Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

Canım buğday öyle kolay pişen birşey mi??Ben aşure yaparken düdüklüde pişirirdim.Normal tencerede de hemen pişer mi ki?

ben çok severim kıpır kıpır görüntüsüne bayılıyorum nedense:26:
uzun zamandır almıyordum bugün markette görünce aldım ama beceremedim ya

her ne kadar yorum yapsam da yapmasam da takip ediyorum Elossa mutfağını fotolarıyla sürdürmeli :)

Canım buğday öyle kolay pişen birşey mi??Ben aşure yaparken düdüklüde pişirirdim.Normal tencerede de hemen pişer mi ki?

canım 1 saatte pişti normal tencerede

ben çok severim kıpır kıpır görüntüsüne bayılıyorum nedense:26:
uzun zamandır almıyordum bugün markette görünce aldım ama beceremedim ya
hehhe o kıpır kıpırlık beni mahvediyo işte:)

her ne kadar yorum yapsam da yapmasam da takip ediyorum Elossa mutfağını fotolarıyla sürdürmeli :)

canım teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma,yorumlarını bekliyorum eleştiriyede açığım:)
topiğimin resimli olması sanırım cezbediyor,insanlar görmek istiyor ve bende nette tarif ararken resim yoksa es geçiyorum o tarifi...
durmak yok yola devam:)))

Son düzenleme:
canımm azmin sonu işteeeeee:))
valla süper görünüyor ellerine sağlık,benim payım içinde teşekkür ederiimm hhmmm

dün sabahda birkaç dilim yemiştik sonra eşimle dışarı çıktık abim biz gelene kadar dilimlenmişlerin hepsini yemiş sabahta baktım 2 dilimcik kalmış çok beğenmiş

hafta sonuna kaldı artık peynirr köftesi

offf yaa tombili olucaz sonunda

ekşi elma var evde ondan olurmu :44:

Hoşbuldum :) evet kesinlikle fotoğraflıyor olman benim için çok önemli. aynı senin gibi tariflere bakarken foto var mı ve o foto gerçekten o tarifi veren kişinin yaptığı mı yoksa alıntı mı diye çok dikkat ediyorum. eleştiri değil de nacizane fikirlerimi söyleyebilirim yeri gelirse ki çok başarılısın :) ellerin dert görmesin :)

Tarfilerin çok güzel eline sağlık şuan iştahım sıfır ama bulantılarım geçince denemek istediğim tariflerin var.
Resimlerle aşamalarıyla paylaşman yemek yapmayı bilmeyenler için iyi olmuş senin sayende birçok kişi değişik yemekler yapabilir.

Ben dereotlu makarna salatanın bir değişiğini yapıyorum mutlaka denemeni tavsiye ederim.
Makarna , dereotu yoğurt ve mayonezi bende kullanıyorum.Tek fark garnitür yerine küçük küp doğranmış salatalık ve domatesler kullanıyorum dereotuyla süper yakışıyor tavsiye derim.

elossa mutfağına bayıldım.maşallah ne güzel.ben de mutfağımı çok seviyorum değişik tarifler,şık sunumlar yapmayı çok seviyorum.ayrıca samimi içten muhabbetini de çok sevdim.
prfiterolünü en yakın zamanda deneyecem.ben de yaptığım yemekleri fırsat buldukça eklemeye çalışacağımmm

dün sabahda birkaç dilim yemiştik sonra eşimle dışarı çıktık abim biz gelene kadar dilimlenmişlerin hepsini yemiş sabahta baktım 2 dilimcik kalmış çok beğenmiş

ama beğenilmicek gibi değildi kiii:))
Abini döverim hepsini neden yemiş biz o keki kabartana kadar neler çektik dimi ama:)

canımm teşekkür ederim seninde ellerin dert görmesin emii,fikirlerini eleştirilerini istediğin zaman sunabilirsin canım ben hepsine açığım inan,el elden üstündür çünkü

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağımaa
evet bilerek aşamalı çekmeye çalışıyorum ki anlaşılsın nasıl sonuca vardığım diye,bu arada senden de bekliyorum resimli tarifler haberin olsunnn,bahsettiğin makarna salatan müthiş bişeye benziyor ilk fırsatta deneyeceğim kısmetse

Hoşgeldin canımm teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin onure oldum
mutfağı sevdiğine göre tam yerindesinnnn:)))
senden de resimli tariflerini bekliyorum meraklaaaa

Bende yemek yapmayı çok severim ve eşimle kendimede yapsam sunuma çok önem veririm.

