- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
slm kızlar.
sultan lokumunu 1 gece önceden yapmanın bi sakıncası varmı acaba
slm kızlar.
sultan lokumunu 1 gece önceden yapmanın bi sakıncası varmı acaba
Hepsini karistirdim canim yanliz aklima birsey takildi tatliya hic sivi yag koymuyormuyuz?
Hiçbir sakıncası yok ben fazladan yapmıştım fazla kişiyiz diye 3gün boyunca yedik valla tadı bozulmadı enfes bişeydi üzerine çikolata sosuda hafif dolandırmanı tavsiye ederim
Hiçbir sakıncası yok ben fazladan yapmıştım fazla kişiyiz diye 3gün boyunca yedik valla tadı bozulmadı enfes bişeydi üzerine çikolata sosuda hafif dolandırmanı tavsiye ederim
selam canım
daha güzel oluyor 1 gece beklemesi
amaının unutmuşmuyum yazmayı
1 su bardağına yakın sıvı yağ ekleyebilirsin cnm
Cok sagol cnm tam emin degildim ama tahmin ettim sadece
teşekkürler kızlar.şuanda pişirme aşamasındayım şekeri biraz fazla gibi geldi.pudingde şekerli olduğu için hindistan cevizine bulayınca düzelirmi acaba.bide bi sorum daha va rkaç tane çıkar bana 30dan fazla çıkması lazım
resimdeki gibi tam katılaşmadı durdukça katılaşırmı acabaa
hayırlı kandiller elossacım
bu akşam yaptığım poğacalarımı ve elmalı kurabiyelerimi ekliyeyim dedim
Eki Görüntüle 614492 Eki Görüntüle 614493 Eki Görüntüle 614494 Eki Görüntüle 614495 Eki Görüntüle 614496
poğaca
1.5 sb yoğurt
1 su bardağı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
birkaaç damla limon
aldığı kadar un
içerisine peynir
elmalı kurabiye
1 sb yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
birkaç damla limon
1 pk vanilya
1 tatlı kaşığı karbonat
1 sb şeker
aldığı kadar un
içi için 4 tane elma
1 -2 tatlı kaşığı şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
oy oyy ellerine sağlık canımm döktürmüşsn vallahi:)
bereketli olsun süper görünüyorlarr
daha bugün aklımdan geçiyordu revani hmmmmmhmhmh:)
paylaştığın için çok teşekkür ederim canım harikasınn
Rica ederim canım sen sağol susamlının hamuru epey bereketli ben ince ince yapmıştım ama şişmişler yineTadı gerçekten çok iyi oldu kraker gibi yiyip duruyorum. Revaniyi de eşim çok beğendi ikişer ikişer yiyo valla Senin tariflerin hep tutuyo bir kez daha teşekkür ederim. Revani de libyanadandı galiba ona da ayrıca teşekkürler
elossacım kabak mücver yapacaktım akşama yağda kızartmak yerine harcı borcama yayıp fırında pişireyim dedim daha hafif olsun diye ama üstü nar gibi kızardıda içi pişmedi hiç güzel olmadı tadıda bi acayip oldu sen nasıl yapıyosun kabak mücveri
ben kabakları rendeledim bi tanede havuç rendeledim kuru soğan ince ince doğradım tuzunu kattım biraz sıvı yağ kattım ununu ekleridm ikide yumurta kırdım bütün harcı karıştırdım borcam tepsimi yağlayıp harcı döktüm görüntü muhteşemdi ama tadı tuzu olmadı pişmedi de
canım fırında yapacaksan çok ince dökmelisin tepsiye,yani kalınlık 1-1,5 cm i geçmemeli ki içi iyice pişsin.
ben kabak mücveri şöyle yapıyorum canım.
2-3 adet kabak,1 kuru soğan rendeliyorum.biraz dereotu ve maydanoz doğruyorum.2 veya 3 yumurta,1 çay bardağı un,yarım paket kabartma tozu,tuz,karabiber,pul biber ve birazda yağı ekleyip iyice karıştırıyorum.eğer canım isterse biraz peynir koyuyorum kaışıma,yani istediğin her peynir olur,lor da olur.
sonra yağladığım büyükçe bir tepsiye döküyorum ve üzerine en son fırça yardımıyla yağ sürüp fırına sürüyorum..
bazende hani kağıt kek kalıpları varya onları yağlayıp o şekilde karışımdan ekleyip pişiriyorum..muffin kalıpları
daha kişisel oluyorlar:)
bu arada rendelediğim kabakların suyunu sıkıyorum canım,o çok önemli
bende dereotu ve maydanoz olmadığı için koymadım canım bide sen havuç koymamışsın havuçmu yakışmadı kabağa acaba veee kalın olmuştu haklısın bide kabartma tozu da koymamıştım sağol canım en kısa zamanda senin tarifini uygulayacam
Elossacımmm
günaydınnnnnn
pogcaların ıcıne soda koyuyormusun ??
yarın aksam msıafırlerım var esımın arkdasları gelecek
salata olarak mercımek koftesımı yapsam yoksa degısık bıseymı ? cok cesıt salata var sonucta
ama ben bılmıyorum ısım bıle
kısır (sevmem) kuskus (sevmem) makarna salatası da gecen hafta yaptım
neyse benım korasan(bız yunanıstyanlıyız oyle derız) pogcalarımdan yapayım muzlu rolo pasta
ama bır salata ve bır borege ıhtıyacım var sanırımmmmmm
way way wayyyy ellerine sağlık hayatım,bu ne hızz:)
ne ara uyandında yaptın maşallah sana
ben daha gözlerimi açamıyorum,bugün kursada gitmicem evde pineklicem:)
ellerine sağlık canım sanıyorum patatesli
Elossacım
Beni dün gece uyku tutmadı ve kalktım yaptım bu patatesli böreği..
Dün gece 2 miydi neydi hatta
Benim de ayıldığım söylenemez şu saat daha :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?