Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

hepsi çok güzel görünüyor ellerine sağlıkkkkkk

Bende cevap vereyim ustume vazife degil ama :)))

Gonul rahatligiyla yapabilirsin. Bence ozelligi o. Pisince ki ami mukemmel oluyo ya.

Meg cim birde soylermisin nasi yaptigini bak. yufkasiyla. normal yufka gibi dosedin sanirim ama harcin nasi yaptin. Yani yagli harcini ??

woww ellerine sağlık canım nefis görünüyorlar,paylaştığın içinde çok teşekkür ediyorum ve devamını kesinlikle bekliyorum hayatım

canımcım hayır hiç bişi olmaz mikrodalgada veya fırınında çok düşük ısıda ısıtıp gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz

ay ay ay ayyyy,neler yapmışsın canım sen böyle,ellerine sağlık harika görünüyorlar her biri...
kurt gibi açım şu anda eve az önce girdim ve biraz dinlenip bende mutfağa atıcam kendimi:)
her birinden istiyorum ona göre,paylaşımlarının devamını beklerim canım.
çok teşekkürler bizlere de sunduğun için

kızlar buda benim diyet kekimmmm
Eki Görüntüle 611833

oy oyyy bu da harika ya,valla bugün hanımlar acaip hamaratsınız her yaptığınızdan canım istiyyooorr:)))
diyet kek olması hiç farketmez hepsini yerim yerrr:))
ellerine sağlık canım çok tşekkürler paylaştığın için,devamını bekliyorum :)

canım nefis görünüyor bunlar ellerine kollarına sağlıkk,ama keşke tarifte yazsan.
benim gibi özenenlere kolaylık olur:)
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım devamını bekliyorum paylaşımlarının

aşkolsun üstüm vazife değil de ne demek canım,burası hepimizin mutfağı

canımcım hayır hiç bişi olmaz mikrodalgada veya fırınında çok düşük ısıda ısıtıp gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz

sağol canım akşamı beklemeden öğlende yedik eşimle hala bişey olmadı biraz korkmuştum ama neyseki Allahın izniyle sorun olmadı

elosaaaaaaaaaaaaaaaaa canimmmmm pizzanin tarifi kacinci sayfadaaa..cok lezeetli gorunuyorrr:84::84::84:

sağol canım akşamı beklemeden öğlende yedik eşimle hala bişey olmadı biraz korkmuştum ama neyseki Allahın izniyle sorun olmadı

afiyet bal şeker olsun hayatım,1 gün ile hiç bişey olmaz için rahat olsun emi

elosaaaaaaaaaaaaaaaaa canimmmmm pizzanin tarifi kacinci sayfadaaa..cok lezeetli gorunuyorrr:84::84::84:

canımmmm 241:))))

241 deydi sanırım canım ve hangi tarafie bakacaksın 1.sayfadan yaralanabilirsin hangi tarifin kaçıncı sayfada olduğu yazıyorrr

yardımın için kocamaaaann öpücüükk

tsk ederim yardimlarin icinnnnhepsine bir bakiyimmmm canim cektyi yapmaktan da useniyorummm...cok hamarattimmm hamilelik yorgunluk yapiyorr birsey yapamiyorum eskisi gibi

sağol canım çok iyisin sen

teşekkür ederim canımm

tsk ederim yardimlarin icinnnnhepsine bir bakiyimmmm canim cektyi yapmaktan da useniyorummm...cok hamarattimmm hamilelik yorgunluk yapiyorr birsey yapamiyorum eskisi gibi

rica ederim canım,olsun bebişten sonra ferah ferah herşeyden yapar yapar paylaşırsın inşallah canım

ohh ohh huzurla sevgiyle inşallah canımm
Allah sofralarımızdan bereketi,yuvalarımızdan huzuru eksik etmesin,afiyet bal şeker olsun inşallah

Elossaaa....Akşamın bu saatinde kalktım kek yaptım yarına arkadaşlara söz vermiştim de.
Kek kalıbım da yok, yuvarlak tepside yaptım
Üstüne de annemin usulünden şurup döktüm...Paylaşayım istedim

Allahımmmm süperr,sana bişi diyimmi canım:))
yaklaşık 2-3 saattir kalkıp kek yapıcam göya,ama bi türlü kalkamadım O ses Türkiye'ye takıldım sanırım yarına kaldı benim kek işi:)
nefis görünüyor kek valla çok canım istedi
ellerine sağlık canım paylaştığın içinde çok teşekkür ederim.
sanırım kakaolu dimi,çay içiyorum bi yandan 1 dilim alsam:)

İstersen hepsini al Elossa'cım, ustaya bir dilim değil tepsi ikram edilse az
Kekim baya bir karışık
portakal kabuğu rendeledim, üstüne de kakaoyla ebru deseni yaptım, epeydir ebru yapamıyorum ben de kekle hevesimi alayım dedim
Üstüne de ceviz serptim...Öyle işte.
Bence de sen yarın yap taze taze ye, ben de taze keki çok severim de sabah okula gitmeden yapamazdım şimdi yaptım, güzel kalır yine di miii Üstüne tepsi çevirdim.

canım estağfurullah ustalık ne kiii:))
çok sağol çok teşekkür ederim bu arada,yemiş kadar oldumm
.................desem deeee:) inanma emi:))
kesinlikle nasip olursa yarın kurstan geldiğim gibi bi kek patlatıcam çok özendim valla:)
bende taze seviyorum canım,ama üzerine tepsi kapatırsan kurur üstü kabuk tutar..tepsiyi olduğu gibi bi poşete geçir canım yumuşacık kalacaktır kekin

Aaaa evet annem de böyle yapardı bak unutmuşum bir koşu mutfağa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…