hemen baktım canım ama bende o gözlemelık yufkadan yok normal yufka olsa olur dimii
avuk suyum yok bulyonla yapayım bi şehriye çorbası resimlicem paylaşıcam inşallah kız
bende balık etliyim diyelim evlendiğimde çok iyiyidm de 2 senelik evliyim ayıptır sölemsi 10 kilo aldım tabi eşimde aldı 10 kilo elim güzelmiş öle sölüyolar bende yapmayıda seviyom yemeyide. ama durdu kil alamm zayıflasam iyi olurdu ama pzartesi aşılamm var hamişkite dikkat etcez. sizde dua edin bana tutsun bebecikler
bu arada anketi onayladım 3 kişi beğenmemeiş çok komiğime giiti sanrım yemekten hoşlanmayan 3 kişi var topikte
Elossacım Tebrik ederim..Editör olmuşsun.. Yemek bölümüne mi editör oldun..?
canım hayırlı olsun editörlüğün
Canım hayırlı olsun editörlüğün.:119:
sağol hayatım teşekkürlerelossa hayırlı olsun editörlüğün...
elossacım hayırlı olsun editörlüğün
şimdi bu editörlük ne iş yapar ki onuda söyleyiver bari 4 senedir kk dayım bilmiyorum valla
bu arada susam mantolu kekden yaptım elcağızların dert görmesin harika oldu ki ben tayine aşığım desem yeridir:98::98:
dün komşularıma sunmuştum onlarda bayılmış bugün bi ablaya gidip yaptım
lojmanda meşhur oldun
Editör olmuşsun hayırlı olsun canım
Eki Görüntüle 602250 tebrik ederim canım editör olmşsun
Elossacım hayırlı uğurlu olsun cnmmmm. Seni en tadı yerinde editör seçiyorum balım
Tebriğe elim boş gelmedim, ıslak kek getirdimEki Görüntüle 602274
bebişitin editör bebiş olmuşsun tbrk ederim cnm
elossacım editörlüğün hayırlı olsun
elossa'cım editörlüğünü tebrik ederim tatlım
hayırlı olsun elosacım terfi etmişsin.
uzun zamandır takipteyim ama yorum ilk kez yazıyorum, çok sevimli bir aşcısın, sanal aşcı
daha da güzel olur,aslında tarifin özü öyle canım.Bişey sorucam sultan lokumunu bir gün önce yapsam olurmu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?