eloossacım sultan lokumunu yaptım çok güzel oldu herkes çok beğendi böyle güzel tarifler paylaştığın için sağol
arkadaşlar yaa lütfen biriniz pizza tarifinin olduğu sayfayı link atarmısınız
perişan olduk bulacaz diye
ilk sayfadaki numaralarla uyuşmuyor...
canım uyuşmaz olurmu,bak kopyaladım:)
241-PASTIRMALI,MANTARLI PİZZA...
PASTIRMALI,MANTARLI PİZZA...
ÜZERİ İÇİN MALZEMELER;
400 gr mantar
300 gr pastırma (pastırma yerine salam,sucuk,sosis kullanılabilir)
3 domates
2 biber
25-30 adet zeytin
500 gr kaşar peyniri (benim kullandığım fırın tepsisi büyük olduğundan bu kadar peynir kullandım,tepsinize göre azaltabilir çoğaltabilirsiniz)
SOSU İÇİN MALZEMELER;
2 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
yarım bardak su
HAMURU İÇİN MALZEMELER;
3 yumurta
yarım paket kabartma tozu
8 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı süt
5-6 yemek kaşığı sıvı yağ
yarım tatlı kaşığı tuz
4 su bardağı un
YAPILIŞI;
hamuru için olan tüm malzemeler karıştırılır,resimde görüldüğü gibi bir hamur elde edilir..biraz akışkan olacak,katı olmayacak.
sonra sosu için olan tüm malzemeler bir kasede iyice karıştırılıp yağlamış olduğumuz tepsiye önce hamuru iyice yayıp,salçalı sos heryerine gelecek şekilde sürülecek.
ardından tüm malzemeler sırasıyla pizza hamurumuzun üzerine konacak ve rndelemiş olduğumuz kaşarın yarısıda en üste ilave edilip önceden ısıttığımız 200 derece fırında yaklaşık 20 dk pişirilecek...
hamurunun iyice piştiğine emin olduktan sonra fırınımızın fişini çekip tüm rendelenmiş kaşa peynirini pizzamızın üzerine eşit şekilde ekleyeceğiz..tepsiyi tekrar fırına sürüp sıcaklığıyla kaşarların erimesini sağlayıp pizzamızı servise hazır hale getiriyoruz..
Afiyet olsun:)
kızlar inanılmaz güzel bir hamuru var bu tarifimin..kesinlikle şiddetle öneririm....
incecik ve hazır pizza hamuru tadında oluyor...
kii biz karı koca pizza manyağıyızeşim Dominos halt ediyor yemin ederim diyor her yediğinde:)
dediği kadar var mütevazi olamicciimmm:))
Eki Görüntüle 577921 Eki Görüntüle 577922 Eki Görüntüle 577920 Eki Görüntüle 577923 Eki Görüntüle 577924 Eki Görüntüle 577925 Eki Görüntüle 577926 Eki Görüntüle 577927 Eki Görüntüle 577928 Eki Görüntüle 577929 Eki Görüntüle 577930 Eki Görüntüle 577931 Eki Görüntüle 577933 Eki Görüntüle 577932 Eki Görüntüle 577936 Eki Görüntüle 577935 Eki Görüntüle 577934 Eki Görüntüle 577937 Eki Görüntüle 577941 Eki Görüntüle 577939 Eki Görüntüle 577940 Eki Görüntüle 577942 Eki Görüntüle 577943 Eki Görüntüle 577944 Eki Görüntüle 577945 Eki Görüntüle 577946 Eki Görüntüle 577947 Eki Görüntüle 577948 Eki Görüntüle 577949 Eki Görüntüle 577950 Eki Görüntüle 577951 Eki Görüntüle 577952
ya ablacım bende en son 188 sayfaya kadar görünüyor sayfa yapılarımız farklı ...
süpersin yaaaaaaaa
işte bende de aynı problem var ..bende de 188 e kadar gözüküyor sebebi ne acaba..bu sorun nicki mi girince oluyor...dışardan ziyaretçi gibi bakınca problem yok ama...
ben bu konuyu araştırıp sizi bilgilendireceğim canım
şekli buna benziyo bildiğimiz açma bükerek yapılıyo umarım begenirsiniz
çok sağol elossadaha önce dediklerini yaptığımı söylemeyi unutmayım..yani çerezleri falan temizledim..olmadı tüm geçmişi sildim ama yine olmadı...
işte bende de aynı problem var ..bende de 188 e kadar gözüküyor sebebi ne acaba..bu sorun nicki mi girince oluyor...dışardan ziyaretçi gibi bakınca problem yok ama...
ben bu konuyu araştırıp sizi bilgilendireceğim canım
Elosa , bekarlar icin pratik ve lezzetli yemek tariflerin var mi acaba ? Varsa super makbule gecer :)
ELOSSA VE KIZLAr bugün annemin gününe gitmiştim çookk güzel bi açma yedim tarifini yaıyorum hemen denedim 1 sb ılık su .1 çay bardağı sıvıyag 1tatlı kaşıgı şeker 1 tatlı kaşıgı tuz 1 pk kuru maya ve un püf noktası unu maya ile karıştırıp öyle ekleyin yarım saatte mayalanması için dinlendirin şekli buna benziyo bildiğimiz açma bükerek yapılıyo umarım begenirsiniz
elossa profil ayarından sayfada 20 mesaj görüntüle diye yapmıştır ondan 188dir.
ben de öyle ayarlamıştım bende de 188. sayfa son :))
Elossaaaaa süpersin :)
Pizza tarifini denemek istiyorum bugün ama verdigin tariften kac tepsi cikar, yani normal firin tepsisi ile?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?