Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Dediğin gibi yaptım canım çok teşekkür ediyorum, tabi benim kekim şuruplu olduğu için hafif ıslak kek gibi oldu ama sen de yap yarın paylaş, bekliyoruz canım:56:

Dediğin gibi yaptım canım çok teşekkür ediyorum, tabi benim kekim şuruplu olduğu için hafif ıslak kek gibi oldu ama sen de yap yarın paylaş, bekliyoruz canım:56:

bişi değil hayatım,ben ıslak kekte yerim farketmez:))
kısmetse yapacağım paylaşacağım canım

Ebru mu yapıyordun? Ah gece gece can evimden vurdun. Ben de 2 olacak uzak kaldım içim titredi inan okuyunca
Kekini merak ettim

tarifleriniz gerçekten çok güzel ellerinize sağlık

Ebru mu yapıyordun? Ah gece gece can evimden vurdun. Ben de 2 olacak uzak kaldım içim titredi inan okuyunca
Kekini merak ettim

Evet ebru kursuna gitmiştim bir dönem ama 1 yıl oluyor yapmayalı. Ben de çok özledim ama bulunduğum yerde yapabilme imkanım yok

Evet ebru kursuna gitmiştim bir dönem ama 1 yıl oluyor yapmayalı. Ben de çok özledim ama bulunduğum yerde yapabilme imkanım yok

3,5 sene ebru yaptım, evlenince evimde düzenini kuramadım ama hayallerim var bu konuda ah ah, hatta bir topic açık ebru severlerle muhabbetli sobetler yapmayı planlıyorum.

kekin bu arada süper gözüküyor...

elossa aklıma soktun, bana kelle paça yapmazsan san küscem

ayyy yok ya dayanamam kii sonra bu topice gelip nasıl bakarım güzel mamalarına dimi ama

elossa aklıma soktun, bana kelle paça yapmazsan san küscem

ayyy yok ya dayanamam kii sonra bu topice gelip nasıl bakarım güzel mamalarına dimi ama

ehehehe:))
buyur ben sana yaparım hayatım:)
bu arada ben 2 yılda el sanatları okudum ve ebru çalışmalarım çok olmuştu o dönemde:)

ne kaynatıyorsunuz bakayım burdaa

Elossa dün dolapta bekleyen iki kabağımla önceki gün yaptığım börekten artan iki yufkamla sabah kahvaltısından kalan 3-4 dilim beyaz peynirimi katıp karıştırıp yumurta ve sütü ekleyerek fırınladım oldu kabak sufle valla güzel oldu hem evdeki az kalan tek başına işe yaramayacak malzemeleri kullanmış oldum yanına da kremalı domates çorbası yaptım yerlerinde yeller esiyor yaramaz bebişlerimden fırsat olsa çekip eklşcektim fotolarını ama olmadı

peki ben bunları niye yazdım beni takdir et istiyom diğer arkadaşlar da çekinmeden takdir edebilir aferin sana diyebilirler tabii

Son düzenleme:

ehehehehe:))))
takdir etmemmii sen bi harikasın hayatımmm:)
cidden süper düşünmüşsün,iyi değerlendirmişsim valla helal olsun..
afiyet bal şeker olsun bidahakine resimli paylaş emi her birimize fikir olur valla
ıspanak yapmayı başardığıma göre kelle paçayı da yapabilirim sanırım

dimi amaaa:))
valla helal olsun eminim süper olmuştur ıspanak,senden kelle paça ve başka başka paylaşımlar bekliyorum ona göree:)

bnm hamur işi ile aram iyi

yemekte yapıorum amaaa öle sizin gibi değişik şeyler çok bilmiorum ama öğrenmem gerek elosscım 24 yaşındayım evlenince kocam aç kalmasın

bnm hamur işi ile aram iyi

yemekte yapıorum amaaa öle sizin gibi değişik şeyler çok bilmiorum ama öğrenmem gerek elosscım 24 yaşındayım evlenince kocam aç kalmasın

kesinlikle hayatım,ama sende alt yapıda var kesinlikle herşeyi yaparsın bence:)
ben mesela birazdan kek yapıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…