püf noktası var hımmm. insalla ilk kez yapacağım dışını becerirsemvitamin gitmesin tabi oh şifadır ben ıspanağı yağsız susuz bir ceviririm hemen ölür öyle yapsam nasıl olur ?:26:
Tamam canım ozaman yaptıktan sonra beğenip beğenmediğinizi öğrenmek isterim
Yok canım püf noktası ıspanak mutlaka haşlanmalı ve suyu sıkılmalı yoksa kesinlikle içli köfteler olmaz dağılır...Tavada susuzda çevirsen çok sulanıyor olmaz canım emekler boşa gitmesin
Tamam canım bekliyorum beğenip beğenmediğini birde içini yağını az koyma az olursa güzel olmuyorMutlaka canım bildirecegim sana ve elossaya cok sagolun ben bayılıyorum yeni tarifler öğrenmeye iyice senlendi ortalık bayram yeri gibi
Bir bilene sormak gerek demişler iyiki sordum sağol cnm
Eki Görüntüle 608310 Eki Görüntüle 608311
Bu da sarmısaklı yoğurtlu etimekGeçen hafta misafirlerim için yapmıştım tavsiye ederim... Üzerinde közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan,havuç,kırmızı lahana ve turşu var
Çocuklarımın ıspanağı en güzel yedikleri yemekVitaminler boşa gitmesin
Eki Görüntüle 608307 Eki Görüntüle 608306
birisi senin sultan lokumunn
diğeri ise altta sultan lokumu hamuru arada ceviz ve hindistan cevizi üstte krem santı ve damla çikolataa
Tamam canım ozaman yaptıktan sonra beğenip beğenmediğinizi öğrenmek isterim
elossa tariflerin ve sayfan çok güzel sürekli takipçinim..bende bişeyler paylaşmak istiyorum şayet becerebilirsem :))
Eki Görüntüle 608310 Eki Görüntüle 608311
Bu da sarmısaklı yoğurtlu etimekGeçen hafta misafirlerim için yapmıştım tavsiye ederim... Üzerinde közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan,havuç,kırmızı lahana ve turşu var
bunun tarifini almamız mümkünmü acaba nasıl bişey değişik görünüyo
kesinlikle canım valla bravo:)
zevkle hayatım:))))
Aman Allahımmmm gökkuşağı gibi bişi bu,ellerine sağlık canım ya çok harika görünüyor.
biraz tarifini anlatsan tam süper olacak
kesinlikle canım valla bravo:)
ay ay ayyy lokumlar gelmişş:))
ellerine sağlık canım paylaşımın için çok teşekkürler nefis görünüyor ayyyyy b,kaç tane kaptım
bu arada sultan lokumuna evrim geçirtmişsin ve acaip başarılı görünüyor bayıldımm
zevkle hayatım:))))
canım merhaba hoşgeldin mutfağıma:)
çok sevinir çokta mutlu olurum canım merakla beklicem paylaşımlarını
Aman Allahımmmm gökkuşağı gibi bişi bu,ellerine sağlık canım ya çok harika görünüyor.
biraz tarifini anlatsan tam süper olacak
Tabi ki canım
Canım etimekleri borcama dizdim. Üzerine akşamdan sarmısaklı yoğurt döktümSarıp dolaba koydum ,sabah baktım hepsini çekmiş tekrar üzeri kapanacak kadar yoğurt döktüm sonra üzerine közlemiş kırmızı biber, patlıcan ları küçük küçük doğrayıp dizdim...Sonra havuç,turşu ve kırmızı lahanayı rendelyip dizdim.Afiyet olsun:))Çok basit misafirlerim çok beğendiler yemeklerin yanına salata gibi,meze gibi çok iyi oluyor
Tabi ki canım
Canım etimekleri borcama dizdim. Üzerine akşamdan sarmısaklı yoğurt döktümSarıp dolaba koydum ,sabah baktım hepsini çekmiş tekrar üzeri kapanacak kadar yoğurt döktüm sonra üzerine közlemiş kırmızı biber, patlıcan ları küçük küçük doğrayıp dizdim...Sonra havuç,turşu ve kırmızı lahanayı rendelyip dizdim.Afiyet olsun:))Çok basit misafirlerim çok beğendiler yemeklerin yanına salata gibi,meze gibi çok iyi oluyor
Teşekkürler canım:))
Canım tarifi bir önce ki mesajımda verdim
al canım tabiki afiyet olsunnnyorum kattım biraz iştee çok fazla oldu o an ampul yandı hemen pastaya cevırdım yarısınıda begenmene cok sevindimm canımm kapıyoruz senden bişeyler iştee
Elossa'cığım içli köftelerini denediğimi söylemiştim.Tekrarlamak kısmet olmayınca dondurucuya attıklarımdan çıkarıp kızarttım.
öhööm öhöööm sunumumuzuda gerçekleştirelim
İşte karşınızdaaa purple'ın elinden Elossanın içli köfteleri
ayy harikasın hayatım ellerine sağlık,paylaştığın içinde ayrıca teşekkür ederim canım benimm
nasıl beğendinizmi peki çok merak ettimmm:)
Benim başarı ile sonuca ulaştırdığım ilk ve tek içli köfte denememdi canım ve gerçekten çok lezzetli oldu. Evde sevinç naraları filan attımeşimde çok beğendi,annişimde ayrıca.Bizim için biraz fazla çıktığından dondurucuya attım fazlasını
Geçen gün eşim mantı istediBen de yapmaya karar verdim ama sonra bir aksilik çıktı yapmam zorlaştı Bende çabuk olsun diye bu şekil yaptım İlkkez denediğim için biraz büyük oldular biraz kıymaları büyük koydum öyle olunca koca koca oldular Ama çok kolay oldu Tadı da gayet güzeldi Eki Görüntüle 608339 Eki Görüntüle 608342 Eki Görüntüle 608341 Eki Görüntüle 608346 Eki Görüntüle 608345 Eki Görüntüle 608344 Eki Görüntüle 608347 Eki Görüntüle 608348
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?