Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
yarın ben de karnıbahar yapayım diyorum fotoğraflamaya çalışcam :) ay heyecan yaptım şimdi :)

çok ilginç ya pc de 2 tane tarayıcı var crome ile explorer...crome da sayfa 176 gözüküyor ...exp. da 351.kafayı yiyeceğim...sebebi ne olabilir hanımlar..pc den anlayan var mı?

çok ilginç ya pc de 2 tane tarayıcı var crome ile explorer...crome da sayfa 176 gözüküyor ...exp. da 351.kafayı yiyeceğim...sebebi ne olabilir hanımlar..pc den anlayan var mı?

canım chromu temizle,çerezleri geçmişi falan.
sonra pc ye reset at tekrar açılınca düzelir belki

elossacım tarif için teşekkürler canım eşim pek beğenmedi ama başka tadına bakanlar ve ben çok beğendik.

elossa fındıklı kakaolu kek tarifin varmı canım ?. geçen gün yapmayı denedim ama tadını pek beğenmedim yine denemek istiyorum belki sende güzel bi tarif vardır

ayrıca susam mantolu keki bende denicem fırsat bulursam. birde bu aralar fındıklı kurabiye yapmayı düşünüyorum. bir tarif gördüm çok güzel görünüyordu. yaparsam ve güzel olursa sizinle de paylaşıcam inşallahh

Elossaaa ne ara editor oldun kizz
Hayirli ugurlu olsun.. Yakismis ama sana gercektennn
Nasilsinnn yeni tarifler varmi bakamadim da simdi bakicam,ben bu arada durmadan pizza yapip yiyom
Esimin yemek cantasina koymustum orda arap arkadasinada vermis oda cok sevmis
Elossa mutfagini acarim yakinda burdada

İki hafta sonra eşim askerden izne geliyor, benim izin de güzel güzel yemekler yapma vakti geliyor, yaptıkça paylaşacağım...

Son düzenleme:
günaydın:)
cumamız hayırlı olsun.
bu pidecikleri akşam yemeği için yapmıştım yanında çay ile beraber tabii :)
sabah kahvaltısına ısıttım şimdi daha da yumuşamışlar akşama göre. bence güzel oldular :)
kaşarlı, tulum peynirli, kavurmalı, kavurmalı-kaşarlı çeşitlerimiz mevcut :))

Eklentiler

• $Fotoğraf0034.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $Fotoğraf0035.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 36
Editör değill pro üye olmuş sanki altında editör diye yazar öyle olsaa

Son düzenleme:

hmmm harika gözüküyorlar tarif aalsak. Yanlarına da fırından çıkınca süreceksin tereyağını off offf

hmmm harika gözüküyorlar tarif aalsak. Yanlarına da fırından çıkınca süreceksin tereyağını off offf

çok kolay canım :)
yaş mayayı az bir su ve yarım çay kaşığı şeker ile biraz bekletiyoruz. ya da kuru maya kullanırsan direk eklersin biliyorsundur..
2 su bardağı un,
1 yumurtanın beyazı(sarısı üste sürülecek)
2 çay kaşığı tuz
kuru maya ile yapıyorsan ılık su eklersin biraz. yaş mayayı eritmek için kullandığın su yetiyor normalde.
kulak memesi kıvamında hamur yapıp mayalanması için ılık bir yerde bekletiyoruz, zaten bu ölçülerde küçük bir hamur oluyor.
sonra cevizden biraz büyükçe parçalar alıp açıyoruz, içine ne koymak istersen koyduktan sonra, pide şeklini alması için kenarları birleştirip sadece kenarlara yumurta sarısı sürüyoruz.
önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 20 dk pişiriyoruz. bu arada fırın ısınırken daha da mayalanması için tepsiyi üzerine koyuyorum ben, iyice ısınınca da içine :))
afiyet olsun :)

konu sahibine teşekkürler. süpre bi topik tam benlik. eğer bu kadar yemek yapıp zayıf kalmayı başardıysan tebrik edrim çünkü ben başaramdım. herkese kolay gelsin bugün kuru faulye yapicam etli yanına pilav

canım benim topiğimdeki kek tariflerine hemen 1 paket kakao ve 1 kase fındık ekle harika oluyor..çünkü ben denedim ve cevizlisinide denemiştim..yani ekstra bi değişikliğe hiç gerek duymuyorum tariflerde..
mesela susam mantolu kekin tarifinden tahini çıkar yerine 1 paket kakao ve bir miktar damla çikolata ekle,inanılmaz güzel oluyor kesinlikle tavsiye eederim.
denediklerin olursa paylaşmanıda çok isterim canım:)

canım sağolasın:)
pizza deme bana 2 gündür durmadan bende pizza yiyorum resmen:)))))
mutfağı aç bende sana kek börek kurabiye yetiştireyim canımcım:))

elossa ne ara eeditör oldun gııııı

henüz yeni canım,editör olmadım olmaya çalışıyorum çiçeği burnundayım yani:)

İki hafta sonra eşim askerden izne geliyor, benim izin de güzel güzel yemekler yapma vakti geliyor, yaptıkça paylaşacağım...

tamam merakla bekliciiimmm:)

günaydın hayatımm seninde hayırlı olsun inşallah.
pideler bittim bittimm,hamurişine zaten ayrı bi zaafım var ve nefis görünüyorlar ekrana yapışmama az kaldııı:)))
ellerine sağlık canım paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim bayıldım bayıldımmm

Editör değill pro üye olmuş sanki altında editör diye yazar öyle olsaa

hayır canım zaten pro üyeydim

hoşgeldin mutfağıma canım,zayıf değilim ama şişmanda değilim..ortada bi yerlerde dolanıyorum işte:)
bazen acaip kilo alıyorum hoopp 2 beden artıyorumm,bazen yemiyorum 2 beden düşüyorum..ama göbüşe çare bulamadım çok fazla,ne kadarda dikkat etsem ayva göbüş hep kalıyor:)
bu arada menün süper,yanınada turşu oy oy oy:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…