Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
sonunda bende yaptım meşhur pizzayı ama benimki hamile pizzası çok çeşitten oluşmuyor :86::86::86:buna rağmen eşim de kayınvalidemde çok beğendi
ama şöyle bir fikrim oldu hamur daha ince olunca daha güzel oluyor kenarları daha çok hoşuma gitti çünkü:79::80:

burası ne güsel bi topink arkadaslarrr bayıldımm
ama tariflerii yazamadımm hepsi harika bendee isimleriyle sayfalarını not aldım
daha 100 sayfadayımm hımmmm baktıkca açıktımmm

Merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma
Sendende paylaşımlar bekliyorum derkeeeeeennnn:)
Birde baktım açılışı yapmışsın bileee:))

Eki Görüntüle 610251 kıslarrr yaptımmm yaptıımm
çok saolun bundan sonra sizin takipçinizimm

Ellerine kollarına sağlık canım bu ne hız:))
Harika görünüyor paylaştığın için çok teşekkür ederim,paylaşımlarının devamını bekliyorum

Ahhh kuzum sen ne yaptınn,şu anda bende hamur işi bişiler yapmak için mutfağa koşucam sanırım özendimm:))
Ellerine sağlık her biri nefis nefisss
paylaştığın için çok teşekkür ederim bayıldım valla

oyyy ne güzel olmuşşşş
Ellerine kollarına sağlık canım,beğenmenize de ayrıca sevindim
bebişin sağ salim kucağını doldursun inşallah,olsun bebiş geldiğinde istediğin gibi çeşitlendirirsin beraber yersiniz inşallah canım benim
Ellerine sağlık harika görünüyor paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım

elosacım dün bissürü yemek yaptım fotoları yüklemek istiyorum ama olmuyo nası yapcamı tarif edermisin

elosacım dün bissürü yemek yaptım fotoları yüklemek istiyorum ama olmuyo nası yapcamı tarif edermisin

Canım mesaj yazdığımız yerin alt kısmında eklenti ekle var oraya tıklıyoruz,orada çıkan panoda dosya ekleye tıklıyoruz üstte.
sonra dosyaları seç diyip pc den alacağımız dosyaları seçiyoruz ve ardından upload files diyip içeriğe ekle diyoruz.
Bu kadar:)
Merakla bekliyorum canım paylaşımlarını:)

Eklentiler

• $532009_304201993030029_2145969916_n.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:

Canım önce pc resileri yukle konuyacevap yaz yere gel
Orda üste yazı şekilleri resim çerçeveleri var
Bırı video bırıde resim için oradan resim olanyere tıkla
Seçe tıkla resimlerini sora seç sonra alta yükle yazacak yükle
Bazen başarısız yazar Ozaman resimi kırpman yani küçülmen lazım
Kolay gelsin inşallah net anlatmısımdır

teşekkür ederim canımm
eşim hafta bir yaparsın artık diyor
çok sağol sayende yeni yeni lezzetler öğreniyoruzzz

canım yaptımda hepsini olmadı fotolar büyük geldi sanırım işimi bitirip kırpma yapayım ondan sonra yükler sanırım

teşekkürler yardımın için canım:)
benden daha iyi anlatmışsın valla

teşekkür ederim canımm
eşim hafta bir yaparsın artık diyor
çok sağol sayende yeni yeni lezzetler öğreniyoruzzz

afiyet olsun hayatım,yap tabii yesin kocişinn

canım yaptımda hepsini olmadı fotolar büyük geldi sanırım işimi bitirip kırpma yapayım ondan sonra yükler sanırım

tamam canım nasıl istersen,kırptıktan sonra eklersin..

Elossaacımm
Şu pızzayı yapıcam bugun de bende hamuru ınce olsun ıstıyorum.Acaba hamur ölçüsünü yarım olçu yapsak olur mu :26:

Elossaacımm
Şu pızzayı yapıcam bugun de bende hamuru ınce olsun ıstıyorum.Acaba hamur ölçüsünü yarım olçu yapsak olur mu :26:

Canım olur tabii,ben zaten çok büyük tepsi ile yapmıştım o yüzden hamuru çok gelebilir
yarıya indirebilirsin tüm malzemeleri canım

Canım olur tabii,ben zaten çok büyük tepsi ile yapmıştım o yüzden hamuru çok gelebilir
yarıya indirebilirsin tüm malzemeleri canım

Ayy tamam canımmm oyle yapayım ben yarım ölçüü.Heyecanlandım şimdiii ogleden sonra yapıcam bakalım paylasırım burdaa

Şöyle kahvaltılık pratik bişey bakınıyorum topikte

Şekercim yufkam yok ki şimdi:26:
Ama bak hazır olarak geçen gün az bir kısmını kullandığım baklava yufkası var evde.. Ancak o kadar ince ki :44:
Olmaz onunla dimi?

Yedik bitti bile
Baklava yufkasıyla da çok güzel oldu gerçekten

hoş bulduk canımm baktım herkes yapmıs ded,im bende yapım bayıldık
sultan lokumuna bende tatlı konusunda becerikliyidir de yemek de diil sanırımm:26::26::26:
ama sen bana yardımcı olacaksınn tariflerini en kısa zamnda ben yapmak istiyorumm
gecen pasta yaptım harika oldu hatt resmini face de paylasmıstım arkads
ama buraya ekleyemdimm canımm senin kadar olmasada tariflerimi ara ekliceyim bende
çok sevdim burayııı özelikle tarifleriniii

bu dünkü tatlım ilk defa yaptım süper oldu yalancı profetiröl menümdeki diger yemeklerim çorba olarak brokoli çorbası
salata ve bulgur pilavım ana yemek ptatesli köftem ve meze portakal yatagında yogurtlu kereviz ve son olarak dün öglen yaptıgım pizzam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…