canım benim sen yeter ki iste hemen yolladım tepsiyi sana afiyet olsunnay çokta kolayy,ellerine sağlık canım ya paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim
sağol canımm hoşgeldin mutfağıma
herkes istediği her tarifi verebilir,yaptıklarını paylaşabilir canım..burası hepimizin mutfağı ve 7/24 açık:)
komşum ol tabii,hamarat komşum olsun yeterkiii daha ne isterimm:)
ehehehehe uyanık senii:))))
bende ilk fırsatta bakıp alacağım canım çok sağol.
sende yaptığında paylaş emi merak ederim beenn:)
Allahım harikaaa
ellerine sağlık canım süper görünüyor,bu akşam börek şenliği var topikte maşallah size hatunlar herbiriniz ayrı hamaratsınız vallahii
görüntüsü sarıyer böreğine benziyor,birde ufak çaplı börekçilerde kıymalı,peynirli börekler satılıyorya,ben onlara aşığımmmmm
seninkide aynı onlara benziyor varya hepsini yerim yanımda olsa:)
o kadar kolay kiiii anlık canım tatlı çekinceee hemen bunu yaparımmm baymıyor daa fark ettysen içinde normal şeker yokk elossacım
bir parca versenizzz su garibanaaa...nefis gorunuyopr borekkkk ellerine saglikkkk...yufkaylami yaptin canim...
elossaa tamam bende tariflerim var sirayla yazarim sizlere...ayyy sanirim aciktim ben
evet canım yaa,kiloda yapmaz:))
canım benim sen yeter ki iste hemen yolladım tepsiyi sana afiyet olsunn
bir parca versenizzz su garibanaaa...nefis gorunuyopr borekkkk ellerine saglikkkk...yufkaylami yaptin canim...
elossaa tamam bende tariflerim var sirayla yazarim sizlere...ayyy sanirim aciktim ben
aynen elossacım bir de bereketli oluyor
ben kurabiye yapınca çok fazla yapıyorum kavanozlara dolduruyorum neredeyse 1 hafta gidiyor bize atıştırmalık niyetine..ama bazende bikaç günlük diye daha az yapıp bikaç saatte tozu dumana katıyoruz kocişle
sağol canım benim yaaa bitanesinn
resimlere baktıkça acıkıyorum,bişiler yemem lazım yoksa uyuyamam öylede pis huyum var:)
ooowwww my good o zaman kilo almayasın cnm aman dikkat
aynı ben yaa aynı ben
olsun alayım vereyim hayatım nema problema:))
yaa:))
benim çocukluğumdan beridir bu huyum hiç değişmiyor..eskilerin bir deyimi varya yat-geber ekmeği derler yatmadan önce yenen yemeğe:)
benimde o geleneksel huyumdur,bişiler yemeden asla uyumam..olaki zorunda kaldım uyudum diyelim(misafirlikte v.s.) kesinlikle bikaç saat içinde uyanırım....zannedersinki ölüyorum açlıktan
bizim ordada derler yat geber ekmeği diye elosa nerelisinn sen
canım asıl memleketim Kayseri..ama ben Edirne doğumluyum,doğma büyüme Edirne.
Vaaaay Elossa yeşillenmişsin. Hayırlı olsun ..
Bugün senin Köstebek Pastandan yaptım.
Pasta kremasını almayı unutmuşum kendim bir krema yaptım ben de.
Arkadaşlarım çok beğendi. Teşekkürler tarif için.
Nevreste börek ve tatlı tarifini not aldım. Harika gözüküyorlar.
Eki Görüntüle 602597
Vaaaay Elossa yeşillenmişsin. Hayırlı olsun ..
Bugün senin Köstebek Pastandan yaptım.
Pasta kremasını almayı unutmuşum kendim bir krema yaptım ben de.
Arkadaşlarım çok beğendi. Teşekkürler tarif için.
Nevreste börek ve tatlı tarifini not aldım. Harika gözüküyorlar.
Eki Görüntüle 602597
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?