burası ne güsel bi topink arkadaslarrr bayıldımm
ama tariflerii yazamadımm hepsi harika bendee isimleriyle sayfalarını not aldım
daha 100 sayfadayımm hımmmm baktıkca açıktımmm
bugünkü akşam çayının yanına ev halkı için yaptığım kek ve poğacalarım
uzun poğacaları dilimleyerek servis yapmak için değişiklik olsun diye yaptım
Eki Görüntüle 610279 Eki Görüntüle 610280 Eki Görüntüle 610281 Eki Görüntüle 610282
sonunda bende yaptım meşhur pizzayı ama benimki hamile pizzası çok çeşitten oluşmuyor :86::86::86:buna rağmen eşim de kayınvalidemde çok beğendi
ama şöyle bir fikrim oldu hamur daha ince olunca daha güzel oluyor kenarları daha çok hoşuma gitti çünkü:79::80:
Eki Görüntüle 610414 Eki Görüntüle 610417
elosacım dün bissürü yemek yaptım fotoları yüklemek istiyorum ama olmuyo nası yapcamı tarif edermisin
elosacım dün bissürü yemek yaptım fotoları yüklemek istiyorum ama olmuyo nası yapcamı tarif edermisin
Merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma
Sendende paylaşımlar bekliyorum derkeeeeeennnn:)
Birde baktım açılışı yapmışsın bileee:))
Ellerine kollarına sağlık canım bu ne hız:))
Harika görünüyor paylaştığın için çok teşekkür ederim,paylaşımlarının devamını bekliyorum
Ahhh kuzum sen ne yaptınn,şu anda bende hamur işi bişiler yapmak için mutfağa koşucam sanırım özendimm:))
Ellerine sağlık her biri nefis nefisss
paylaştığın için çok teşekkür ederim bayıldım valla
oyyy ne güzel olmuşşşş
Ellerine kollarına sağlık canım,beğenmenize de ayrıca sevindim
bebişin sağ salim kucağını doldursun inşallah,olsun bebiş geldiğinde istediğin gibi çeşitlendirirsin beraber yersiniz inşallah canım benim
Ellerine sağlık harika görünüyor paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım
Canım mesaj yazdığımız yerin alt kısmında eklenti ekle var oraya tıklıyoruz,orada çıkan panoda dosya ekleye tıklıyoruz üstte.
sonra dosyaları seç diyip pc den alacağımız dosyaları seçiyoruz ve ardından upload files diyip içeriğe ekle diyoruz.
Bu kadar:)
Merakla bekliyorum canım paylaşımlarını:)
Canım önce pc resileri yukle konuyacevap yaz yere gel
Orda üste yazı şekilleri resim çerçeveleri var
Bırı video bırıde resim için oradan resim olanyere tıkla
Seçe tıkla resimlerini sora seç sonra alta yükle yazacak yükle
Bazen başarısız yazar Ozaman resimi kırpman yani küçülmen lazım
Kolay gelsin inşallah net anlatmısımdır
teşekkür ederim canımm
eşim hafta bir yaparsın artık diyor
çok sağol sayende yeni yeni lezzetler öğreniyoruzzz
canım yaptımda hepsini olmadı fotolar büyük geldi sanırım işimi bitirip kırpma yapayım ondan sonra yükler sanırım
Elossaacımm
Şu pızzayı yapıcam bugun de bende hamuru ınce olsun ıstıyorum.Acaba hamur ölçüsünü yarım olçu yapsak olur mu :26:
Canım olur tabii,ben zaten çok büyük tepsi ile yapmıştım o yüzden hamuru çok gelebilir
yarıya indirebilirsin tüm malzemeleri canım
Ayy tamam canımmm oyle yapayım ben yarım ölçüü.Heyecanlandım şimdiii ogleden sonra yapıcam bakalım paylasırım burdaa
Şöyle kahvaltılık pratik bişey bakınıyorum topikte
Tava Böreğim
Teflon derin ve geniş tavada yapıyorum arkadaşlar ççookk kolay ve çok lezzetli oluyor şiddetle tavsiye ederim..
hazır yufka kullandım..
tavanın zeminini çok çok az yağlıyorum..sonra kullanacağım yufkayı 2 ye bölüp yarısını zemine yerleştiriyorum..bir kasede 2 yumurta,biraz tuz,4-5 kaşık yoğurt ve yarım çay bardağı sıvı yağı karıştırıp çırpıp zemindeki yufkaya fırça yardımıyla iyice sürüyorum..
sonra yufkanın kalan yarısını parçalıyor ekliyorum..yine o karışımdan sürüp her ne malzeme kullanacaksak onu ekliyorum..ben kıymalı ve peynirli yaptım öyle seviyoruz çünkü..
ardından o malzemelerin üzerinede 2-3 yemek kaşığı yumurtalı karışımdan döküp üstünü yine yufka ile örtüyorum..tekrar yumurtalı karışımı sürüp tavanın kapağını kapatıyorum ve ara sıra kontrol ede ede yaklaşık 10 dk kadar normal ateşte pişirip tavanın kapağıyla böreği tert düz ediyorum..sonra diğer kısmıda pişiriyorum..
bu kadarrrrr:)
afiyet olsun..
Eki Görüntüle 525993 Eki Görüntüle 525994 Eki Görüntüle 525995 Eki Görüntüle 525996 Eki Görüntüle 526002 Eki Görüntüle 526000 Eki Görüntüle 526001 Eki Görüntüle 525997 Eki Görüntüle 526007 Eki Görüntüle 526006 Eki Görüntüle 526005 Eki Görüntüle 526004 Eki Görüntüle 525999 Eki Görüntüle 525998 Eki Görüntüle 526008
Şekercim yufkam yok ki şimdi:26:
Ama bak hazır olarak geçen gün az bir kısmını kullandığım baklava yufkası var evde.. Ancak o kadar ince ki :44:
Olmaz onunla dimi?
olur hayatım çokta güzel olur.
Merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma
Sendende paylaşımlar bekliyorum derkeeeeeennnn:)
Birde baktım açılışı yapmışsın bileee:))
Ellerine kollarına sağlık canım bu ne hız:))
Harika görünüyor paylaştığın için çok teşekkür ederim,paylaşımlarının devamını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?