Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossa yeşillenmişsin hayırlı olsun
ya bişey sorucam ben kalıpta kek yapınca fırında kabarıyo ama çıkarır çıkarmaz sönüyo..
kalıp mı dandik ben mi ayarlayamadım zaten bu set üstü fırınları hiç sevmedim de ısıyımı ayarlayamıyorum sence neden sönüyo

sağol canımm,yeşilaycı olarak bana tam uydu bu görünüm:)))
keki pişirmeden önce fırını ısıtman gerekiyor canım,birde kullandığın kabartma tozu oranı kekin malzemesine az geliyor olabilir.

Elossa editör mü olmuş
O zaman aramızda her şey bitti
Editörlerle aram pek iyi değildir de
Bi daha da davosa gelmem

sağol canımm,yeşilaycı olarak bana tam uydu bu görünüm:)))
keki pişirmeden önce fırını ısıtman gerekiyor canım,birde kullandığın kabartma tozu oranı kekin malzemesine az geliyor olabilir.

ısıtıyorum genelde fırını..kabartmatozu şu peketlerden 1 tane atıyorum az mı geliyodur..
1 çay kaşığı karbonat atsam acı olurmu
kimyasal deney gibi kek yapıyorum

sağoll canımm dediğin gibi en yakın zamanda denicem inşallah. ama ilk önce fındık kaplı kurabiyee yapıcamm

ısıtıyorum genelde fırını..kabartmatozu şu peketlerden 1 tane atıyorum az mı geliyodur..
1 çay kaşığı karbonat atsam acı olurmu
kimyasal deney gibi kek yapıyorum

canım karbonat eklersen eğer karbonatın üzerine mutlaka limon suyu sık,birde fırının kapağını asla açmamalısın kek pişerken canım.
anında sönüyor sonra asla toparlıyamazsın o keki.
kabartma tozunu direk malzemeye değilde,un ile karıştırarak eklemelisin birde,çok fazla etkiliyor kekin geleceğini:)

birde öyle deneyeyim tepside yapmayı sevmiyorum
kalıpta böyle olduğu için duruyo kenarda..kapağını açmıyorum fırının..ama en son çıkarırken sönüyo şaka gibi
bakalım tembellik etmezsem akşam yaparım sönerse canlı canlı resmini buraya atarım bak böyle oldu diye

ellosaaa editör olmuşsun hayırlı olsun canım

ehehehe:))
sönmez inşallah canımm böyylleeee fosur fosur kabaran bi kek olur inşallahhh,resminide beklerim:)

ellosaaa editör olmuşsun hayırlı olsun canım

sağol canımm çok teşekkürler

hayırlı olsun elossaaa

hak ediyordun bence de

çok teşekkürler hayarımm çok sağol

canımm hayırlı uğurlu olsun editörlüğün yakıştı valla bende geçen sene öleydim ama iş yerinde bir yer değişikliğim olmuştu kısa süreli ve ilgilenemedim ayrıldımm..

elosacımm öncelikle hayrlı olsun diyorumm
ve acilen söyle güzel lezzetli ıspanaklı börek tarifi rica ediyorumm

Elossa hayırlı olsun editör olmuşsun :)

ben bugün karnıbahar yapıcam kıymalı resimlicem falan da yalnız bunun yanına ne yapayım ne gider sence çorba mı yapsam yaparsam ne çorbası yapiim ?

canımm hayırlı uğurlu olsun editörlüğün yakıştı valla bende geçen sene öleydim ama iş yerinde bir yer değişikliğim olmuştu kısa süreli ve ilgilenemedim ayrıldımm..
canım çok teşekkür ederim,olsun hayırlısı..

elosacımm öncelikle hayrlı olsun diyorumm
ve acilen söyle güzel lezzetli ıspanaklı börek tarifi rica ediyorumm

sağol canımm teşekkürler,benim tariflerimde var canımm hemen ilk sayfaya bak bakim:)

Elossa hayırlı olsun editör olmuşsun :)

ben bugün karnıbahar yapıcam kıymalı resimlicem falan da yalnız bunun yanına ne yapayım ne gider sence çorba mı yapsam yaparsam ne çorbası yapiim ?

canım teşekkürler,mercimek çorbası güzel olur veya tavuk suyuna şehriyeli çorba..paylaşımını bekliyorum ona göre:)

avuk suyum yok bulyonla yapayım bi şehriye çorbası resimlicem paylaşıcam inşallah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…