Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
bugünlük kremalı patatesi deniycem sadece
nöbetten çıktım çocuk var uyuyamıyorum...
yoksam pizzayııda yapacaktım yaaaa

bugünlük kremalı patatesi deniycem sadece
nöbetten çıktım çocuk var uyuyamıyorum...
yoksam pizzayııda yapacaktım yaaaa

olsun sağlık olsun canım:)
bende yapacağım bugün kremalı patates ama bu defa peynirini değiştireceğim mozzarella kullanacağım:)

elossa takipcinim canım topiğinde editörlüğünde hayırlı uğurlu olsun.yeni evli biri olarak yardımlarına hep ihtiyacım var aslında yemek yapmayı seviyorum

ben pek becerikli değilim o konuda bekarım mutfağa girmiyorum pek annem kızıyor hevesim yok yaparsam koyarım tabiki

canım bu topikte bikaç gün kalırsan eminim mutfağa sağlam bi giriş yapacaksındır:)
arkadaşlarım çok güzel şeyler paylaşıyorlar

elossa takipcinim canım topiğinde editörlüğünde hayırlı uğurlu olsun.yeni evli biri olarak yardımlarına hep ihtiyacım var aslında yemek yapmayı seviyorum
canım çok sağol teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
yeni evlisin demek hayırlı olsun inşallah
mutfağı seviyorsan mesele yok,buradaki herşey birebir denenmiş tarifler,bende arkadaşlarımda yapar yapmaz hemen ekliyorlar çokta güzel oluyor,kesinlikle hepsinden öneririm ve paylaşmanıda beklerim tabisii:)))

canım bu topikte bikaç gün kalırsan eminim mutfağa sağlam bi giriş yapacaksındır:)
arkadaşlarım çok güzel şeyler paylaşıyorlar
uğrarım tabi öğrenmek isterim bende mutfağa girmek istiyorum çünkü ellerine emeklerine sağlık

tsk ederim elossacım neşeli tavrın ve güzel tariflerin bizi daha cok sevdiriyo yemek yapmayı ilk siftahı patates mantısından yapmak istiyom ama patatesler ne kaadr buyuklukte olcak bide kıymayada tuz baharat atılacakmı bide dere otu koymasak olurmu? teşekür ederim şimdiden

uğrarım tabi öğrenmek isterim bende mutfağa girmek istiyorum çünkü ellerine emeklerine sağlık

sağol canım,her zaman desteğe hazırım sen bi seslen yeter

çok teşekkürler canım çok mutlu oldum,patatesleri istediğin büyüklükte istediğin sayıda kullanabilirsin,baharat ve yeşillik kısmı tamamen damak zevkinize göre değiştirilebilir canım.
ben dereotu delisiyim,kokusuna aşığım resmen:) o yüzden çoğu yaptığım şeyde kullanıyorum

elosacımmm ve mutfaktaki kızlar karnıbaharı sulu yemek ve kızartması harıcınde nasıl kullanabılırımmm???

çok teşekkür ederim destekleriniz için

ya bişey sorabilirmiyimmm
biraz fazla sulandı sanki patates yemeğim
napim daha fırından almadım daha çekermi sence:18:

canım kremalı patatesten bahsediyorsan eğer,patateslere çatalın ucuyla bi dokun eğer piştilerse fırını düşük dereceye al o şekilde bi süre kalsın suyunu çekecektir

elosacımmm ve mutfaktaki kızlar karnıbaharı sulu yemek ve kızartması harıcınde nasıl kullanabılırımmm???

canım karnıbahardan mücver yapabilirsin veya benim kremalı patates tarifimi birebir uygulayıp patateslerle karnıbaharı yer değiştirirsin,beşamel soslu olarak fırınlayabilirsin,brokoliyi haşlayıp zeytinyağı ile soteleyip yoğurtluyoruz ya öylede yapabilirsin,hepside harika oluyor

çok teşekkür ederim destekleriniz için
rica ederim hayatım her zaman

Son düzenleme:
elossa, canım geçen hafta sonu misafirlerim vardı ve bende sultan lokumu yaptım cidden süper bişe oldu ve çok pratik bir tarif..gerçi fotoraf çekmeyi yine unuttum tealşeden

elossa, canım geçen hafta sonu misafirlerim vardı ve bende sultan lokumu yaptım cidden süper bişe oldu ve çok pratik bir tarif..gerçi fotoraf çekmeyi yine unuttum tealşeden

canım afiyet olsun beğenmenize çok sevindim
olsun bi dahaki yapışında eklersin,unutma amaa

hımmm kremalı karnıbahar gayet guzel olur bence tesekkurler canımm yapıp foto eklerımmmm

hımmm kremalı karnıbahar gayet guzel olur bence tesekkurler canımm yapıp foto eklerımmmm

evet canım çok güzel olur,ama fırınlamadan önce bikaç dk kaynar suda haşla istersen daha hoş olur ve daha iyi pişer.birde arzu edersen üzerine en son kaşar peyniri veya istediğin peynirde olabilir serpiştirebilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…