Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Ellerinize sağlık ama biz evimize belli bir marka dışında tavuk almıyoruz,
Hiç içime sinmiyor tavuk benim,
Oysa ki ne kadar severimmm :18:

Ellerinize sağlık ama biz evimize belli bir marka dışında tavuk almıyoruz,
Hiç içime sinmiyor tavuk benim,
Oysa ki ne kadar severimmm :18:

ben de marketlere güvenmiyorum, genelde bildiğim ettiğim kasaplardan alıyorum yakınlardaki. et de olsa tavuk da olsa mutlaka çektiriyorum gözümün önünde yapılsın istiyorum :)

çok teşekkürler canım

canım önce şekillendiriyorsun ve dipfrize koymadan önce ister tek tek alimunyum folyo veya buzdolabı poşetine koyuyorsun,istersende birbirine değmeyecek şekilde saklama kabına.
çok yapıp dipfrize koydunmu her daim elinin altında olur:)

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
evet biz tam bir kurabiye canavarıyız:)))
un kurabiyemde çok güzel oluyor onu paylaşmıştım canım bir bak istersen.

elossa patates mantısı yaptım canımm hafif ve cok lezzetliydi eline sağlık

ohh afiyet bal şeker olsun canım,çok sevindim beğenmenize:)

hmmm o zaman sana hemen bişiler bulalım bu akşama kadar canım

mayonezi özledim ben ama yasak hamilelere içindeki çiğ yumurta nedeniyle
hardal ve ketçapla yedim akşam ben de :)
denersen yorumunu yaz olur mu :)

mayonezi özledim ben ama yasak hamilelere içindeki çiğ yumurta nedeniyle
hardal ve ketçapla yedim akşam ben de :)
denersen yorumunu yaz olur mu :)

ay ciddimi,bebiş çok istiyoruz ama mayonez yemeden 9 ay
ayy ciddi ciddi psikolojim bozulur benim,en sevdiğim şey çünkü off
bu arada denediğimde kesinlikle eklicem canım

şimdi baktım çok teşekkür ederim

tek tek koymak zor olur saklama kabıyla koysam olmaz mı
peki birbirlerine deyseler nolur şekercim?

tek tek koymak zor olur saklama kabıyla koysam olmaz mı
peki birbirlerine deyseler nolur şekercim?

birbirlerine yapışırlarsa ayırırken hemen dağılırlar canım,saklama kabında saklayacaksan aralarına buzdolabı poşeti koymalısın

birbirlerine yapışırlarsa ayırırken hemen dağılırlar canım,saklama kabında saklayacaksan aralarına buzdolabı poşeti koymalısın

aa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol öyle yaparım en iyisi sanırım dedğin gibi tek tek buzdolabı poşetine koyup sonra hep beraber saklama kabına doldurmak

BA-YIL-DIM...süpersin elossaaaa. Yılmadan tek tek bakıyorum sayfalara. 200 lerdeyim daha dayanamadım yazdım takipteyim takdir ediyorum arkadaşım seni

aa bak bunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol öyle yaparım en iyisi sanırım dedğin gibi tek tek buzdolabı poşetine koyup sonra hep beraber saklama kabına doldurmak

sende sağol canım

BA-YIL-DIM...süpersin elossaaaa. Yılmadan tek tek bakıyorum sayfalara. 200 lerdeyim daha dayanamadım yazdım takipteyim takdir ediyorum arkadaşım seni

merhaba canımm hoşgeldin mutfağımabiliyorum bikaç gündür sürekli onlinesın topiğimde,ama ses seda çıkmıyordu senden:)
paylaşımlarını bekliyorum seninde,yok öyle okuyup okuyup kaçmakkk:)

Tabikiii,yaparsam bir şeyler paylaşırım mutlaka...Mutfağı,yemek yapmayı,yemeyi yedirmeyi çok seviyorum...Senin kadar hamarat değilim ama kendimce yapıyorum bir şeyler. Düğünüm olsun eşimin yanına gideyim daha da adayacak gibiyim kendimi mutfağa. Şu an bekar evinde tek başımayım,açıkçası pek uğraşamıyorum. Ama 4-5 ay sonra dolu dolu geliyorum inşallah senin mutfağından da bolca esinlenerek

bunlarda benden olsun.susam mantolu kek.eşim hemencik 2 dilimi hopp mideye indirdi bile çok sevdi.babam için içine farklı olaraktan ceviz koydum.güzel oldu.eline ve yüreğine sağlık elossa

oyy ellerine sağlık canım,paylaştığın için teşekkür ederim
çok sevipte dayanamadıklarımdandır kendisi,3. tabak benimm:)))

inşallah canım benim,merakla paylaşımlarını bekleyeceğim

wayyyy:)
ne güzel görünüyorr ellerine sağlık canımm,paylaşımın içinde çok teşekkür ederim.
eşler dayanamıyor zaten başımızda bekliyorlar kedi gibi:)))
ceviz güzel olur,alternatif çok fazla şey var eklemek için,tamamen damak tadıyla alakalı ama süper görünüyorr yaa

burası ne güsel bi topink arkadaslarrr bayıldımm
ama tariflerii yazamadımm hepsi harika bendee isimleriyle sayfalarını not aldım
daha 100 sayfadayımm hımmmm baktıkca açıktımmm

kıslarrr yaptımmm yaptıımm
çok saolun bundan sonra sizin takipçinizimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…