Ama şuan değil yemek pişirmek mutfağın önünden geçemiyorum.

Hamileyim ve bulantılarım oluyor iştahım sıfır sırf yemek pişiremediğim için annemde kalıyoruz.

Ama bulantılarım geçip evime geçtiğimde paylaşımlarda bulunurum yemek yapmayıda çok özledim.

canım Allah analı babalı kucağını doldursun ne güzel ne mutlu sana
bizde bebek çok istiyoruz ve şu anda o aşamalar üzerinde yol katediyoruz,hayırlısı ile inşallah bende müjdeli haberler alırım

Hoşgeldin canımm teşekkür ederim ne güzel şeyler söylemişsin onure oldum
mutfağı sevdiğine göre tam yerindesinnnn:)))
senden de resimli tariflerini bekliyorum meraklaaaa

seni onure etmişsem ne mutlu bana
elimde bir kaç resim var hemen eklim

şeker hamurlu yaş pastam

1 adet hazır pandispanya
1 adet dr otker çikolatalı sos
damla çikolata
2 adet muz
hazırlanışı,
önce pandispanyamızı ikiye ayırıyoruz
ilk katını sütle ıslatıp çikolata sosu sürüyoruz,muzları ince ince kesip sırayla üstüne diziyoruz sonra damla çikolataları serpiştiriyoruz.Diğer pandispanya katını ekleyip kalan çikolata sosunu ekliyoruz.soğuduktan sonra şeker hamuru ile kaplayıp süslüyoruz.şeker hamuru hazır alınabilir.ben kendim yaptım bunu çok zahmetli oldu

canım Allah analı babalı kucağını doldursun ne güzel ne mutlu sana
bizde bebek çok istiyoruz ve şu anda o aşamalar üzerinde yol katediyoruz,hayırlısı ile inşallah bende müjdeli haberler alırım

Aminn iyi dileklerin için teşekkürler Allah sanada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

bu da kızımın 2.yaş gününden

Eklentiler

• $262879_240668349289804_8384842_n[1].webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 63

canım harikaaa!! ellerine sağlıkk bi dilim isterim:))

Aminn iyi dileklerin için teşekkürler Allah sanada en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

Aminnn canım yüreğimin taa derinliklerinden hemde!

Woww hepsi süper görünüyor amaa,bi ben eksiğim ordaaa

sana da vereyyim bir dilim canım.evet sen eksiksin gel de beraber yiyelim

koşa koşa canımm :))
kızlar ben şimdi mutfağa gidiyorum kocişime söz verdim sultan lokumu yapıcam o ççokk severde,tabisi bendeee:))
bi yandan da yarın için yemeğimi yapmıştım onu kontrol edeyim gelicem işlerimi bitirip,yeni resimlerleee

yeni resimler miiiiiiii

oleeeeyyyy

ama beğenilmicek gibi değildi kiii:))
Abini döverim hepsini neden yemiş biz o keki kabartana kadar neler çektik dimi ama:)

fazla uğraştırmamıştı beni yine yaparım yada yeni tarifleri denerim.
hamurişi fazla yapmıyorum yoksa üçümüzde kilo alıyoruz.
bu arada eşim benim böreğime bayılır hazır yufkadan.
kek kurabiyede arada yapıyorum ayda 1 bazen 2 ayda 1 falan,hergün yapsam yenir ama o zamanda 100 kilo oluruz herhalde
normaldede evde hafif yemekler yapmaya çalışıyorum çorba salata ağırlıklı,aradada pilav makarna.
1 haftadır yine yemek yapmaya başladım inşallah fazla kilo almayız
bu topiğede fena sardım Allah sonumuzu hayır etsin

canım sofra çok güzel ellerine sağlık .

sultan lokumuna netten baktımda yapımı basit gibi görünüyor,helvaya benzediğini yazıyor un helvasınada bayılırım
tarifi bekliyorum
reglime daha 10 gün var ama iştahım çok acık ne olacak bu halim bilmiyorum

sultan lokumu mu, sanırım en çok sevineceğim tarif bu olucak. eşim de ben de çok seviyoruz, burda bi vakıf var, her yıl kermes düzenliyor, oraya bu tatlı sürekli geliyor, yiyebilmek için her yıl kermesi bekliyoruz yani ben evde denedim, pek güzel olmadı, çoğu çöpe gitti yazık, o kadar malzeme ve emek de ziyan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…