Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
benim ayarlarım standartı kullan olarak sabitte.
isterseniz aynı şekilde düzenleyebilirsiniz arkadaşlar,ben sorun yaşamıyorum çünkü sayfa akışlarında.

Yanılmıyorsam profilden mesaj ayarlarından düzelt
Normalle gelir istediğin baştakı yazılan sayfayı Ozamanbulursun

benim ayarlarım standartı kullan olarak sabitte.
isterseniz aynı şekilde düzenleyebilirsiniz arkadaşlar,ben sorun yaşamıyorum çünkü sayfa akışlarında.

juno nerden düzeltebilirim acaba..profil düzenlemeye girdim ama göremedim.

ohh be buldum sonunda.tşkler kızlarr

Haklisin aslinda, tembellikte tavan yapmis durumdayim , utanmasam sabah omlet yapmicam :) Bugunlerde sebze agirlikli besleniyorum, ama hamurlara da acigim , sence en az zaman alanlari hangileri ? (pisme suresi dahil olarak, isten gelince kurt gibi oluyorum en az surede pisenler en iyileri)

Evde ne varsa Türlüsü ve mısırlı pilavımm :) Dünkü menümüzdü

Eklentiler

• $Fotoğraf0318.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $Fotoğraf0320.webp
    34 KB · Görüntüleme: 58
Evde ne varsa Türlüsü ve mısırlı pilavımm :) Dünkü menümüzdü

canım ellerine sağlık bende çok severim türlüyü:)
yanında pilav harika olmuş,ben cacıkta yaparım mutlaka,türlü,pilav ikilisine cacık felaket yakışıyor:)
paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım,paylaşımlarının devamını bekliyorum

Teşekkür ederimm Paylaşırımmm valla, bizde senden bekliyoruz

elossa ve kizlar selam size bisey sorcam. tavuk kusbasi cikardim deepfreezden, ama simdi canim acayip pizza cekiyor....patatesle tavugu soteleyim dedim peki ya pizzayi nasil yapicam? annem hep su sekilde yapiyor.

aldigi kadar un
maya
ilik süt
1yk yag

ama annemin yaptigi gibi olmuyorrrrrrrrrrrr ben ne zaman yapsam ici hep maya kaliyor sanki cig kaliyor. lütfen bana süper bi firinda pisen pizza tarifi verin (tavadakini sevmiyorum)

canım benim pizzamı kesinlikle öneririm,burada çoğu arkadaşımız yaptı ve sonuçlar gayet başarılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…