elossa yeşillenmişsin hayırlı olsun
ya bişey sorucam ben kalıpta kek yapınca fırında kabarıyo ama çıkarır çıkarmaz sönüyo..
kalıp mı dandik ben mi ayarlayamadım zaten bu set üstü fırınları hiç sevmedim de ısıyımı ayarlayamıyorum sence neden sönüyo
sağol canımm,yeşilaycı olarak bana tam uydu bu görünüm:)))
keki pişirmeden önce fırını ısıtman gerekiyor canım,birde kullandığın kabartma tozu oranı kekin malzemesine az geliyor olabilir.
Elossa editör mü olmuş
O zaman aramızda her şey bitti
Editörlerle aram pek iyi değildir de
Bi daha da davosa gelmem
canım benim topiğimdeki kek tariflerine hemen 1 paket kakao ve 1 kase fındık ekle harika oluyor..çünkü ben denedim ve cevizlisinide denemiştim..yani ekstra bi değişikliğe hiç gerek duymuyorum tariflerde..
mesela susam mantolu kekin tarifinden tahini çıkar yerine 1 paket kakao ve bir miktar damla çikolata ekle,inanılmaz güzel oluyor kesinlikle tavsiye eederim.
denediklerin olursa paylaşmanıda çok isterim canım:)
ısıtıyorum genelde fırını..kabartmatozu şu peketlerden 1 tane atıyorum az mı geliyodur..
1 çay kaşığı karbonat atsam acı olurmu
kimyasal deney gibi kek yapıyorum
tamam yap ama banada ayır:)sağoll canımm dediğin gibi en yakın zamanda denicem inşallah. ama ilk önce fındık kaplı kurabiyee yapıcamm
canım karbonat eklersen eğer karbonatın üzerine mutlaka limon suyu sık,birde fırının kapağını asla açmamalısın kek pişerken canım.
anında sönüyor sonra asla toparlıyamazsın o keki.
kabartma tozunu direk malzemeye değilde,un ile karıştırarak eklemelisin birde,çok fazla etkiliyor kekin geleceğini:)
birde öyle deneyeyim tepside yapmayı sevmiyorum
kalıpta böyle olduğu için duruyo kenarda..kapağını açmıyorum fırının..ama en son çıkarırken sönüyo şaka gibi
bakalım tembellik etmezsem akşam yaparım sönerse canlı canlı resmini buraya atarım bak böyle oldu diye
ellosaaa editör olmuşsun hayırlı olsun canım
hayırlı olsun elossaaa
hak ediyordun bence de
canım çok teşekkür ederim,olsun hayırlısı..canımm hayırlı uğurlu olsun editörlüğün yakıştı valla bende geçen sene öleydim ama iş yerinde bir yer değişikliğim olmuştu kısa süreli ve ilgilenemedim ayrıldımm..
elosacımm öncelikle hayrlı olsun diyorumm
ve acilen söyle güzel lezzetli ıspanaklı börek tarifi rica ediyorumm
Elossa hayırlı olsun editör olmuşsun :)
ben bugün karnıbahar yapıcam kıymalı resimlicem falan da yalnız bunun yanına ne yapayım ne gider sence çorba mı yapsam yaparsam ne çorbası yapiim ?
tebrikler elossacım editör olmuşsun hayırlı uğurlu olsun
canım çok teşekkür ederim,olsun hayırlısı..
sağol canımm teşekkürler,benim tariflerimde var canımm hemen ilk sayfaya bak bakim:)
canım teşekkürler,mercimek çorbası güzel olur veya tavuk suyuna şehriyeli çorba..paylaşımını bekliyorum ona göre:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?