Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ehehehe sağol canım benim çok teşekkür ederiimmm

oyy oyy çok güzel gözüküyorlarrr ellerine sağlıkk bende dn etli nohut vardı.

ehehehe gel hayatım ben yaparım sana:))

bitter çikolatalı pudingtir muhtemelen canım,yada dediğin gibi çikolatalı puding olabilir.en çok onları kullanıyorum çünkü:)

Tamam denicem o pastayı mutlaka ya hani reklamlarda çıkıyor ya dr oetkerin bir kekinin reklamı puf puf falan diye dün kaynanama gittik almışlar yapmışlar içine sütünü yumurtasını kendin katıyorsun
üzerinede dökmek için pudra şekeri varmış ayy bir güzel olmuş ama nasııll ev yapımı gibi..

afiyetler olsun şekerim.. geçen gün yedim bende pizza yemeğim yoktu daha doğrusu nohutu yapacaktım ama öbür güne yiyebilecektik ancak işte dönerken dominosa uğradık aldık geldik ama evde de denemek istiyorum.

Elosa yarışmaya çorbalar kategorisinde katılacak mısın.. sormuyorum ne yapacaksın diye malum gizli olacak kimin yaptığı bilinmeyecek. Bence çok iyi oldu bu ve bu fikir de sendne geldi gerçekten tebrik etmek lazım seni ben ismimden oy toplarım zaten gibi bir düşüncen yok helal olsun valla. Hakeden kazansın tabii ki de eğlence için yapılan birşey sonuçta renk katmak için.

Son düzenleme:
elossaa ilk sayfadaki tariflerin yanındaki numaralar sayfa numarası denmişti...meşhur pizzanın tarifine bakacaktım ama 241 demiş anlayamadım ben nasıl bulacağız tarifleri....

ELOSSAcım biraz alakasız olacak ama.kullandığın wok tava ne marka hangi markayı önerirsin ?

elossacim tariflerin gercekten süper...takipteyim sürekli....

kremali kasarli patatesin yanina pratik ne yapilabilir?

acele dönersen cok sevinirim

ahh ahh pizza yenmezmi hayatımmm 7/24 durmadan yiyebilirim:)))

canım benim çok teşekkür ederim çok sağol...
çorbalara katılıcam sanırım ama bi aklımda katılma diğer kategorileri bekle diyor,ne yapsam bilemedim:)
adil olmak lazım o yüzden bende önerimi sunmuştum kii kesinlikle adil bir yarışma olacak eminim...
hakedenlerin kazanacağı,hünerlerin fena halde sergileneceği eğlenceli bişey olucak ve ben meraktan çatlıyorum:))

elossaa ilk sayfadaki tariflerin yanındaki numaralar sayfa numarası denmişti...meşhur pizzanın tarifine bakacaktım ama 241 demiş anlayamadım ben nasıl bulacağız tarifleri....

canım evet ilk sayfamda sayfa numaralarıla tüm tariflerim bulunuyor canım..mesela ben şu anda bu mesajı sana 350. sayfadan yazıyorum canım..resimledim daha iyi anlaman açısından bi bak istersen...yinede anlamadığın bişi olursa rahatlıkla sorabilirsin canım....ben sana kırmızı ile işaretledim sayfalara ulaşabileceğin yeri..

ELOSSAcım biraz alakasız olacak ama.kullandığın wok tava ne marka hangi markayı önerirsin ?

canım neden alakasız olsun aşkolsun,sorucaz tabi birbirimize:)
markasına şimdi baktım tabanında Papilla yazıyor canım inanılmaz memnunum asla yanmıyo yapışmıyor,beni hiç üzmedi yani.
herkese tavsiye ederim

teşekkürler canımm

Bende aradım 2402 .sayfa da buldum.

canım yukarıda resim ekledim o şekilde sayfaları rahatlıkla bulabilirsiniz.

elossacim tariflerin gercekten süper...takipteyim sürekli....

kremali kasarli patatesin yanina pratik ne yapilabilir?

acele dönersen cok sevinirim

canım merhabaa hoşgeldin mutfağıma:)
kremalı kaşarlı patatesin yanında köfte olabilir,tavuk kızartılabilir,balık olabilir.
ama biz bazen yanında hiçbişi olmadanda tüketiyoruz çünkü oldukça doyurucu bir yemek çeşidi canım.
genelde yakışan et,tavuk tarzı yemekler veya mantar sote harika olur..
ay canım istediii:)))

ilgin icin cok tesekkür ederim canim...bundan sonra sIk sIk burdayim...

mantar sote güzel ve özellikle kolay olur sanirim...

eee birde corba önerirsen...

ilgin icin cok tesekkür ederim canim...bundan sonra sIk sIk burdayim...

mantar sote güzel ve özellikle kolay olur sanirim...

eee birde corba önerirsen...

rica ederim canım,her zaman beklerim burası hepimizin
çorba olarak kolay bişi dersen tel şehriye olabilir şööyylee en terbiyelisinden:)
veya en basiti sıcacık bir tarhana bile olur yani,kış mevsiminde olduğumuzdan her çorbayı kaldırır bu bünye:)

tel sehriye yeni yaptim tarhanam yok malesef(yurtdisindayim)

mercimek mi yapsam acaba

selamlar elosa cıgımm ellerine saglık cok güzel tarifler vermişşin takipteyim canım seniii

sanırım benim pc de sorun var mesela şuan ki sayfayı 176 gösteriyor...ondan bulamamıştım...çok sağol elossa

sanırım benim pc de sorun var mesela şuan ki sayfayı 176 gösteriyor...ondan bulamamıştım...çok sağol elossa

canım rica ederim

tabiki canım benim basım üstüne senin gibi bir gurmeyi agırlamak benim icin sereftir...bende cok severim mutfakta vakit gecirmeyi...

estağfurullah canım gurmelik kimm ben kiimm:)
ama çok çok sağol yakın olsak gelirdim valla sevdiğim herşeyi yapmışsın ellerine kollarına sağlık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…