Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Teşekkür ederim elossa cım.

Izgara biftek daha kolaysa onun tarifini verirsen sevinirîm.
:44:

Elossa sen bu harika yemekleri bu fırında mı yapıyorsun? Bir de genişliği ve fiyatı ne kadar? Fırınımı değiştirmeyi düşünüyorum, keklerimi eskisi gibi kabartmıyor:2:

Teşekkür ederim elossa cım.

Izgara biftek daha kolaysa onun tarifini verirsen sevinirîm.
:44:

Rica ederim hayatı hemen ekliyorum kolay bi tarif bu

MALZEMELER:
500 gram biftek
1 çorba kaşığı zeytinyağı,
tuz.
YAPILIŞI:Etlerin 2 yüzü de yağlanır.
Izgaraya dizilir.Kuvvetli ateşte 5 dakika pişirilir. (Suyu çıkmasın diye, bıçak veya çatal batırılmaz).
Izgaradan alınan etlere tuz serpilip servis yapılır.
istersen eğer kekik pul biberde ekebilirsin canım
Elossa sen bu harika yemekleri bu fırında mı yapıyorsun? Bir de genişliği ve fiyatı ne kadar? Fırınımı değiştirmeyi düşünüyorum, keklerimi eskisi gibi kabartmıyor

canım harika bi fırın ben çok memnunum,3. fırınım benimde bu,annemde aldı aynında inanılmaz memnun.
ben birde davul fırını kullanıyorum jumbo boy:)

Son düzenleme:
hanımlar bu haftasonu annemlerdeydik ve tabiki annecim bize yine döktürdü:)
bikaç resim paylaşmak istiyorum,tarif isterseniz anlatırım ama genelde bilinen şeyler olduğundan sadece resim ekliyorum.
annecimin kendisinide eklemek isterdim ama bakarız artıkkk
bunlar sabah kahvaltısı için hazırladığı patatesli ve kıymalı poğaçalar
kete ve tahinli çörekler;

bunlar oklavadan çekme baklava tatlısı,cevizli fındıklı;

babacımın önderliğinde mangal keyfimiz;
etlerin marinesi tamamen bana ait

anneciğimin zeytinyağlı meşhur yaprak sarmaları,damadına özel

off cok canım cekti ama !cok güzel olmuş ellerine sağlık annenizin.belli cok tatlı bir kadın,o kadar emek harcamış kızına da damadına da süper bebişkom olmadan mükemmel sarmalar börekler poğaçalar yapardım.şimdi tek işim gücüm o.belki büyüyünce birazz daha zaman bulabilirm :)

sağol canımm evet o hep öyledir sağolsun,önceki gönderilerimi paylaşımlarımı görürsen daha iyi anlayacaksın annemin marifetlerini:)
o sarmaları gece sardı,sır eşim off annecim şööyylee bi zeytinyağlı sarma olsa ne iyi olurdu dedi diye hemen o saniye kalktı hazırladı yarım saatte sardı maşallah:)
süpriz yapmıştık çünkü gitmeden önce haber vermekten korkuyoruz artık birden gidiyoruz,kuzum mutfaktan çıkmıyor bikaç gün önceden başlıyor hazırlığa çünkü:)
bebişin büyüsün eminim sende mutfaktan çıkmayacaksındır canım

Aaa senin topikde kitap gibi:26:
Hangi okula yazilsam acaba

Çok güzel görünüyor herşey!
Buraya da sık sık ugrayacigim

Aaa senin topikde kitap gibi:26:
Hangi okula yazilsam acaba

Çok güzel görünüyor herşey!
Buraya da sık sık ugrayacigim

Teşekkür ederim canım,yemek topiğimi açarken ayağımı sürüdüm ben zaten,mutfağı seven tüm arkadaşlarım marifetlerini yayınlıyor ve bu çok hoşuma gidiyor.
her zaman beklerim,sendende tarifler paylaşımlar beklerim ona göre:)
hoşgeldin mutfağıma

Rica ederim
Büyük bir sevkle,tabi sizden öğrendiklerimi tekrar bu topiye sunarım
Daha önce bu topikleri fark etseydim, önceki keklerimi buraya eklerdim, zaten yüzlerine bakan yok

Tatlım az biraz gezinebildim ama tek kelime ile iddialı ve harika tarifler var :) ayrıca tebrik ediyorum cidden sabır ve sevgi ile döşemişsin konunu .devamını diler keyifli ve huzurlu daha nice tariflerin olsun diyorum

Rica ederim
Büyük bir sevkle,tabi sizden öğrendiklerimi tekrar bu topiye sunarım
Daha önce bu topikleri fark etseydim, önceki keklerimi buraya eklerdim, zaten yüzlerine bakan yok

her zaman beklerim canım,sadece bana ait olanlar değil kendi paylaşımlarınıda yapabilirsin her zaman,başım üstüne

Tatlım az biraz gezinebildim ama tek kelime ile iddialı ve harika tarifler var :) ayrıca tebrik ediyorum cidden sabır ve sevgi ile döşemişsin konunu .devamını diler keyifli ve huzurlu daha nice tariflerin olsun diyorum

Canım merhabaa hoşgeldinn
çok sağol beğenmene çok mutlu oldum tatlım,paylaşım beklerim senden de e mi

Canım merhabaa hoşgeldinn
çok sağol beğenmene çok mutlu oldum tatlım,paylaşım beklerim senden de e mi

Şu an zaman sıkıntım var tatlım biraz aştığım da ve pc ye foto yükleme işim hallolduğunda mutlaka eklerim sözümü unutmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…