Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
sultan lokumları neredeee bekliyorum tarifinizi ben bir kez yapmaya çalıştım toparlayamamıştım çok üzülmüştüm sizin tarifinizle bir daha denicem

ekledim şu anda canımm:))
benim tarifle birebir yaparsan asla kötü olmayacaktır hangi arkadaşım yaptıysa çok memnun kaldılar..
denersen paylaşmanı isterim canım

ayy çok harika görünüyorlar hamarat hatun çoştun gene elcağızlarına sağlık şekerim
kız pudingde mi vardı bu tarifte?

ekledim şu anda canımm:))
benim tarifle birebir yaparsan asla kötü olmayacaktır hangi arkadaşım yaptıysa çok memnun kaldılar..
denersen paylaşmanı isterim canım

irmik ve puding harici un ve nişasta ile muhallebi yapıp denemiştim ama ben aralarına muz koyup sarmak istedim toplanmamıştı bu daha basit

kar topu gibilerelinize sağlık aldım tarifi denicem

evet çok şekerler canım sağol,tadı zaten inanılmaz biz çok severek yeriz,misafirlerimede yaparım ben zaman zaman...denediğinde haber bekliyorum emi,resimde olursa tadından yenmezzz

ayy çok harika görünüyorlar hamarat hatun çoştun gene elcağızlarına sağlık şekerim
kız pudingde mi vardı bu tarifte?

teşekkür ederim canımm
evet muzlu puding var 2 paket hayatım

irmik ve puding harici un ve nişasta ile muhallebi yapıp denemiştim ama ben aralarına muz koyup sarmak istedim toplanmamıştı bu daha basit

canım benim senin dediğin tarifi ben yapıyorum,kazandibi gibi rulo haline getiriyorum ve çok güzel oluyor..bir gün onuda yaparım inşallah...aslında toplanır ama belkide ölçülerindemi bi belirsizlik vardı,güvendiğin kaynaktanmı almıştın tarifi ve malzemeyi canım

ayy çok başarılısın gerçekten gelebilir miyim size bunlardan yemeğe canımı çekdirdin yaa zaten adet mi olcam ne canım tatlı çekiyor

ölçülerimden olabilir her zaman yaptığım muhallebi ölçümle yapmıştım daha koyu olması lazımdı galiba

ayy çok başarılısın gerçekten gelebilir miyim size bunlardan yemeğe canımı çekdirdin yaa zaten adet mi olcam ne canım tatlı çekiyor

şımarıyorum baaaakkkkk:)))
canım çok kolay inan yapabilirsin,ama gelmek istersende beklerim her zamannnn

süpere bir topic olmuşş canım.fotograf tarifler hepsi ayrı güzel ellerine saglıkk :) ya denemek istiorum ama calışıorum ide taikorkuorum ya mutfak geçmişim pek yok ya benim evlenince napcam artık bilmiorumm :/
ama pratik olanları deeneyecegimm inşallahh...takipteyimm :)

Canım hoşgeldin mutfağımaa
teşekkür ederimm takip etmene sevindim,aslında yapabilirsin hepsini,çünkü ayrıntılı halde yapım aşamalarınıda çekiyorum ki daha kolay anlaşılsın diye..
yaparsssııınn,yapmalıısssıınn:)))

canımsın çok teşekkür ederim evet basit ve lezzetli bişi besbelliii,bende yapcam banane:)))
ellerine sağlık resimlide istiyorum unutmaaaaa

buzlukta böreğim var bitsin yenisini yapınca eklerim.

hımmmm süper görünüyor eline sağlık.
süt evde kalmadı yoğurt yaptım.
yarın eşim işten gelirken isteyeyimde yapayım

benden bi tane daha
benim 1 haftadır devam ediyo tatlı tuzlu hepsinden canım çekiyo
kanal d de ben bilmem eşim bilirde fındık lahmacun yiyorlardı tamda biz yemek yerken nefis görünüyordu tarifini kk dan aldım en kısa zamanda yapıcam bide pırasa aklıma geldikçe gidip yapasım var

ellerine saglık cidden fotolar süper olmuşşş ..evet tarifler anlaşılır cok güzell...denersem ve takılırsam muhakkakk sorarım sanaa :)
bence dee yapmalıyımmm :))

buzlukta böreğim var bitsin yenisini yapınca eklerim.
hımmmm süper görünüyor eline sağlık.
süt evde kalmadı yoğurt yaptım.
yarın eşim işten gelirken isteyeyimde yapayım

tamam canım,denediğinde haber verirsen sevinirim,ölçüler herkeste aynı sonucu göstericekmi meraklardayım...

ellerine saglık cidden fotolar süper olmuşşş ..evet tarifler anlaşılır cok güzell...denersem ve takılırsam muhakkakk sorarım sanaa :)
bence dee yapmalıyımmm :))

teşekkür ederim canımm,elimden geleni yapıyorum işte ucundan ucundan:)
yap tabisiii bide resimle tam süper olsunnn

kızlarr sizlere doyum olmuyor ama bu bünye uyumakta ister:))
herkese iyi geceler tatlı rüyalar çok öpüyorumm

sultan lokumu tarifine resmen bayıldım ilk fırsatta denicem ellerine saglık çokta pratik eminim tadıda süper olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…