yarın ben de karnıbahar yapayım diyorum fotoğraflamaya çalışcam :) ay heyecan yaptım şimdi :)
çok ilginç ya pc de 2 tane tarayıcı var crome ile explorer...crome da sayfa 176 gözüküyor ...exp. da 351.kafayı yiyeceğim...sebebi ne olabilir hanımlar..pc den anlayan var mı?
canım chromu temizle,çerezleri geçmişi falan.
sonra pc ye reset at tekrar açılınca düzelir belki
hanımlar geldimi eşleriniz
sağol elossa bir deneyım ben bunu...sinir etti beni...
Eki Görüntüle 601422 Eki Görüntüle 601421
elossacım tarif için teşekkürler canım eşim pek beğenmedi ama başka tadına bakanlar ve ben çok beğendik.
günaydın:)
cumamız hayırlı olsun.
bu pidecikleri akşam yemeği için yapmıştım yanında çay ile beraber tabii :)
sabah kahvaltısına ısıttım şimdi daha da yumuşamışlar akşama göre. bence güzel oldular :)
kaşarlı, tulum peynirli, kavurmalı, kavurmalı-kaşarlı çeşitlerimiz mevcut :))
hmmm harika gözüküyorlar tarif aalsak. Yanlarına da fırından çıkınca süreceksin tereyağını off offf
elossa fındıklı kakaolu kek tarifin varmı canım ?. geçen gün yapmayı denedim ama tadını pek beğenmedim yine denemek istiyorum belki sende güzel bi tarif vardır
ayrıca susam mantolu keki bende denicem fırsat bulursam. birde bu aralar fındıklı kurabiye yapmayı düşünüyorum. bir tarif gördüm çok güzel görünüyordu. yaparsam ve güzel olursa sizinle de paylaşıcam inşallahh
Elossaaa ne ara editor oldun kizz
Hayirli ugurlu olsun.. Yakismis ama sana gercektennn
Nasilsinnn yeni tarifler varmi bakamadim da simdi bakicam,ben bu arada durmadan pizza yapip yiyom
Esimin yemek cantasina koymustum orda arap arkadasinada vermis oda cok sevmis
Elossa mutfagini acarim yakinda burdada
elossa ne ara eeditör oldun gııııı
İki hafta sonra eşim askerden izne geliyor, benim izin de güzel güzel yemekler yapma vakti geliyor, yaptıkça paylaşacağım...
günaydın:)
cumamız hayırlı olsun.
bu pidecikleri akşam yemeği için yapmıştım yanında çay ile beraber tabii :)
sabah kahvaltısına ısıttım şimdi daha da yumuşamışlar akşama göre. bence güzel oldular :)
kaşarlı, tulum peynirli, kavurmalı, kavurmalı-kaşarlı çeşitlerimiz mevcut :))
Editör değill pro üye olmuş sanki altında editör diye yazar öyle olsaa
konu sahibine teşekkürler. süpre bi topik tam benlik. eğer bu kadar yemek yapıp zayıf kalmayı başardıysan tebrik edrim çünkü ben başaramdım. herkese kolay gelsin bugün kuru faulye yapicam etli yanına pilav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?