Öyle bi poğaça ben de arıyorum ama henüz bulmuş değilim canım. Bu pamuk poğaçaları ilk kez denedim şu an hala yumuşaklar tarifimi bulmuş olabilirim belki de
Al canım sen iki tane al torpillisin senTeşekkür ettim canımmm..
elossa nerelerdesin canımm
bak sana fotolar ekliyorum
Eki Görüntüle 600299 Dün akşam yemeğimiz
Eki Görüntüle 600300 Bu da bu akşamın menüsünden. Eşimin canı patlıcan kebabı istedi onun için yaptım.
Eki Görüntüle 600301 Ama mesaiye kaldı, oturdum ben yedim
ehehehe gel hayatım ben yaparım sana:))
bitter çikolatalı pudingtir muhtemelen canım,yada dediğin gibi çikolatalı puding olabilir.en çok onları kullanıyorum çünkü:)
evlen evlen hayatım evlenmekte sevaptır:)
insanın sevdiği sevildiğ,değer gördüğü huzur dolu bir yuvası olması kadar gzel bişey yok bu hayatta...dilerim seninde en az benimki kadar huzur dolu bir yuvan olurr
ve seninkide yenir be tatlımm valla harika görünüyor ondan fena canım çekti,zaten potansiyeliz biz kocişle pizzanın P sini duydukmu işimiz biterr
beğenmene çok sevindim,biz şimdilik hazır yiyeceğiz ama napimm nefsimiz körlenir bugünlük böyyleee:)))
ahanda pizzalarımız:) yanına bol mayonez ketçap ve cola hmhmhmhmhmh
Eki Görüntüle 600402
elossaa ilk sayfadaki tariflerin yanındaki numaralar sayfa numarası denmişti...meşhur pizzanın tarifine bakacaktım ama 241 demiş anlayamadım ben nasıl bulacağız tarifleri....
elossaa ilk sayfadaki tariflerin yanındaki numaralar sayfa numarası denmişti...meşhur pizzanın tarifine bakacaktım ama 241 demiş anlayamadım ben nasıl bulacağız tarifleri....
oyy oyy çok güzel gözüküyorlarrr ellerine sağlıkk bende dn etli nohut vardı.
Tamam denicem o pastayı mutlaka ya hani reklamlarda çıkıyor ya dr oetkerin bir kekinin reklamı puf puf falan diye dün kaynanama gittik almışlar yapmışlar içine sütünü yumurtasını kendin katıyorsun
üzerinede dökmek için pudra şekeri varmış ayy bir güzel olmuş ama nasııll ev yapımı gibi..
afiyetler olsun şekerim.. geçen gün yedim bende pizza yemeğim yoktu daha doğrusu nohutu yapacaktım ama öbür güne yiyebilecektik ancak işte dönerken dominosa uğradık aldık geldik ama evde de denemek istiyorum.
Elosa yarışmaya çorbalar kategorisinde katılacak mısın.. sormuyorum ne yapacaksın diye malum gizli olacak kimin yaptığı bilinmeyecek. Bence çok iyi oldu bu ve bu fikir de sendne geldi gerçekten tebrik etmek lazım seni ben ismimden oy toplarım zaten gibi bir düşüncen yok helal olsun valla. Hakeden kazansın tabii ki de eğlence için yapılan birşey sonuçta renk katmak için.
ELOSSAcım biraz alakasız olacak ama.kullandığın wok tava ne marka hangi markayı önerirsin ?
Bende aradım 2402 .sayfa da buldum.
elossacim tariflerin gercekten süper...takipteyim sürekli....
kremali kasarli patatesin yanina pratik ne yapilabilir?
acele dönersen cok sevinirim
canım merhabaa hoşgeldin mutfağıma:)
kremalı kaşarlı patatesin yanında köfte olabilir,tavuk kızartılabilir,balık olabilir.
ama biz bazen yanında hiçbişi olmadanda tüketiyoruz çünkü oldukça doyurucu bir yemek çeşidi canım.
genelde yakışan et,tavuk tarzı yemekler veya mantar sote harika olur..
ay canım istediii:)))
ilgin icin cok tesekkür ederim canim...bundan sonra sIk sIk burdayim...
mantar sote güzel ve özellikle kolay olur sanirim...
eee birde corba önerirsen...
rica ederim canım,her zaman beklerim burası hepimizin
çorba olarak kolay bişi dersen tel şehriye olabilir şööyylee en terbiyelisinden:)
veya en basiti sıcacık bir tarhana bile olur yani,kış mevsiminde olduğumuzdan her çorbayı kaldırır bu bünye:)
tel sehriye yeni yaptim tarhanam yok malesef(yurtdisindayim)
mercimek mi yapsam acaba
selamlar elosa cıgımm ellerine saglık cok güzel tarifler vermişşin takipteyim canım seniii
süper olur canım
selam canım hoşgeldin mutfağıma
çok teşekkür ederim,paylaşımlarını beklerim ona göre:)
tabikii nedemek önceden beridir takipteyim zaten ben bugün patlıcan musakka peynirli makarna bide corba yaptım kızlar
tamamdır size geliyorum:))))
sanırım benim pc de sorun var mesela şuan ki sayfayı 176 gösteriyor...ondan bulamamıştım...çok sağol elossa
tabiki canım benim basım üstüne senin gibi bir gurmeyi agırlamak benim icin sereftir...bende cok severim mutfakta vakit gecirmeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?