bende balık etliyim diyelim evlendiğimde çok iyiyidm de 2 senelik evliyim ayıptır sölemsi 10 kilo aldım tabi eşimde aldı 10 kilo elim güzelmiş öle sölüyolar bende yapmayıda seviyom yemeyide. ama durdu kil alamm zayıflasam iyi olurdu ama pzartesi aşılamm var hamişkite dikkat etcez. sizde dua edin bana tutsun bebecikler
elossacım hayırlı olsun editörlüğün
şimdi bu editörlük ne iş yapar ki onuda söyleyiver bari 4 senedir kk dayım bilmiyorum valla
bu arada susam mantolu kekden yaptım elcağızların dert görmesin harika oldu ki ben tayine aşığım desem yeridir:98::98:
dün komşularıma sunmuştum onlarda bayılmış bugün bi ablaya gidip yaptım
lojmanda meşhur oldun
bende balık etliyim diyelim evlendiğimde çok iyiyidm de 2 senelik evliyim ayıptır sölemsi 10 kilo aldım tabi eşimde aldı 10 kilo elim güzelmiş öle sölüyolar bende yapmayıda seviyom yemeyide. ama durdu kil alamm zayıflasam iyi olurdu ama pzartesi aşılamm var hamişkite dikkat etcez. sizde dua edin bana tutsun bebecikler
canım inşallah tutar aşılaman dualarım seninle,bizde çok istiyoruz bebiş ama henüz teşrif etmediler:))
bu arada anketi beğenmeyen 3 arkadaşlada özelden görüştüm ve yanlışlıkla olduğunu belirttiler,takipçilerim yani onlar aslında:)
elossacım hayırlı olsun editörlüğün
şimdi bu editörlük ne iş yapar ki onuda söyleyiver bari 4 senedir kk dayım bilmiyorum valla
bu arada susam mantolu kekden yaptım elcağızların dert görmesin harika oldu ki ben tayine aşığım desem yeridir:98::98:
dün komşularıma sunmuştum onlarda bayılmış bugün bi ablaya gidip yaptım
lojmanda meşhur oldun
sağol canımm,daha yeniyim bugün ilk günüm bismillah....)
yemek bölümünden sorumluyum Yemek Tarifleri, Mekanlar, Öneriler, Tarifler yani... bu arada keki beğenmene çok sevindim canım,sayenizde meşhur oldum:)))
ehehhee çok hoşlandım bak bundan ,sanal aşçı:)) ahhh birde gerçekten lezzetine baksanız siz bunların dermiişşiimmm
bu arada mutfağıma hoşgeldin canım,ilk mesajın ama son olmasın emii..
senden de paylaşımlar beklerim