Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
evet canım sen susam mantolu kek tarifi verdin ya. fındık mantolu olurmu diye düşündüm onun için tarif ararken buldum bu tarifi. :)

olmazmııı harika olur ve olmuşta zaten:))

1 paket 250 gr margarin canım

canım 125 gr oluyor margarinler
en azından ben öyle hatırlıyorum,evde normal margarin olsaydı bakardım ama kase margarin var o da en küçüğü 250 gr,büyüğü 500 gr

canım arkadaş sorunca baktım hemen bende acaba yanlış mı yaptım tarifi diye ama 250 gr canım 1 paket doğru yani

kizçeler bana $öyle ortalama 5gün disarda durdugu zaman bayatlamayan bir pogaça tarifi verir misiniz bileniniz varsa
sodali vardi onu denedim 2. günden sonra sertlesmedi ama tazeligi gitti

canım arkadaş sorunca baktım hemen bende acaba yanlış mı yaptım tarifi diye ama 250 gr canım 1 paket doğru yani

aa tmm öyleyse canım,benim aklımda hep 125 gr var :)))

kizçeler bana $öyle ortalama 5gün disarda durdugu zaman bayatlamayan bir pogaça tarifi verir misiniz bileniniz varsa
sodali vardi onu denedim 2. günden sonra sertlesmedi ama tazeligi gitti

hmmm dur bakimm pc yi karıştırayım canım kaydetmişimdir belki biyerlere:)

ay bende şaşırdım ikinciye kalkıp baktımmm canım bu arada tekrar tüm tarifler için teşekkürlerrr

ehehehheehh
rica ederim hayatım asıl ben sizlere teşekkür ederim,kendi mutfağınız gibi sıcaksınız ilgilisiniz çok şanslıyım ben

elosa tariflerini uzun zamandan beri takip ediyorum çok güzel tariflerin var hoşuma gidiyo anlatımın resimlemen. Senden ricam var kek konusunda başarısızım yaptığım kekler ya kek kalıbından çıkmıyor ya da başarısız oluyorum. Kek tarifi istiyorum,damla çikolata koyduğum keklerde hem altta çöküyo çikolatalar unlamama rağmen ne yapabilirim bana yardımcı olursan sevinirim. ellerine sağlık :)

evet bana da tereyağ ağır gelir fazla kullanılınca margarin kullansak olur diyorsun yani

Elosa Günaydın arkadaşım,
Bu sultan lokumunu gördüm,ellerine sağlık,
Bu haftasonu teyezemi arayıp fellik fellik hindistan bol hindistan cevizli bir tarif sormuştum ama boşa çıkmıştı çabam,bunu deneyeceğim,
yalnız biz muzlu buding sevmiyoruz,bu tarifi farklı puding türleriyle deneyebilir miyiz?

Akşama ne yemekler varr hanımlarr Fikir verin de ona göre malzeme alırım

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:)
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim,kek tariflerinde kullandığın yumurta miktarı ve kabartma tozunu eklerkenki an çok önemli.mesela kabartma tozunu unla karıştırarak eklemeliyiz direk malzemelere atmak yerine.birde yumurta miktarı 3 ten az olmamalı kek yaparken.fırını önceden ısıtmalıyız ve asla kapağını açmamalıyız çünkü hava aldığı an direk sönecek ve asla kabarmayacaktır hayatım.başlangıçtada ilk önce şeker ve yumurtalar iyice köpük köpük olana kadar çırpılmalı sonra diğer malzemeler sırasıyla eklenmeli.eğer kabartma tozunu yeterli bulmuyorsak 2 pakette kullanılabilir canım
ve kek yapmadan önce yumurtalar 3-4 saat oda ısısında olmalı direk buzdolabından çıkartılıp kullanılmamalı

evet bana da tereyağ ağır gelir fazla kullanılınca margarin kullansak olur diyorsun yani

evet canım kesinlikle olur

merhaba canımm,çok teşekkür ederim.sultan lokumu gerçekten hem yemesi zevkli hem yapması keyifli bişi:)
istediğin pudingi kullanabilirsin canım hiç önemli değil.
damak zevkin neye hitap ediyorsa o olur

Akşama ne yemekler varr hanımlarr Fikir verin de ona göre malzeme alırım

canım kursta olduğumdan aklımda bişi yok ama eve gidince mutlaka bişiler olacak:)

Elossa var mı yeni mamalar Ya kar da yağmadı sizin mangalı merak ediyordum ya

iyiyim hayatım sn nabı10

sultan lokumu hangi sayfada bir türlü bulmadim kör oldum galiba

36. Sayfada canim

teşekkürler yardımın için canım

Elossa var mı yeni mamalar Ya kar da yağmadı sizin mangalı merak ediyordum ya

hayatım öyle değişik bişi yok,daha doğrusu burada olan şeyler var ama eklemeye gerek duymadım aynı şeyler olmasın diye.
haftasonunu bekliyorum yarışma çorbamı hazırlayacağım kısmetse:)

Zevkle bekliyorum canım çorba yarışması süper oldu içim ısındı doğrusu ve değişik şeyler çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…