Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
kızlar bi de şu fotolarını koydugunuz yemeklerin tarifini yazsanız tam süper olacak

oyy oyyy Elossa ne yaptın sen yaa.. "Ye beni" diye bağırıyor bu şekerpareler.. Ellerine sağlık canım..

Bende senden aldığım un kurabiyesi tarifini yaptım ama üzerine karanfil koymadım eşim öyle şeyleri pek sevmiyor bende mantar kurabiye şeklinde yaptım işte resimler..

Ellerinize sağlık hepinizin. Çok güzel şeyler çıkmış ortaya

Ben de birkaç resim paylaşayım

Sütlü sebze çorbası (brokolinin B'sinden bile nefret eden eşime brokoli yedirdim )
Sucuklu kuru fasülye
Bulgur pilavı
Portakallı irmik tatlısı
Kestaneli bisküvi pastası

offfff diyorum başkada bişi demiyorumm:)
ellerine sağlık canım nefis olmuş,benim tarifmi kendi tarifinmi merak ettim.hiç kalmadımı 1 dilimdemi amanınn:)))

bu da benim ıslak kekim. bu kez sosuna çikolata koydum 1 paket. gayet leziz odu

Eki Görüntüle 603800

way wayy ellerine sağlık canımm süper görünüyor

Ayy gokte ararken yerde buldum burayi kiz Elossa ellerine saglik ne marifetlisin sen oyle masallah masallah

Bende zaman zaman bende bazi tarifler paylasirim eger boyle guzel bisiycikler yapabilirsem

eheheh:))
mutfağıma hoşgeldin canım çok teşekkür ederim:)
sendende paylaşımlar bekliyorum öyle ise:)

Günaydınnnnnnn Elossa bak neler yaptımmmm sayendee Ekliyorum şimdi fotoları

Buu sebzeli mercimek çorbam , çok güzel oldu

ooy oy oyy maşallah canım sen neler yapmışsın öyleeee
vallahi bayıldım ellerine kollarına sağlık süper görünüyorlar..beğendinizmi bakiiimm:)

sağol canımm,senin kurabiyeler asıl konuşuyorlar valla ye beni Elossa ye beni Elossa diyee:))
ellerine kollarına sağlık canım harika görünüyorlar

Elossa tebrik ederim,editör olmuşsun

sağol canımm teşekkür ederiimm

editörlüğün hayırlı olsun elossa

teşekkür ederim hayatımm

ah ah ahhhhhh canım sende döktürmşsnn,topiğimdeki tüm arkadaşlarım felaket hamaratsınız maşallah
ay hepsinden canım çekti hepsinden istiyorum kaldımı peki:)
ellerine sağlık canımm paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim

Eki Görüntüle 604308 Eki Görüntüle 604314 Eki Görüntüle 604316
elosaaa çok pis sıkı takipçin oldum
1-havuç toplarım
2-sultan lokumu :)
3- ıspanaklı böreğim

canım ellerine sağlıkk,sıkı sıkı sarıl takip et beniiiii:)))
süper görünüyor her biri ya valla ben bu resimleri gördüm bu gece rahat duramam:)
nasıl beğendinmi bakimm lezzetleriini:)

yine dokturmusszz hatunlarrrrrr...aman yarabbimmm az once yemek yedimmm yine aciktim ben bunlardan istiyorummmmmmmm:84::84::84::84:

çok sağol elossacım senin kadar olamasakta yaptık bişeyler tarif kendi tarifim .Hiç sorma elossacım ya 3,5 dilim ben, 3,5 dilim eşim 1 dilimde oğluşum yediEki Görüntüle 604408 buda oğluşumun fotosu

kızlar elinize saglık hepsi çok güzeller ayy nasıl canım çektiİİİ

Son düzenleme:
çok sağol elossacım senin kadar olamasakta yaptık bişeyler tarif kendi tarifim .Hiç sorma elossacım ya 3,5 dilim ben, 3,5 dilim eşim 1 dilimde oğluşum yediEki Görüntüle 604408 buda oğluşumun fotosu

oy maşallahhh yavrum ya ne kadar yakışıklı ne kadar tatlı bişi bu böyleee
valla hiç kusura bakma kuzum,senin yakışıklıyı görünce pizzadan vazgeçtim ben,oğluşunu yicemmm

:84::84::84::84::84:

hayatım nolduu:))

elosanın mutfagına girdim cıkamıyorum cok yakında yayındayım

ehehehe hoşgeldin canımm,sendende beklerim paylaşımlar ona göre:))

çok sağolasın elossacım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inş(amin)ye bakalım teyzesi pek tatlıdır akşama kadar ben yiyorum birazda sen ye bari:)

Son düzenleme:
aciktimmmmmm hamile kadin ayapilirmi buuuu elosssaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…