TAVUK BURGERLİ,KAŞARLI MENEMEN.....
arkadaşlar bildiğimiz menemeni burgerli kaşarlı yaptım,çok leziz bişi oluyor..kahvaltılarınızda değişik bir alternatif...
ben köy biberi kullandım,isteyen istediği biberle yapabilir,çekirdekleri çıkarmak şartıylaaaa
Eki Görüntüle 568386 Eki Görüntüle 568385 Eki Görüntüle 568387 Eki Görüntüle 568388 Eki Görüntüle 568389 Eki Görüntüle 568390 Eki Görüntüle 568391 Eki Görüntüle 568392 Eki Görüntüle 568393 Eki Görüntüle 568394 Eki Görüntüle 568395 Eki Görüntüle 568397 Eki Görüntüle 568409 Eki Görüntüle 568410 Eki Görüntüle 568396 Eki Görüntüle 568411 Eki Görüntüle 568412 Eki Görüntüle 568398 Eki Görüntüle 568399 Eki Görüntüle 568400 Eki Görüntüle 568408 Eki Görüntüle 568401 Eki Görüntüle 568407
elossacım link paylaşımı yasakmı bunu bilmiyodum başka topiklerde kızlar link paylaşmı yapıyo özellikle şu tv dizileri topiğinde falan
madem yasak ben turkuazın mesajına alıntı yaptığım için link alıntıda duruyo onuda kaldır o halde olmazmı
elossa senin sayende bir yerlerimiz şişecekkkkkkk yahuuuu
yapmaa bunu one minuteeee one minutee
memelerim şişecek ha bak
özellikle annenin yaptıklaarına ağzımın suları aktı diyebilirim ahh ana yemekleri işte her zaman tadı mükemmeldir
ellerine sağlık anneciğinin
buneeeeeeeeeeeee
bir daha da davosa gelmeyeceğim ama haa süper görünüyor ellerine sağlık kaşar giren herşey güzeldir zaten benim gözümde
Bende seni seviyorum elossammmmm
sağol canım söyelmen yeterli tatmış gibi oldum
bütün annelerin yemekleri çok güzel zaten anne tadı
eloossaa merhaba sana bişey sormak istiyorum. ben şimid turşu yapmak istiyruum fakat suyu nasıl ayarlanır bilmiyorum. bu konuda bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim
canım merhaba,ne turşusu yapmak istiyorsun hayatım,birde şu an turşu mevsimi değil ki...yani hemen olan turşu tarifimi istiyorsun canım
cnm elosaya sormussun ama ben hemen atladım affet beni elosa:)))cnm ben kek konusunda biraz iyiyimdir ayıptır sölemesi:)))))canım merhaba nasılsın? ya sana kek hakkında sorucaktım. ben bi türlü güzel bir kek yapamıyorum malzemeleri ölçüsüne göre ayarlıyorum ama ya kek kalıba yapışıyor yada içi çığ kalıyor fırınınmdan mı kaynaklanıyor dedim derecesini falan ayarladım fırının başında durdum okadar yani ama yine olmadıfırındanmı mı kaynaklanıyor yoksa ben mi yapamıyorum deli olcuma yaaaaa. fırın ayarı nasıl olmalı?
cnm elosaya sormussun ama ben hemen atladım affet beni elosa:)))cnm ben kek konusunda biraz iyiyimdir ayıptır sölemesi:)))))
şimdi cnm kekin kalıbını öncelikle yağla sonra da üstüne un serpele asla yapışmaz(ben unlamıyorum hatta yapışmıyo iyicne katı yağ ile yağlıyorum)
sonrar tatlım kekini şu şekil pişir
önceden ısıtılmış fırına sür 180 dereceye getir cnm..
ve en önemlisi keki fırınının tek alt pişirme özelliğini ayarla
eğer alt üst pişirirsen tatlım üstü hemen kızarır ve içi çiğ kalabilir
sen tek alt yap iyicene kabarsın üstü çatlasın son 5 -8 dakika filan ya da üstü kızarana kadar alt üst fan yap.
cnm şu anam babam usulu ortası delik kek kalıpları varya onla yapcanım çok tşk ederimm:)) inan deli olucam ya anlatamam okadar yani her türlü yaptım yeni kek kalıbı aldım en iyisinden ama olmadı olmadı,
şimid canım yani tek taraflı pişiricem sadece alt tarafı ayarlıyım sonra üstü çatladığında alt tarafı kapatıp üst kısmını mı ayarlıycam canım, ve dediğin gibi ben hep alt üst pişiriyodum, üstü hemen kızarıyodu yanma derecesine geliyo ama içi çiğ
çok sordum k.bakma :))
cnm şu anam babam usulu ortası delik kek kalıpları varya onla yap
ilk önce fırının TEK ALT bölümünde pişir ...o kabarır sonra çatlamaya başlarrr çatlaklar böle büyür açılır içi fıkır fıkırdır nefes alır verir gibidir cıvıktır daha devam et tek alta sonra o fıkırdama durur o zaman
ALT ÜST FAN yap..ya da fanın yoksa fansız yap işte.önemli olan önce alt sonra alt üst
sor cnm önemli değil ne demek sanki ben seni tüpçü kızlardan hatırlıyor gibiyim:)
messela poğada filan da ben önce alt yapıorum börekte vs. çünkü benim fırınım hemen yüzünü kızartıyo galiba seninki de öle..
