Dediğin gibi yaptım canım çok teşekkür ediyorum, tabi benim kekim şuruplu olduğu için hafif ıslak kek gibi oldu ama sen de yap yarın paylaş, bekliyoruz canım:56:
Dediğin gibi yaptım canım çok teşekkür ediyorum, tabi benim kekim şuruplu olduğu için hafif ıslak kek gibi oldu ama sen de yap yarın paylaş, bekliyoruz canım:56:
İstersen hepsini al Elossa'cım, ustaya bir dilim değil tepsi ikram edilse az
Kekim baya bir karışık
portakal kabuğu rendeledim, üstüne de kakaoyla ebru deseni yaptım, epeydir ebru yapamıyorum ben de kekle hevesimi alayım dedim
Üstüne de ceviz serptim...Öyle işte.
Bence de sen yarın yap taze taze ye, ben de taze keki çok severim de sabah okula gitmeden yapamazdım şimdi yaptım, güzel kalır yine di miii Üstüne tepsi çevirdim.
3,5 sene ebru yaptım, evlenince evimde düzenini kuramadım ama hayallerim var bu konuda ah ah, hatta bir topic açık ebru severlerle muhabbetli sobetler yapmayı planlıyorum.
Elossa dün dolapta bekleyen iki kabağımla önceki gün yaptığım börekten artan iki yufkamla sabah kahvaltısından kalan 3-4 dilim beyaz peynirimi katıp karıştırıp yumurta ve sütü ekleyerek fırınladım oldu kabak sufle valla güzel oldu hem evdeki az kalan tek başına işe yaramayacak malzemeleri kullanmış oldum yanına da kremalı domates çorbası yaptım yerlerinde yeller esiyor yaramaz bebişlerimden fırsat olsa çekip eklşcektim fotolarını ama olmadı
peki ben bunları niye yazdım beni takdir et istiyom diğer arkadaşlar da çekinmeden takdir edebilir aferin sana diyebilirler tabii
Elossa dün dolapta bekleyen iki kabağımla önceki gün yaptığım börekten artan iki yufkamla sabah kahvaltısından kalan 3-4 dilim beyaz peynirimi katıp karıştırıp yumurta ve sütü ekleyerek fırınladım oldu kabak sufle valla güzel oldu hem evdeki az kalan tek başına işe yaramayacak malzemeleri kullanmış oldum yanına da kremalı domates çorbası yaptım yerlerinde yeller esiyor yaramaz bebişlerimden fırsat olsa çekip eklşcektim fotolarını ama olmadı
peki ben bunları niye yazdım beni takdir et istiyom diğer arkadaşlar da çekinmeden takdir edebilir aferin sana diyebilirler tabii
ehehehehe:))))
takdir etmemmii sen bi harikasın hayatımmm:)
cidden süper düşünmüşsün,iyi değerlendirmişsim valla helal olsun..
afiyet bal şeker olsun bidahakine resimli paylaş emi her birimize fikir olur valla
ehehehehe:))))
takdir etmemmii sen bi harikasın hayatımmm:)
cidden süper düşünmüşsün,iyi değerlendirmişsim valla helal olsun..
afiyet bal şeker olsun bidahakine resimli paylaş emi her birimize fikir olur valla
dimi amaaa:))
valla helal olsun eminim süper olmuştur ıspanak,senden kelle paça ve başka başka paylaşımlar bekliyorum ona göree:)