Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

ay canım sen ne yaptınnnn,harikalar bunlar...
ellerine kollarına sağlık nefis her biri
sarma hazır baklavalık yufkanın eserimi,offffff çok fena özendim sarmaya dayanamam benn
fellah köfte ve sultan lokumu sanıyorum benim tariflerden,paylaştığın için çok teşekkürler canım gözüm gönlüm açıldı vallahi

Yok canım kendim açtım
Yok canım sadece sultan lokumu seninDiğeri bizim yöreye özgüSıkma köfte derizEn çok bulgur yemekleri yaparız bizSiz bunu bol sarmısaklı yapıyorsunuz biz 1-2 diş koyarız

Yok canım kendim açtım
Yok canım sadece sultan lokumu seninDiğeri bizim yöreye özgüSıkma köfte derizEn çok bulgur yemekleri yaparız bizSiz bunu bol sarmısaklı yapıyorsunuz biz 1-2 diş koyarız

kendin açtıysan dahada bi canım çekti,avucumu yalamam lazım sanırım şu durumda:)))
evet sarımsak bol oluyor canım ama çok istemediğim zamanlardada az kullanıyorum yani:)

kendin açtıysan dahada bi canım çekti,avucumu yalamam lazım sanırım şu durumda:)))
evet sarımsak bol oluyor canım ama çok istemediğim zamanlardada az kullanıyorum yani:)

Afiyet olsun
Yapım aşamasında fotoları çekmiştim tatlının nasıl yaptıysam telefondan silindi fotolarBende şimdi yeniden çektim

Akşam yemeğimiz
Ispanaklı peynirli
Mutfaklardan bereket eksik olmasın inşallah..

Akşam yemeğimiz
Ispanaklı peynirli
Mutfaklardan bereket eksik olmasın inşallah..

akşam yemeğini yerim yerrr hemde afiyetleee:)))
çok severim ıspanaklı peynirli böreği,nefis görünüyor tam yemelikkk
ellerine kollarına sağlık canım

Son düzenleme:
ikizcim nasılsın tatlım valla denk gelemiyoruz hiç geceleri takılmıyorum ondanmı acaba
ellerine sağlık eee tabi insan antepde olunca baklavalarıda yer

İyiyim canım sağol sen nasılsın:))Evet hiç karşılaşamıyoruz
Sağol canımKendim yaptım

Al işte tatlı dediğin böyle olur
Eline sağlık ikizgilim

Benim tatlıya bak bi de
Gerçi tadı güzeldi

Son düzenleme:

Al işte tatlı dediğin böyle olur
Eline sağlık ikizgilim

Benim tatlıya bak bi de
Gerçi tadı güzeldi

Sağol canım seninde ellerine sağlık
Sen onu sevgin,saygınla ,güzelliğinle yaptın kimbilir nasıl güzel olmuştur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…