini duydukmu işimiz biterr
beğenmene çok sevindim,biz şimdilik hazır yiyeceğiz ama napimm nefsimiz körlenir bugünlük böyyleee:)))
ahanda pizzalarımız:) yanına bol mayonez ketçap ve cola hmhmhmhmhmh
Eki Görüntüle 600402
Amiiiiiiiiiiin inşallah canım, Allah mutluluğunuzu arttırsın ve bana da huzurlu, mutlu bir yuva nasip etsin...
Çok istiyorum sanırım ondan olmuyor
Hayırlı vakitte hayırlısıyla olur inşallah napalım
Valla pizza hele de nuggetler çok güzel görünüyorlar canım, afiyet bal şeker olsun...
Aminnn inşallah canım benimm,istemekle gelmez aniden çıkıverir karşına bak gör:)
ben nugget delisiyim,olmazsa rahat edemem ciddi ciddi hastalık gibi bişey bu..dışarıda pizza yemeğe çıkarız ilk önce nuggetları sipariş verir eşim,huyumu biliyor çünkü:)))
evdede eksik etmeyiz çünkü atıştırmalık oldu artık bunlar hayatımda..aslında evdede yapanlar varmış ama ben hiç denemedim,o işede mi el atsam ne
gel buyur beraber olsun canım:)
Karşıma çıktı çok şükür ( Allah yazmışsa tabi kaderlerimize) de henüz bir adım yok, bakalım hayırlısı.
Ben de sana onu diyecektim canım ya, ben de çok seviyorum ve evde yapılmaz mı merak ediyordum...
Bir el atsan çok iyi olur
Ay içine oturmaz mı geldi mis gibi patlıcan kokuyor diyor
Ben de şöyle yumuşacık, ertesi günde yumuşaklığını kaybetmeyen bir poğaça arıyorum ama güzel bir tarif bulamadım, bu güzel oluyor mu ertesi güne?
[/COLOR][/B]
ayyyyyyyyyyy bi tanecik versen nolur sankiiii:))))
ellerine sağlık canım yumuş yumuş olmuşlar bayıldımmm
pamuç poğaçalarını yirim yiiiiirrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?