Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Bak gidiyorum mutfağa
Foto eklerim muhtemelen..
Öpüyorum seni çok

Yedik bitti bile
Baklava yufkasıyla da çok güzel oldu gerçekten

anamm ben gidip gelmeye yapmışsın ve üstüne üstlük yemişsiniz bileeee:)))
marifetli arkadaşım benim valla süper olmuş ellerine sağlıkkk,baklava yufkası tam bir kurtarıcı:))))

canım çok iyi etmişsin:))
bol bol tarif bekliyorum o zaman senden emii

wayyyy hayatım acaip döktürmüşsün ellerine sağlıkk bayıldımmm,paylaşım içinde teşekkr ederim ayyy süperler her birii,devamını beklerim olurmu

wayyyy hayatım acaip döktürmüşsün ellerine sağlıkk bayıldımmm,paylaşım içinde teşekkr ederim ayyy süperler her birii,devamını beklerim olurmu[/QUOTE]

teşekür ederim canım. rica ederim .

begenmene sevindim .yüklemem biraz güç oldu ama yinede pes etmedim

elossaaaaaaa harıla olduuu biz bayıldık eşimleee

ay ben neden daha önce görmedimm su sayfayııı harikaaa tariflerinn

anamm ben gidip gelmeye yapmışsın ve üstüne üstlük yemişsiniz bileeee:)))
marifetli arkadaşım benim valla süper olmuş ellerine sağlıkkk,baklava yufkası tam bir kurtarıcı:))))

Bu baklava yufkası kolay da bayatlamıyor yani.. Paketi açtıktan sonra hava aldırmayacak şekilde poşete falan konmalı..

Ve evet bu arada mutfakta gerçekten çok hızlıyımdır,ünüm var bu konuda..Şipşakçı Meg
Teşekkür ederim

eline sağlık canım çok güzel görünüyor

Teşekkürler umutegem

teşşekkürler elosacım.yiyen herkes çok beğendi.şunu anlatmadan geçemicem.abim tadına bakar bakmaz yengeme diyorki hemen al şunun tariini bana yapıcaksın çokkk beğendim.gülmekten kırıldım yani ..
mutfağa pizza yapmak üzere giriyorum.geçen hatırlarsan yaptım olmamıştı bu defa olacak.foto eklerim inş..koçiş tepemde olacakta

Merhabaaaa
Yemek yapmaya bayılan biri olarak bu topiği bulduğuma çok sevindim :)
Fotoğraflarla anlatım çok hoş çok teşekkürler,, ara ara bilmediklerimi yazıyorum evlenince kocişe yaparım

ay canim niye fazlla cesitten yapmadin. valla ben ne bulduysam koydum icine sucuk sosis nasil olsa pisiorlar diye.

bu arada bir hafta var aramizda. allah kurtarsin ikimizide bir avazda insallah

meg in baklavayufkali böregine de hayran kaldim yaa valla denemezsem catlarim

elosacım bişey sormak istiyorum csnım pizzan nefis görünüo
açıkçası ben pek pizza sevmem yani dışardan yediğim pizzaları sevmem güvenemiorum yaklaşık 2 senedir falanda evde pizza yapmadım düşün ne kadar uzun zamandır yemediğimi:)))
bu ara niyeti bozduk evde pizza yapcam:)))
daha önce hamurdan anlamadığım için fırından hamur alıpta yapmıodum pizza ama nasıl desem çokda içime sinmiodu aradığım tat diildi
senin 241. sayfandaki pizza tarifini gördüm çok lezziz görünüo
fakat hamur biraz cıvık gibi geldi yani ben yaptıgımdada cıvık olursa panik yapmim die diorum:)))) bu normal bişey dimi?????
sana çok güveniorum ...

veeeee gelsin pizzalar.
geçen sefer hamuru biraz ciğ kalmıştı ama bu defa süppeeerrrrrr oldularr.2kişi oluna dilimlerde kocaman
teşk.elossa.iyiki varsın

teşekür ederim canım. rica ederim .