önemli değil cnm umarım güzel bi kekin olur güzel olursa bize de haber ver tamam mı kader arkadaşım:)hıh tamam o zaman fanlı yap cnm fan içinin pişmesini sağlar..canım çok tşkler, evet aynen dediğin kek kalıbından, tamam söylediğin şekilde yapıcam, fırının fanı var canım,
evet tatlım doğru hatırlıyosun tüpçülerdenim
mutlu yıllar sana pastan da çok hoş:)))
mutlu yıllar sana pastan da çok hoş:)))
Nice güzel yaşlara,mutluluk her daim senle olsun.
Sen mi yaptın ,
Ellerine sağlık çok güzel gözüküyor pastan .
hemen olması önemli değil mesela lahana var şu anda lahana turşusu yapabilirim yada faasulye
canım merhaba nasılsın? ya sana kek hakkında sorucaktım. ben bi türlü güzel bir kek yapamıyorum malzemeleri ölçüsüne göre ayarlıyorum ama ya kek kalıba yapışıyor yada içi çığ kalıyor fırınınmdan mı kaynaklanıyor dedim derecesini falan ayarladım fırının başında durdum okadar yani ama yine olmadıfırındanmı mı kaynaklanıyor yoksa ben mi yapamıyorum deli olcuma yaaaaa. fırın ayarı nasıl olmalı?
cnm elosaya sormussun ama ben hemen atladım affet beni elosa:)))cnm ben kek konusunda biraz iyiyimdir ayıptır sölemesi:)))))
şimdi cnm kekin kalıbını öncelikle yağla sonra da üstüne un serpele asla yapışmaz(ben unlamıyorum hatta yapışmıyo iyicne katı yağ ile yağlıyorum)
sonrar tatlım kekini şu şekil pişir
önceden ısıtılmış fırına sür 180 dereceye getir cnm..
ve en önemlisi keki fırınının tek alt pişirme özelliğini ayarla
eğer alt üst pişirirsen tatlım üstü hemen kızarır ve içi çiğ kalabilir
sen tek alt yap iyicene kabarsın üstü çatlasın son 5 -8 dakika filan ya da üstü kızarana kadar alt üst fan yap.
canım çok tşk ederimm:)) inan deli olucam ya anlatamam okadar yani her türlü yaptım yeni kek kalıbı aldım en iyisinden ama olmadı olmadı,
şimid canım yani tek taraflı pişiricem sadece alt tarafı ayarlıyım sonra üstü çatladığında alt tarafı kapatıp üst kısmını mı ayarlıycam canım, ve dediğin gibi ben hep alt üst pişiriyodum, üstü hemen kızarıyodu yanma derecesine geliyo ama içi çiğ
çok sordum k.bakma :))
cnm şu anam babam usulu ortası delik kek kalıpları varya onla yap
ilk önce fırının TEK ALT bölümünde pişir ...o kabarır sonra çatlamaya başlarrr çatlaklar böle büyür açılır içi fıkır fıkırdır nefes alır verir gibidir cıvıktır daha devam et tek alta sonra o fıkırdama durur o zaman
ALT ÜST FAN yap..ya da fanın yoksa fansız yap işte.önemli olan önce alt sonra alt üst
sor cnm önemli değil ne demek sanki ben seni tüpçü kızlardan hatırlıyor gibiyim:)
messela poğada filan da ben önce alt yapıorum börekte vs. çünkü benim fırınım hemen yüzünü kızartıyo galiba seninki de öle..
canım çok tşkler, evet aynen dediğin kek kalıbından, tamam söylediğin şekilde yapıcam, fırının fanı var canım,
evet tatlım doğru hatırlıyosun tüpçülerdenim
önemli değil cnm umarım güzel bi kekin olur güzel olursa bize de haber ver tamam mı kader arkadaşım:)hıh tamam o zaman fanlı yap cnm fan içinin pişmesini sağlar..
Teşekkür ederim .
Evet ben yaptım canım.
Canım vişneli pasta istiyordu son zamanlarda.
Dogum günümü bahane edip yaptım .
Çok teşekkür ederim .
canım mor lahanamı beyaz lahanamı,birde bana ne kadar malzemen olduğunu söyleyebilirmisin.
ona göre sirke tuz oranını belirteyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?