işte mutfakla alakam bu kadar :)))yeni başlayanlardanım..teşekkür ederim..tarifini deneyeceğim..1 paket 250 gr margarin canım
evet canımsen susam mantolu kek tarifi verdin ya. fındık mantolu olurmu diye düşündüm onun için tarif ararken buldum bu tarifi. :)
1 paket 250 gr margarin canım
işte mutfakla alakam bu kadar :)))yeni başlayanlardanım..teşekkür ederim..tarifini deneyeceğim..
olmazmııı harika olur ve olmuşta zaten:))
canım 125 gr oluyor margarinler
en azından ben öyle hatırlıyorum,evde normal margarin olsaydı bakardım ama kase margarin var o da en küçüğü 250 gr,büyüğü 500 gr
canım arkadaş sorunca baktım hemen bende acaba yanlış mı yaptım tarifi diye ama 250 gr canım 1 paket doğru yani
kizçeler bana $öyle ortalama 5gün disarda durdugu zaman bayatlamayan bir pogaça tarifi verir misiniz bileniniz varsa
sodali vardi onu denedim 2. günden sonra sertlesmedi ama tazeligi gitti
aa tmm öyleyse canım,benim aklımda hep 125 gr var :)))
ay bende şaşırdım ikinciye kalkıp baktımmmcanım bu arada tekrar tüm tarifler için teşekkürlerrr
aminn canım inşallah,beni de evlat nimetiyle rızıklandırsın inşallah
canım sultan lokumundan bahsediyorsun sanırım,biz tereyağını çok kullandığımızdan ben öyle ekledim ama sen sevmiyorsan eğer margarin ekleyebilirsin canım.bu arada yağ kokusu asla olmuyor çünkü sıcakken ekliyorsun yağı ve hızlıca eritiyorsun karıştırarak canım
elosa tariflerini uzun zamandan beri takip ediyorum çok güzel tariflerin var hoşuma gidiyo anlatımın resimlemen. Senden ricam var kek konusunda başarısızım yaptığım kekler ya kek kalıbından çıkmıyor ya da başarısız oluyorum. Kek tarifi istiyorum,damla çikolata koyduğum keklerde hem altta çöküyo çikolatalar unlamama rağmen ne yapabilirimbana yardımcı olursan sevinirim. ellerine sağlık :)
evet bana da tereyağ ağır gelir fazla kullanılınca margarin kullansak olur diyorsun yani
Elosa Günaydın arkadaşım,
Bu sultan lokumunu gördüm,ellerine sağlık,
Bu haftasonu teyezemi arayıp fellik fellik hindistan bol hindistan cevizli bir tarif sormuştum ama boşa çıkmıştı çabam,bunu deneyeceğim,
yalnız biz muzlu buding sevmiyoruz,bu tarifi farklı puding türleriyle deneyebilir miyiz?
Akşama ne yemekler varr hanımlarrFikir verin de ona göre malzeme alırım
sultan lokumu hangi sayfada bir türlü bulmadim kör oldum galiba
Elossa nabıyon
sultan lokumu hangi sayfada bir türlü bulmadim kör oldum galiba
36. Sayfada canim
Elossa var mı yeni mamalarYa kar da yağmadı sizin mangalı merak ediyordum ya
sağol canım benim,belki çok kolay basit bişey yapıp ters köşe yapabilirim.Zevkle bekliyorum canımçorba yarışması süper oldu içim ısındı doğrusu ve değişik şeyler çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?