Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossacımmm tebrik ederim editör olmussun

ben bu burma tatlıyı hazır baklava yufkasıyla yapıyorum harika oluyor..annemde senin gibi elde açıyor aman Allahım yemeye doyamıyorum..bir gün annacime yaptırıp tek tek resimlicem inşallah:)
paylaştığın için çok sağol canım,nefis görünüyor seninkide nefisss

Hiç denemedim canım bende birgün öyle denerim
Bekliyoruz

Elossacım yeşermişsin hayırlı olsun editörlüğün kuzum
Bu arada döktürüyosun yine maşallah becerikli hatunsun
Susam mantolu kek muhteşem görünüyo bakakaldım salyalarım aktı
Ben de bu aralar kağıtta keklere sardım
yalnız hiç kullandın mı bilmiyorum dr oetker in "gourmet vanilya" ve "gerçek parçacıklı vanilya"ları var
o kadar etkili aroma veriyo ki kekler pastane keklerinden daha güzel oluyo
yiyen herkes tarifini aldı,bidahaki yaptığımda belki eklerim ben de

öyle oldu valla hayatım,kostüm değiştirdim:)
çok sağol övgü dolu sözlerine,kendi çapımda yapıyorum bişiler işte...:)
o vanilyalardan hiç kullanmadım ama geçenlerde Migrostayken gözüme değişik bişiler çarptıda,arada kaynadı dönmedim o reyona.
belkide bahsettiğin vanilyalardı onlar,keşke baksaymışım:S
susam mantolu kek harika oluyor kesinlikle tavsiye ederim canım.senden de paylaşım beklerim ona göre:)
birde vanilyaları küçük şişelerde aktarlarda da satıyorlar onlarda inanılmaz yoğun oluyor buram buram esansları.bikaç damla yeterli oluyor kek için.
unutmazsam yarın bi bakayım aklıma takıldı şimdi

ben bunun adını küçük kurabiye koydum çünkü en fazla ceviz büyüklüğünde yapılıo cnm ...

1 paket margarin ...
1 çay bardğı sıvı yağ ...
1 yumurta ... ,1 kbartma tozu ... , 1 vanilya ....
3 yeemek kaşığı pudra şekeri ... ve aldığı kadar un ...

hafif pembeleşinceee fırını kapatın kızlar rengi beyaz givii bunun üstü hfif pembeleşcek

en sonunda da üstüne pudra şekeri döküp servis edebilirsiniz ...

ayyyyy hepsi harika gorunuyorrr agzim sulandi vallahiii..yarin bircogunu yapacam gibime geliyorrr...ellerine saglik tatlim artik bende burdayim....tarif veriyormusyuz burda bende cok merakliyim tatli borek islerinde...elossa senin komsun olmak isterdim kokouyu alir almaz yaninda olurdummyardim etmek icin yanlis anlama beni

Migros carrefour falan büyük marketlerde oluyo genelde şekerim doğru görmüşsündür bidaha gidersen bi dene,muhallebilerde de güzel oluyo.
Geçen gün evde kalmamıştı kocama dedim yoğurt almaya carrefoura gidelim
sanki bakkalda yoğurt yok,sen beni vanilya almak için mi oraya götürüyon dedi Çok zeki adam bu benim adam bana çekmiş
ilk yaptığımda paylaşırım canım mucks

akşam yaptığım ıspanaklı böreğim fırından cıkar cıkmaz cekmıstımm kociş de bende cok begendik

ay çokta kolayy,ellerine sağlık canım ya paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

sağol canımm hoşgeldin mutfağıma
herkes istediği her tarifi verebilir,yaptıklarını paylaşabilir canım..burası hepimizin mutfağı ve 7/24 açık:)
komşum ol tabii,hamarat komşum olsun yeterkiii daha ne isterimm:)

ehehehehe uyanık senii:))))
bende ilk fırsatta bakıp alacağım canım çok sağol.
sende yaptığında paylaş emi merak ederim beenn:)

Eki Görüntüle 602568
akşam yaptığım ıspanaklı böreğim fırından cıkar cıkmaz cekmıstımm kociş de bende cok begendik

Allahım harikaaa
ellerine sağlık canım süper görünüyor,bu akşam börek şenliği var topikte maşallah size hatunlar herbiriniz ayrı hamaratsınız vallahii
görüntüsü sarıyer böreğine benziyor,birde ufak çaplı börekçilerde kıymalı,peynirli börekler satılıyorya,ben onlara aşığımmmmm
seninkide aynı onlara benziyor varya hepsini yerim yanımda olsa:)

ay çokta kolayy,ellerine sağlık canım ya paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

o kadar kolay kiiii anlık canım tatlı çekinceee hemen bunu yaparımmm baymıyor daa fark ettysen içinde normal şeker yokk elossacım

bir parca versenizzz su garibanaaa...nefis gorunuyopr borekkkk ellerine saglikkkk...yufkaylami yaptin canim...

elossaa tamam bende tariflerim var sirayla yazarim sizlere...ayyy sanirim aciktim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…