Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
eloossacım sultan lokumunu yaptım çok güzel oldu herkes çok beğendi böyle güzel tarifler paylaştığın için sağol

arkadaşlar yaa lütfen biriniz pizza tarifinin olduğu sayfayı link atarmısınız
perişan olduk bulacaz diye
ilk sayfadaki numaralarla uyuşmuyor...

işte buradaaa:))).........

işte bende de aynı problem var ..bende de 188 e kadar gözüküyor sebebi ne acaba..bu sorun nicki mi girince oluyor...dışardan ziyaretçi gibi bakınca problem yok ama...

işte bende de aynı problem var ..bende de 188 e kadar gözüküyor sebebi ne acaba..bu sorun nicki mi girince oluyor...dışardan ziyaretçi gibi bakınca problem yok ama...

ben bu konuyu araştırıp sizi bilgilendireceğim canım

Elosa , bekarlar icin pratik ve lezzetli yemek tariflerin var mi acaba ? Varsa super makbule gecer :)

ELOSSA VE KIZLAr bugün annemin gününe gitmiştim çookk güzel bi açma yedim tarifini yaıyorum hemen denedim 1 sb ılık su .1 çay bardağı sıvıyag 1tatlı kaşıgı şeker 1 tatlı kaşıgı tuz 1 pk kuru maya ve un püf noktası unu maya ile karıştırıp öyle ekleyin yarım saatte mayalanması için dinlendirin
şekli buna benziyo bildiğimiz açma bükerek yapılıyo umarım begenirsiniz

çok sağol elossa daha önce dediklerini yaptığımı söylemeyi unutmayım..yani çerezleri falan temizledim..olmadı tüm geçmişi sildim ama yine olmadı...

sende sağol hayatım,konu hakkında yanıt gelir gelmez yazacağım size

Canlım bi sayfada 20 mi cevap yazıyo
Yoksa 10 mu?

Elossaaaaa süpersin :)
Pizza tarifini denemek istiyorum bugün ama verdigin tariften kac tepsi cikar, yani normal firin tepsisi ile?

Elosa , bekarlar icin pratik ve lezzetli yemek tariflerin var mi acaba ? Varsa super makbule gecer :)

canım benim tariflerimi bekarlarda yaparkii:))
mesela sebze ağırlıklımı istiyorsun hamur işi mi:)

çok teşekkürler canım açma bende çok severim.birde içine margarin konarak yapılan var,onu bulursam paylaşırım bulamazsam yaparda paylaşırım,bahaneyle açma yeriz evde miss gibi:)

elossa profil ayarından sayfada 20 mesaj görüntüle diye yapmıştır ondan 188dir.
ben de öyle ayarlamıştım bende de 188. sayfa son :))

aaa öylemi:))
20 yapınca normale dönüyor diyorsun yani

Elossaaaaa süpersin :)
Pizza tarifini denemek istiyorum bugün ama verdigin tariften kac tepsi cikar, yani normal firin tepsisi ile?

sağol canım,denediğinde mutlaka paylaş emi merak ederim ben:)
bu arada benim tepsim oldukça büyük yani sen 1 normal fırın tepsisi ile yapacaksan malzemeyi yarıya bölerek kullanabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…