herkesin kini görüyorum ama bir tek seninkini göremiyorum
Merhaba hanımlar.Yeni bir tarif denedim.Nevreste'nin topiğinden almıştım tarifi.Buraya da ekleyeyim resimleri.Fransız tatlısıymış.Üstü biraz yansa da fena olmadı.Tarifi oradan alabilirsiniz.Artan milföyle de börek yaptım.
Eki Görüntüle 668388 Eki Görüntüle 668389
Eki Görüntüle 668395 Eki Görüntüle 668396
elossaaa görüyorum görüyorum senin sayende gözlerim açıldıı
Ellerine saglik canim cok guzel olmus...
canım sana kesinlikle Aura öneriyorum,inanılmaz bir fırın...alıp kullandığında bana teşekkür edeceksin o derece.
İhlasın mağazalarında satılıyor Auro turbo fanlı fırın..genişliği süper,pişirmesi daha süper..
gri renkli bir fırın
Teşekkür ederim elossa cım.
Izgara biftek daha kolaysa onun tarifini verirsen sevinirîm.
:44:
Elossa sen bu harika yemekleri bu fırında mı yapıyorsun? Bir de genişliği ve fiyatı ne kadar? Fırınımı değiştirmeyi düşünüyorum, keklerimi eskisi gibi kabartmıyor
Merhaba hanımlar.Yeni bir tarif denedim.Nevreste'nin topiğinden almıştım tarifi.Buraya da ekleyeyim resimleri.Fransız tatlısıymış.Üstü biraz yansa da fena olmadı.Tarifi oradan alabilirsiniz.Artan milföyle de börek yaptım.
Eki Görüntüle 668388 Eki Görüntüle 668389
Eki Görüntüle 668395 Eki Görüntüle 668396
off cok canım cekti ama !cok güzel olmuş ellerine sağlık annenizin.belli cok tatlı bir kadın,o kadar emek harcamış kızına da damadına da süperbebişkom olmadan mükemmel sarmalar börekler poğaçalar yapardım.şimdi tek işim gücüm o.belki büyüyünce birazz daha zaman bulabilirm :)
Ellerine saglık cnm nefis görnyo nevrestenin mutfagına baktım ama göremedim tarifi hangi sayfada acaba:26:
Aaa senin topikde kitap gibi:26:
Hangi okula yazilsam acaba
Çok güzel görünüyor herşey!
Buraya da sık sık ugrayacigim
Teşekkür ederim canım,yemek topiğimi açarken ayağımı sürüdüm ben zaten,mutfağı seven tüm arkadaşlarım marifetlerini yayınlıyor ve bu çok hoşuma gidiyor.
her zaman beklerim,sendende tarifler paylaşımlar beklerim ona göre:)
hoşgeldin mutfağıma
Rica ederim
Büyük bir sevkle,tabi sizden öğrendiklerimi tekrar bu topiye sunarım
Daha önce bu topikleri fark etseydim, önceki keklerimi buraya eklerdim, zaten yüzlerine bakan yok
Tatlım az biraz gezinebildim ama tek kelime ile iddialı ve harika tarifler var :) ayrıca tebrik ediyorum cidden sabır ve sevgi ile döşemişsin konunu .devamını diler keyifli ve huzurlu daha nice tariflerin olsun diyorum
Canım merhabaa hoşgeldinn
çok sağol beğenmene çok mutlu oldum tatlım,paylaşım beklerim senden de e mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?