canım benim tariflerimi bekarlarda yaparkii:))
mesela sebze ağırlıklımı istiyorsun hamur işi mi:)
çok teşekkürler canım açma bende çok severim.birde içine margarin konarak yapılan var,onu bulursam paylaşırım bulamazsam yaparda paylaşırım,bahaneyle açma yeriz evde miss gibi:)
Haklisin aslinda, tembellikte tavan yapmis durumdayim , utanmasam sabah omlet yapmicam :) Bugunlerde sebze agirlikli besleniyorum, ama hamurlara da acigim , sence en az zaman alanlari hangileri ? (pisme suresi dahil olarak, isten gelince kurt gibi oluyorum en az surede pisenler en iyileri)
elossa ve kizlar selam size bisey sorcam. tavuk kusbasi cikardim deepfreezden, ama simdi canim acayip pizza cekiyor....patatesle tavugu soteleyim dedim peki ya pizzayi nasil yapicam? annem hep su sekilde yapiyor.
aldigi kadar un
maya
ilik süt
1yk yag
ama annemin yaptigi gibi olmuyorrrrrrrrrrrr ben ne zaman yapsam ici hep maya kaliyor sanki cig kaliyor. lütfen bana süper bi firinda pisen pizza tarifi verin (tavadakini sevmiyorum)
elossa ve kizlar selam size bisey sorcam. tavuk kusbasi cikardim deepfreezden, ama simdi canim acayip pizza cekiyor....patatesle tavugu soteleyim dedim peki ya pizzayi nasil yapicam? annem hep su sekilde yapiyor.
aldigi kadar un
maya
ilik süt
1yk yag
ama annemin yaptigi gibi olmuyorrrrrrrrrrrr ben ne zaman yapsam ici hep maya kaliyor sanki cig kaliyor. lütfen bana süper bi firinda pisen pizza tarifi verin (tavadakini sevmiyorum)