Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
arkadaşlar kare fırınlardan almak istiyorum ama ne alayım bilemiyorum çok memnun old bir marka var mı ???

arkadaşlar kare fırınlardan almak istiyorum ama ne alayım bilemiyorum çok memnun old bir marka var mı ???

tezgah üstü istiyorsun dimi cnm

Niye okuyamamis
Baska zaman okuyodu amma

Pc yi kapatip ac olur o zaman.. Olmazsa oyle yaparsiniz

bilmemki,tabiri caizse bu da yalama olmuş dedi eşim
dayanmıyorki bana tak çıkar tak çıkarr
yarın yine alcam bi tane,ama resimler telimde relax

yaaa usb aygıtı okumadı diyorrr((
eşim biçimlendireyim dedi inşlh düzelir yaa,o kadar resim çektim sinir oldum haa
canım ablaamm güzel seslim benimde lalupta usb yeri çalışmıyor gibi ya dırıt dırıt yapıyor sürekli ya bu araada imzan ne ka hoş öyle :13:

canım ablaamm güzel seslim benimde lalupta usb yeri çalışmıyor gibi ya dırıt dırıt yapıyor sürekli ya bu araada imzan ne ka hoş öyle :13:
oyyyşş yirimmmm
takınca ses geliyor ama pc görmüyor varya delirdim,eşimide strese soktum resim eklicem diye diye,garibim sesinide çıkaramıyor..
3 pc de denedim yok olmuyor görmüyor,ama o ses neden çıkıyor anlamadım
imzam tam benlik hayatım,kelimesi kelimesine ancak beni bu kadar anlatabilir,çok thanks:)

Elossa cım nasılsın?
Senden bir tarif rica edeceğim.Hani şu dışarda dana biftek yediğimizde üzerinde kahvemsi bir sos oluyor,tarifini verirmisin hatta fazla olmayacaksam dana bifteğin bir de senden tarifini amak isterim.Çok anlamam netten bakarak yemek yaparım genelde bu nedenle garip gelmesin sana sorularım.

arkadaşım ben bu fırını aldım henüz denemek kısmet olmadı ama çok umutluyum bu fırından
şansım güledi hiç fırınlardan bakalım bu nasıl olacak alırken en iyisi olsun ne kadar olursa olsun fiatı dedim artık 320tl ye bunu aldık
yeni evimize geçince kullanıcam bakalım 1 hafta sonra güzel yorumlar yaparım umarım

BMF 44 EI Mini Midi Fırın - Beyaz Eşya > Pişiriciler > Mini-Midi Fırın > Midi Fırın

evet elossa cım tezgah üstü ve ayarlı istiyorum natürel diye bir marka aldım ama hoşuma gitmedi iade ettiimm bide ben neden imzanı göremiyorum kii

Son düzenleme:

merhaba canımm çok şükür ççook iyiyim
o kahverengi sosu en kolay şu şekilde yapabilirsin canım
2 yemek kaşığı unu 2-3 yemek kaşığı tereyağ ile iyice kavurup zerine et suyu ilave edip iyice çırpıp(topaklanmamalı veya blendır kullanabilirsin)tuz ilave ediyoruz.eğer hardal seversen 1 kaşık hardalda ekleyebilirsin.
gayette lezzetli oluyor.
ama ben anlayamadım biftek tarifi istemişsin ya,ızgara biftekmi fırın biftekmi canım.
ona göre sana tarif verimm

evet elossa cım tezgah üstü ve ayarlı istiyorum natürel diye bir marka aldım ama hoşuma gitmedi iade ettiimm bide ben neden imzanı göremiyorum kii

canım sana kesinlikle Aura öneriyorum,inanılmaz bir fırın...alıp kullandığında bana teşekkür edeceksin o derece.
İhlasın mağazalarında satılıyor Auro turbo fanlı fırın..genişliği süper,pişirmesi daha süper..
gri renkli bir fırın
bu arada imzamı görmen lazım lazım,herkes görüyor,acaba ayarlarınmı kapalı

merhaba canımm harika görünüyor ellerine sağlıkk
paylaştığın içinde çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…