begenmene sevindim .yüklemem biraz güç oldu ama yinede pes etmedim

eehehe harikalar valla ellerine sağlık canımm

Eki Görüntüle 610985 elossaaaaaaa harıla olduuu biz bayıldık eşimleee

ay ben neden daha önce görmedimm su sayfayııı harikaaa tariflerinn

canım afiyet balşeker olsun,hem değişik hem lezzetli oluyor bizde çok seviyoruzz

Afiyet olsun hayatım

ehehehehe

desene meşhur oldu tarif:))))
Merhabaaaa
Yemek yapmaya bayılan biri olarak bu topiği bulduğuma çok sevindim :)
Fotoğraflarla anlatım çok hoş çok teşekkürler,, ara ara bilmediklerimi yazıyorum evlenince kocişe yaparım

merhaba canımm hoşgeldin mutfağıma
çok teşekkür ederim,senden de paylaşımlar beklerim ona göre

elossa yarışmaya katılmışsın kesin birinci sensin cnm

evet katıldım canım,nasip artık...
çok sağol

wayy spersin canım ellerine sağlıkk,ben karnıbahar yemeğini ve kızartmasını çok severim..bayılırım hatta:)
bunuda denemek isterim çok sağol canım paylaşım için

canımçok cıvık değil ama katıda değil,orta karar bişi olucak canım..hafif elastik bir hal almalı yani hamur:)
yapınca paylaş emi merak ederim beennn

ay canımm nasıl güzel olmuş ellerine sağlık,paylaştığın içinde çok teşekkürler..
valla beğenmenize sevindikçe ben daha çok mutlu oluyorum canım,1 dilim olsa da yesem ayyyy:)

selamlar arkadaslar uzun zamandır su meshurr saray lokumundan yapmak istiyodum basardım sonunda tarifi veren emegi gecen herkese tesekkürler ellosacım takibe devam iste bunlarda aksamki patates yemegimle lokumlarım ben patatesleri ufak ufak dogruyorum yemegime

Son düzenleme:

mmmmmmmmm diyette yemek bölümüne gelmenin cezasıbende adanalıyım bizde 7 göbek adanalıyız canım bizde felah köftesini dediğin gibi yaparız sonra tencereden çıkıncada yağda salça kavururuz bi harmanlarız onu meydonoz bide tabi güzelce karıştır 4-5 ay sonra anca yiyebilirm herhalde bi 15 kilo versem yaparım:44: adana da değişiğini yapıyorlar ona konuyor yoğurt fıstık köftesi aynı malzeme yağlanmıyor yoğurt dökülüyyor üstüne onu beğenmedim ama soslusu varken bide en son üzerine limon sıkılabilir ben çok severim bol ekşili tuzlu

Son düzenleme:

ben biraz daha pinpirikliyim sanırım bu konuda canım:26::26:neyse doğumdan sonra hayırlısıyla bol malzemeli yaparımmm
amin canım inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza

elossacım bişey soracam
ben dün akşam iki tava hamsi kızartttım birini yedik ama ikinci tava arttı malesef bende üzerine streç film çekip buzdolabına kaldırdım bugün akşama yesek bi zararı olurmu bilgin varmı pişmik balık birgün sonraya kalırsa gıda zehirlenmesi yapabilirmi buzdolabında saklansa bile:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

merhabalar bende pizzayı dün yaptım elossa eline sağlık paylaşımın için gayet güzel bir hamur oldu ben sadece dalgınlıgıma gelip yumurtayı karısım kabına değil çöpe attım birini sonuç 2 yumurta kırdım kısmet ıkıymıs üçüncüyü eklemedim.Salcada 2 ymk kasıgı az geldi biraz ekleme yaparak gayet güzel pizza oldu eşimle afiyetle yedik

arkadaşlar hamuru için soranlar var cıvık hamur,vs..gönül rahatlığıyla birebir yapın sonuç LEZİZ PİZZALAR.

dün mutfaktayken cayın yanına birde kivili tart yaptım (elossa kivili pastasınıda denicem en kısa zamanda)

elim değmişken bir iki paylaşım daha gelsin sıcacık mutfağımdan SICACIK ELOSANIN MUTFAĞINA

böreğin hamurunu kendim actım baya uğraştırdı ama sonunda afiyetle yemek kol ağrımı giderdi

herkese kolay gelsin mutfaklarında,Elossa sürekli yazamasamda gözüm burda zevkle inceliyorum ,kızlar hepinizin eline sağlık güzel paylaşım anlaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…