Bak gidiyorum mutfağa
Foto eklerim muhtemelen..
Öpüyorum seni çok
hoş bulduk canımm baktım herkes yapmıs ded,im bende yapım bayıldık
sultan lokumuna bende tatlı konusunda becerikliyidir de yemek de diil sanırımm:26::26::26:
ama sen bana yardımcı olacaksınn tariflerini en kısa zamnda ben yapmak istiyorumm
gecen pasta yaptım harika oldu hatt resmini face de paylasmıstım arkads
ama buraya ekleyemdimm canımm senin kadar olmasada tariflerimi ara ekliceyim bende
çok sevdim burayııı özelikle tarifleriniii
bu dünkü tatlım ilk defa yaptım süper oldu yalancı profetiröl Eki Görüntüle 610764 menümdeki diger yemeklerim çorba olarak brokoli çorbası Eki Görüntüle 610765
salata ve bulgur pilavım Eki Görüntüle 610766 Eki Görüntüle 610767 ana yemek ptatesli köftem ve meze portakal yatagında yogurtlu kereviz Eki Görüntüle 610769 Eki Görüntüle 610770 ve son olarak dün öglen yaptıgım pizzam Eki Görüntüle 610771
anamm ben gidip gelmeye yapmışsın ve üstüne üstlük yemişsiniz bileeee:)))
marifetli arkadaşım benim valla süper olmuş ellerine sağlıkkk,baklava yufkası tam bir kurtarıcı:))))
eline sağlık canım çok güzel görünüyor
oyy ellerine sağlık canım,paylaştığın için teşekkür ederim
çok sevipte dayanamadıklarımdandır kendisi,3. tabak benimm:)))
inşallah canım benim,merakla paylaşımlarını bekleyeceğim
wayyyy:)
ne güzel görünüyorr ellerine sağlık canımm,paylaşımın içinde çok teşekkür ederim.
eşler dayanamıyor zaten başımızda bekliyorlar kedi gibi:)))
ceviz güzel olur,alternatif çok fazla şey var eklemek için,tamamen damak tadıyla alakalı ama süper görünüyorr yaa
sonunda bende yaptım meşhur pizzayı ama benimki hamile pizzası çok çeşitten oluşmuyor :86::86::86:buna rağmen eşim de kayınvalidemde çok beğendi
ama şöyle bir fikrim oldu hamur daha ince olunca daha güzel oluyor kenarları daha çok hoşuma gitti çünkü:79::80:
Eki Görüntüle 610414 Eki Görüntüle 610417
eline sağlık meg,
nefis görünüyor
meg in baklavayufkali böregine de hayran kaldim yaa valla denemezsem catlarim
teşekür ederim canım. rica ederim .
begenmene sevindim .yüklemem biraz güç oldu ama yinede pes etmedim
Eki Görüntüle 610985 elossaaaaaaa harıla olduuu biz bayıldık eşimleee
ay ben neden daha önce görmedimm su sayfayııı harikaaa tariflerinn
Bu baklava yufkası kolay da bayatlamıyor yani.. Paketi açtıktan sonra hava aldırmayacak şekilde poşete falan konmalı..
Ve evet bu arada mutfakta gerçekten çok hızlıyımdır,ünüm var bu konuda..Şipşakçı Meg
Teşekkür ederim
Teşekkürler umutegem
teşşekkürler elosacım.yiyen herkes çok beğendi.şunu anlatmadan geçemicem.abim tadına bakar bakmaz yengeme diyorki hemen al şunun tariini bana yapıcaksın çokkk beğendim.gülmekten kırıldım yani ..
mutfağa pizza yapmak üzere giriyorum.geçen hatırlarsan yaptım olmamıştı bu defa olacak.foto eklerim inş..koçiş tepemde olacakta
Merhabaaaa
Yemek yapmaya bayılan biri olarak bu topiği bulduğuma çok sevindim :)
Fotoğraflarla anlatım çok hoş çok teşekkürler,, ara ara bilmediklerimi yazıyorum evlenince kocişe yaparım
elossa yarışmaya katılmışsın kesin birinci sensin cnm
fırında karnıbaharlı tavuk dün misafirlerime yaptım :))
Eki Görüntüle 611012 Eki Görüntüle 611013 Eki Görüntüle 611014
http://www.kadinlarkulubu.com/ekonomi-finans-borsa/475156-kirli-cikilar-1996.html
tarifi burda var karnıbaharın sulu yemeğini sevmeyenler ve değişik bi tat arayanlar için nefis bi tarif:))))
elosacım bişey sormak istiyorum csnım pizzan nefis görünüo
açıkçası ben pek pizza sevmem yani dışardan yediğim pizzaları sevmem güvenemiorum yaklaşık 2 senedir falanda evde pizza yapmadım düşün ne kadar uzun zamandır yemediğimi:)))
bu ara niyeti bozduk evde pizza yapcam:)))
daha önce hamurdan anlamadığım için fırından hamur alıpta yapmıodum pizza ama nasıl desem çokda içime sinmiodu aradığım tat diildi
senin 241. sayfandaki pizza tarifini gördüm çok lezziz görünüo
fakat hamur biraz cıvık gibi geldi yani ben yaptıgımdada cıvık olursa panik yapmim die diorum:)))) bu normal bişey dimi?????
sana çok güveniorum ...
Eki Görüntüle 611044 Eki Görüntüle 611046 Eki Görüntüle 611047
veeeee gelsin pizzalar.
geçen sefer hamuru biraz ciğ kalmıştı ama bu defa süppeeerrrrrr oldularr.2kişi oluna dilimlerde kocaman
teşk.elossa.iyiki varsın
Ayyyyy koptum gece gece,gülmekten ölüyorum.
Yat geber ekmeği lafını ilk defa duydum.işte ben o ekmeği yemeden yatıp geberemeyenlerdenim:)
yatmadan önce bişeyler yememişsem gece uyanıyorum,açlıktan ölmüş vaziyette gözlerim kapalı bişeyler yiyorum,nasıl tatlı geliyor o yediklerim anlatamam.bazen eşime yakalanıyorum gözleri yerinden fırlıyor,çok utanıyorum valla ben bu huyumdan çok utanıyorum yaa.bir bende yokmuş demek ki bu huy hehehe çok mutlu oldum:)
elosa,sen tek kelimeyle delisin anacım,iflah olmazsın vallahi ne bu böyle,mutfak sapığı olmuşsun sen :).ben de kendimi bir halt sanırdım,senin tarifleri,fotoğrafları görünce pek te bir halt olmadığımı anladım,hayal kırıklığına uğramış haldeyim şu anda izninizle..
Hııı bi de şu fellah köftemize iftira atıp durmayın ya,uydurukçular.fellah köftesine yoğurt dökülmezkine,nerenizden uyduruyonuz.yedi göbekten mersinin fellahıyım,hiç yoğurtlusunu yemedim,görmedim.ayrıcana yumurta da koymayız,dağılmasın diye haşlama suyuna limon tuzu atarız,öyle azıcık değil,bütün köfteleri birden atar makarna gibi haşlarız.
Şaka bi yana arkadaşım seni keşfettiğime çok sevindim,nasıl rastlamadım bilmiyorum yıllardır bu siteye takılıyorum.
ay canim niye fazlla cesitten yapmadin. valla ben ne bulduysam koydum icine sucuk sosis nasil olsa pisiorlar diye.
bu arada bir hafta var aramizda. allah kurtarsin ikimizide bir avazda insallah
meg in baklavayufkali böregine de hayran kaldim yaa valla denemezsem catlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?