Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bende balık etliyim diyelim evlendiğimde çok iyiyidm de 2 senelik evliyim ayıptır sölemsi 10 kilo aldım tabi eşimde aldı 10 kilo elim güzelmiş öle sölüyolar bende yapmayıda seviyom yemeyide. ama durdu kil alamm zayıflasam iyi olurdu ama pzartesi aşılamm var hamişkite dikkat etcez. sizde dua edin bana tutsun bebecikler

bu arada anketi onayladım 3 kişi beğenmemeiş çok komiğime giiti sanrım yemekten hoşlanmayan 3 kişi var topikte

elossacım hayırlı olsun editörlüğün
şimdi bu editörlük ne iş yapar ki onuda söyleyiver bari 4 senedir kk dayım bilmiyorum valla

bu arada susam mantolu kekden yaptım elcağızların dert görmesin harika oldu ki ben tayine aşığım desem yeridir:98::98:
dün komşularıma sunmuştum onlarda bayılmış bugün bi ablaya gidip yaptım
lojmanda meşhur oldun

Elossacım hayırlı uğurlu olsun cnmmmm. Seni en tadı yerinde editör seçiyorum balım
Tebriğe elim boş gelmedim, ıslak kek getirdim

bu arada anketi onayladım 3 kişi beğenmemeiş çok komiğime giiti sanrım yemekten hoşlanmayan 3 kişi var topikte

canım inşallah tutar aşılaman dualarım seninle,bizde çok istiyoruz bebiş ama henüz teşrif etmediler:))
bu arada anketi beğenmeyen 3 arkadaşlada özelden görüştüm ve yanlışlıkla olduğunu belirttiler,takipçilerim yani onlar aslında:)

Elossacım Tebrik ederim.. Editör olmuşsun.. Yemek bölümüne mi editör oldun..?

teşekkürler hayatım çok sağolYemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler kısmından sorumluyum canım

canım hayırlı olsun editörlüğün

sağol canımm çok teşekkürler

Canım hayırlı olsun editörlüğün.:119:

teşekkür ederim canım ,ne güzel papatya onlar öyleeee

elossa hayırlı olsun editörlüğün...
sağol hayatım teşekkürler

sağol canımm,daha yeniyim bugün ilk günüm bismillah....)
yemek bölümünden sorumluyum Yemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler yani...
bu arada keki beğenmene çok sevindim canım,sayenizde meşhur oldum:)))

Editör olmuşsun hayırlı olsun canım

teşekkür ederim canımm

Eki Görüntüle 602250 tebrik ederim canım editör olmşsun

ayy çok sağol canım ne güzel güller onlar öylee,çokta severimm

Elossacım hayırlı uğurlu olsun cnmmmm. Seni en tadı yerinde editör seçiyorum balım
Tebriğe elim boş gelmedim, ıslak kek getirdimEki Görüntüle 602274

ay ay ayyyy süpersin hayatım en sevdiğimmmm
çok sağol ellerine sağlık nefis görünüyor amaaaaa

bebişitin editör bebiş olmuşsun tbrk ederim cnm

hehehe sağol canımm,koca bebişim benn:))

elossacım editörlüğün hayırlı olsun

teşekkür ederim canımm

elossa'cım editörlüğünü tebrik ederim tatlım

hayırlı olsun elosacım terfi etmişsin.
uzun zamandır takipteyim ama yorum ilk kez yazıyorum, çok sevimli bir aşcısın, sanal aşcı

hayırlı olsun elosacım terfi etmişsin.
uzun zamandır takipteyim ama yorum ilk kez yazıyorum, çok sevimli bir aşcısın, sanal aşcı

ehehhee çok hoşlandım bak bundan ,sanal aşçı:)) ahhh birde gerçekten lezzetine baksanız siz bunların dermiişşiimmm
bu arada mutfağıma hoşgeldin canım,ilk mesajın ama son olmasın emii..
senden de paylaşımlar beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…