Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
canım benim sen yeter ki iste hemen yolladım tepsiyi sana afiyet olsunn

o kadar kolay kiiii anlık canım tatlı çekinceee hemen bunu yaparımmm baymıyor daa fark ettysen içinde normal şeker yokk elossacım

evet canım yaa,kiloda yapmaz:))

bir parca versenizzz su garibanaaa...nefis gorunuyopr borekkkk ellerine saglikkkk...yufkaylami yaptin canim...

elossaa tamam bende tariflerim var sirayla yazarim sizlere...ayyy sanirim aciktim ben

eheheheh:)) bi parça yetmez yetmezzzzz bende acıktımm:)
tariflerini bekliyorum canım her zaman paylaşabilirsin,resimli olursa tam süper olur

bir parca versenizzz su garibanaaa...nefis gorunuyopr borekkkk ellerine saglikkkk...yufkaylami yaptin canim...

elossaa tamam bende tariflerim var sirayla yazarim sizlere...ayyy sanirim aciktim ben

evet canım yufkayla yaptım böreğii tabiki veririm canım ne demek lütfenn

aynen elossacım bir de bereketli oluyor

ben kurabiye yapınca çok fazla yapıyorum kavanozlara dolduruyorum neredeyse 1 hafta gidiyor bize atıştırmalık niyetine..ama bazende bikaç günlük diye daha az yapıp bikaç saatte tozu dumana katıyoruz kocişle

ben kurabiye yapınca çok fazla yapıyorum kavanozlara dolduruyorum neredeyse 1 hafta gidiyor bize atıştırmalık niyetine..ama bazende bikaç günlük diye daha az yapıp bikaç saatte tozu dumana katıyoruz kocişle

ooowwww my good o zaman kilo almayasın cnm aman dikkat

ooowwww my good o zaman kilo almayasın cnm aman dikkat

olsun alayım vereyim hayatım nema problema:))

aynı ben yaa aynı ben

yaa:))
benim çocukluğumdan beridir bu huyum hiç değişmiyor..eskilerin bir deyimi varya yat-geber ekmeği derler yatmadan önce yenen yemeğe:)
benimde o geleneksel huyumdur,bişiler yemeden asla uyumam..olaki zorunda kaldım uyudum diyelim(misafirlikte v.s.) kesinlikle bikaç saat içinde uyanırım....zannedersinki ölüyorum açlıktan

bizim ordada derler yat geber ekmeği diye elosa nerelisinn sen

Vaaaay Elossa yeşillenmişsin. Hayırlı olsun ..
Bugün senin Köstebek Pastandan yaptım.
Pasta kremasını almayı unutmuşum kendim bir krema yaptım ben de.
Arkadaşlarım çok beğendi. Teşekkürler tarif için.
Nevreste börek ve tatlı tarifini not aldım. Harika gözüküyorlar.

sağol canımm teşekkür ederimm:)
valla ben bu gece kalp krizi geçirmeden rahat rahat uyursam iyi:))
resmen döktürüyorsunuz hatunlar,pastan harika görünüyor canım ellerine kollarına sağlık.
offff bu kesinlikle benim payım olmalı di miiii:))))

Sağol canım afiyet olsun
Senin de ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Ayyyyy koptum gece gece,gülmekten ölüyorum.
Yat geber ekmeği lafını ilk defa duydum.işte ben o ekmeği yemeden yatıp geberemeyenlerdenim:)
yatmadan önce bişeyler yememişsem gece uyanıyorum,açlıktan ölmüş vaziyette gözlerim kapalı bişeyler yiyorum,nasıl tatlı geliyor o yediklerim anlatamam.bazen eşime yakalanıyorum gözleri yerinden fırlıyor,çok utanıyorum valla ben bu huyumdan çok utanıyorum yaa.bir bende yokmuş demek ki bu huy hehehe çok mutlu oldum:)

elosa,sen tek kelimeyle delisin anacım,iflah olmazsın vallahi ne bu böyle,mutfak sapığı olmuşsun sen :).ben de kendimi bir halt sanırdım,senin tarifleri,fotoğrafları görünce pek te bir halt olmadığımı anladım,hayal kırıklığına uğramış haldeyim şu anda izninizle..

Hııı bi de şu fellah köftemize iftira atıp durmayın ya,uydurukçular.fellah köftesine yoğurt dökülmezkine,nerenizden uyduruyonuz.yedi göbekten mersinin fellahıyım,hiç yoğurtlusunu yemedim,görmedim.ayrıcana yumurta da koymayız,dağılmasın diye haşlama suyuna limon tuzu atarız,öyle azıcık değil,bütün köfteleri birden atar makarna gibi haşlarız.

Şaka bi yana arkadaşım seni keşfettiğime çok sevindim,nasıl rastlamadım bilmiyorum yıllardır bu siteye takılıyorum.

Editörlüğün hayırlı olsun Elossacımm.
Bugun pizzanı yapıyorum öğlene arkadadasım gelicekk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…