Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
püf noktası var hımmm. insalla ilk kez yapacağım dışını becerirsem vitamin gitmesin tabi oh şifadır ben ıspanağı yağsız susuz bir ceviririm hemen ölür öyle yapsam nasıl olur ?:26:

Yok canım püf noktası ıspanak mutlaka haşlanmalı ve suyu sıkılmalı yoksa kesinlikle içli köfteler olmaz dağılır...Tavada susuzda çevirsen çok sulanıyor olmaz canım emekler boşa gitmesin

Tamam canım ozaman yaptıktan sonra beğenip beğenmediğinizi öğrenmek isterim

Mutlaka canım bildirecegim sana ve elossaya cok sagolun ben bayılıyorum yeni tarifler öğrenmeye iyice senlendi ortalık bayram yeri gibi

Yok canım püf noktası ıspanak mutlaka haşlanmalı ve suyu sıkılmalı yoksa kesinlikle içli köfteler olmaz dağılır...Tavada susuzda çevirsen çok sulanıyor olmaz canım emekler boşa gitmesin

Bir bilene sormak gerek demişler iyiki sordum sağol cnm

elossa tariflerin ve sayfan çok güzel sürekli takipçinim..bende bişeyler paylaşmak istiyorum şayet becerebilirsem :))

Eki Görüntüle 608310
Bu da sarmısaklı yoğurtlu etimekGeçen hafta misafirlerim için yapmıştım tavsiye ederim...Üzerinde közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan,havuç,kırmızı lahana ve turşu var

Mutlaka canım bildirecegim sana ve elossaya cok sagolun ben bayılıyorum yeni tarifler öğrenmeye iyice senlendi ortalık bayram yeri gibi
Tamam canım bekliyorum beğenip beğenmediğini birde içini yağını az koyma az olursa güzel olmuyorBirde içinin yağı tereyağı olsa daha güzel ve daha iyi oluyor..Birde iç mutlaka soğumalı yoksa yırtılır
Bir bilene sormak gerek demişler iyiki sordum sağol cnm

Canım dışı için ne kullanacaksın bilmiyorum ben bizim yöreye uygun bulgur var onu kullanıyorum çiğ simit deniyor veyahut yarma

Son düzenleme:

Çocuklarımın ıspanağı en güzel yedikleri yemekVitaminler boşa gitmesin

kesinlikle canım valla bravo:)

Eki Görüntüle 608307 Eki Görüntüle 608306

birisi senin sultan lokumunn
diğeri ise altta sultan lokumu hamuru arada ceviz ve hindistan cevizi üstte krem santı ve damla çikolataa

ay ay ayyy lokumlar gelmişş:))
ellerine sağlık canım paylaşımın için çok teşekkürler nefis görünüyor ayyyyy b,kaç tane kaptım
bu arada sultan lokumuna evrim geçirtmişsin ve acaip başarılı görünüyor bayıldımm

Tamam canım ozaman yaptıktan sonra beğenip beğenmediğinizi öğrenmek isterim

zevkle hayatım:))))

elossa tariflerin ve sayfan çok güzel sürekli takipçinim..bende bişeyler paylaşmak istiyorum şayet becerebilirsem :))

canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:)
çok sevinir çokta mutlu olurum canım merakla beklicem paylaşımlarını

Aman Allahımmmm gökkuşağı gibi bişi bu,ellerine sağlık canım ya çok harika görünüyor.
biraz tarifini anlatsan tam süper olacak

bunun tarifini almamız mümkünmü acaba nasıl bişey değişik görünüyo

Tabi ki canım
Canım etimekleri borcama dizdim. Üzerine akşamdan sarmısaklı yoğurt döktümSarıp dolaba koydum ,sabah baktım hepsini çekmiş tekrar üzeri kapanacak kadar yoğurt döktüm sonra üzerine közlemiş kırmızı biber, patlıcan ları küçük küçük doğrayıp dizdim...Sonra havuç,turşu ve kırmızı lahanayı rendelyip dizdim.Afiyet olsun:))Çok basit misafirlerim çok beğendiler yemeklerin yanına salata gibi,meze gibi çok iyi oluyor

kesinlikle canım valla bravo:)
zevkle hayatım:))))
Aman Allahımmmm gökkuşağı gibi bişi bu,ellerine sağlık canım ya çok harika görünüyor.
biraz tarifini anlatsan tam süper olacak

Teşekkürler canım:))
Canım tarifi bir önce ki mesajımda verdim

al canım tabiki afiyet olsunnn yorum kattım biraz iştee çok fazla oldu o an ampul yandı hemen pastaya cevırdım yarısınıda begenmene cok sevindimm canımm kapıyoruz senden bişeyler iştee

çok teşekkürler canım en kısa zamanda denicemm

Elossa'cığım içli köftelerini denediğimi söylemiştim.Tekrarlamak kısmet olmayınca dondurucuya attıklarımdan çıkarıp kızarttım.
öhööm öhöööm sunumumuzuda gerçekleştirelim

İşte karşınızdaaa purple'ın elinden Elossanın içli köfteleri

Teşekkürler canım:))
Canım tarifi bir önce ki mesajımda verdim

çok teşekkürler canımm,yapicciimmm:))

al canım tabiki afiyet olsunnn yorum kattım biraz iştee çok fazla oldu o an ampul yandı hemen pastaya cevırdım yarısınıda begenmene cok sevindimm canımm kapıyoruz senden bişeyler iştee

valla süper olmuş,aklına sağlık canımm..bu arada çok sağoll nefis olmuşş hmhmhmhm

ayy harikasın hayatım ellerine sağlık,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım benimm
nasıl beğendinizmi peki çok merak ettimmm:)

ayy harikasın hayatım ellerine sağlık,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım benimm
nasıl beğendinizmi peki çok merak ettimmm:)

Benim başarı ile sonuca ulaştırdığım ilk ve tek içli köfte denememdi canım ve gerçekten çok lezzetli oldu. Evde sevinç naraları filan attım eşimde çok beğendi,annişimde ayrıca.Bizim için biraz fazla çıktığından dondurucuya attım fazlasını

Geçen gün eşim mantı istedi Ben de yapmaya karar verdim ama sonra bir aksilik çıktı yapmam zorlaştı Bende çabuk olsun diye bu şekil yaptımİlkkez denediğim için biraz büyük oldular biraz kıymaları büyük koydum öyle olunca koca koca oldular Ama çok kolay olduTadı da gayet güzeldi

Eklentiler

• $Görüntü0966.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $Görüntü0969.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 48

canım evet epey çıkıyor o malzemeden,benimde dipfriz içli köfte dolu ama kıyıp çıkarmıyorum çok canım istemedikç,yenisini yapıp onu yiyoruz:))
hemen çar çabuk yapılabilecek bişey olmadığından,bazen insanın aniden canı istiyor işte o zaman kurtarıcım oluyor dipfrizdekiler:)
beğenmenize çok sevindim canım,benim annişim inanılmaz lezzerli yapar kıyamam yemeye o derece:

amanınnn harikalar yaratmışsın bence,herkesin harcı değil mantı açmak sıkmak ,ellerine sağlık canım bence süper görünüyorlar.
ayyyyyyyy mutfak aşkım daha bi depreşti ama kendimi dizginlemeliyim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…