yaaa usb aygıtı okumadı diyorrr((
eşim biçimlendireyim dedi inşlh düzelir yaa,o kadar resim çektim sinir oldum haa
arkadaşlar kare fırınlardan almak istiyorum ama ne alayım bilemiyorum çok memnun old bir marka var mı ???
Niye okuyamamis
Baska zaman okuyodu amma
Pc yi kapatip ac olur o zaman.. Olmazsa oyle yaparsiniz
canım ablaamm güzel seslimyaaa usb aygıtı okumadı diyorrr((
eşim biçimlendireyim dedi inşlh düzelir yaa,o kadar resim çektim sinir oldum haa
oyyyşş yirimmmmcanım ablaamm güzel seslimbenimde lalupta usb yeri çalışmıyor gibi ya dırıt dırıt yapıyor sürekli ya bu araada imzan ne ka hoş öyle :13:
Teşekkür ederim tatlımmm
kiz senin isigin yanmiyor bende seni cevrimdisi saniyorum hep
arkadaşlar kare fırınlardan almak istiyorum ama ne alayım bilemiyorum çok memnun old bir marka var mı ???
Elossa cım nasılsın?
Senden bir tarif rica edeceğim.Hani şu dışarda dana biftek yediğimizde üzerinde kahvemsi bir sos oluyor,tarifini verirmisin hatta fazla olmayacaksam dana bifteğin bir de senden tarifini amak isterim.Çok anlamam netten bakarak yemek yaparım genelde bu nedenle garip gelmesin sana sorularım.
evet elossa cım tezgah üstü ve ayarlı istiyorum natürel diye bir marka aldım ama hoşuma gitmedi iade ettiimm bide ben neden imzanı göremiyorum kii
Merhaba hanımlar.Yeni bir tarif denedim.Nevreste'nin topiğinden almıştım tarifi.Buraya da ekleyeyim resimleri.Fransız tatlısıymış.Üstü biraz yansa da fena olmadı.Tarifi oradan alabilirsiniz.Artan milföyle de börek yaptım.
Eki Görüntüle 668388 Eki Görüntüle 668389
Eki Görüntüle 668395 Eki Görüntüle 668396
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?