Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Çok teşekkür ederim Elossa yazdım hemen tarifi deneyeceğim çok sağol :)

sana da hayırlı kandiller canım :)

sağol canımm cümlemize inşallah

Çok teşekkür ederim Elossa yazdım hemen tarifi deneyeceğim çok sağol :)

rica ederim canım,denediğinde benide bilgilendirirmisin buradan,sonucu merak ediyorum.hem diğer arkadaşlarımızda bende öğrenmiş oluruz senin vasıtanla.
belki kremalarımızı evimizde yaparız artık:)

kızımın kreşi için hazılrdagım kurabıye

yalancı profıtrolümm enfestıı

gecen haftaki misafırlerim için hazırldıklarım

Aman Allahım ne güzel olmuşlarr,ellerine sağlık canım
kurabiyelerin ve profiterollerin tarifini mutlaka istiyorummmm:)
ellerine kollarına sağlık paylaştığın için çok teşekkür ederim,bu arada çaydanlıklarımız pişti oldu aynısı ve kırmızısı var bende de:)))
bana ağır geliyor alt parçası o yüzden kullanmıyorum,ama kıskandım şimdi arada çıkarıp kullanayım:)

elossacm benımde bır yakın arkadsım o hep bu caydanlıkları kullanır ondan özenır bende arada cıkarırım . agır ama guzel sık bır caydanlık . sımdı muhtesem yıuzyıl vaktı sonra tarıfları yazacagım canımmm ok enfestı yalancı profıtrolummm

Iyi aksamlar elossacim, bana bi pirzola tarifi verebilirmisin rica etsem?

elosaa ve sevgili mutfak severler mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarınıza beni de dahil edin lütfen

hayırlı kandiller elossacım

bu akşam yaptığım poğacalarımı ve elmalı kurabiyelerimi ekliyeyim dedim

Iyi aksamlar elossacim, bana bi pirzola tarifi verebilirmisin rica etsem?

iyi akşamlar canım tabii veririm ama nasıl yapacaksın tenceredemi,ızgaramı,fırınmı canım

elosaa ve sevgili mutfak severler mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarınıza beni de dahil edin lütfen

canım çok teşekkürler,cümlemizin kabul olsun duaları inşallah..hayırlı kandiller

hayırlı kandiller canımm ne güzel şeyler yapmışsın öylee bereketli olsun inşallah
benim eşim elmalı kurabiye delisi diyebilirim,sınırsız yer neredeyse:))))
tarifte isteriz yok öyle resim ekleyip kaçmak:)))
ellerine kollarına sağlık paylaştığın içinde çok teşekkür ederim canım devamını beklerim paylaşımlarının

Firina sürdüm canim borcama patates dildim üzerine pirzolayi koydum birde biber dildim bakalim nasil olacak?
Senin verecegin tarif nasil?

Firina sürdüm canim borcama patates dildim üzerine pirzolayi koydum birde biber dildim bakalim nasil olacak?
Senin verecegin tarif nasil?

ay ben geçmi kaldım cevap yazmakta yoksa
çok üzüldüm şimdi gerçekten
fırında olursa eğer önce bir kapta biraz zeytinyağ,karabiber,kekik ve pul biber ile harmanlıyorum bikaç diş sarımsakta ekleyip ağzını kapatıp 1 gece buzdolabında dinlendiriyorum.
inanılmaz lezzetli oluyor kesinlikle tavsiye ederim canım

Acele yapmam gerekiyordu bende senin soyledigin gibi harmanladim kekik haric esim pek sevmez ama dinlendirmek icin vaktim yok malesef simdi firinda pismesini bekliyorum canim yinede cok tsk ederim

Acele yapmam gerekiyordu bende senin soyledigin gibi harmanladim kekik haric esim pek sevmez ama dinlendirmek icin vaktim yok malesef simdi firinda pismesini bekliyorum canim yinede cok tsk ederim

afiyet olsun canım paylaşma imkanın varsa paylaşmanı isterim

ayy bu ne harikaa bişi ya ellerine sağlık çok orjinal bir tarif olmuş

anamm bu ne harika görüntülü bişi kızzzz tadı nasıl bari güzel mi
ellerine kollarına sağlık elin kolun dert görmesin şekerimm senin kocan çok şanslı kız ee ne demişler erkeğin kalbine giden yok midesinden geçer diye

Selam bayanlar
Epeydir takip ediyorum, ama malum geriden geldiğim için anca bitirdim okumayı.
Elossa sen nesin öyle yaa maşallah diyorum başka da bişey demiyorum :)
Pazar günü bebeğime diş buğdayı kutlaması yaptım ve meşhur sultan lokumun eşlik etti soframıza. O telaşta fotoğrafını çekmeyi unutmuşum ama çok güzel oldu çok beğendik.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…