- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
çok sevinirim canım,sormak danışmak istediğin bişey olursa seve seve
Cok tsk ederim
Mesela siz nerelisiniz?
Doğu yemeklerine bu aralar çok ilgi duyuyorum. .
Iyi yuvka yapmasınıda çok öğrenmek istiyorum
elosa ben geldimmmmm işte bu pembiş mozaik pastam Eki Görüntüle 671768 Eki Görüntüle 671771
karbonatlı poaçalarım Eki Görüntüle 671773 mısır gevrekli kurabişlerim Eki Görüntüle 671776 bu da pek bilinmeyen bi çeşit erişteli yeşil mercimekli cevizli patates kızartmalı pilavım tarifini isteyen olursa veririm Eki Görüntüle 671778
sende sağol kuzum,geçmi kaldımmı tarif için(
afiyet olsun kuzucum:)
wowwww süpersin cnm yaa,ellerine sağlıkkk her biri harika görünüyorr
paylaştığın için çok teşekkür ederim,bilsem çaya gelirdim sanaa
ama bunlar çok güzellerrrr
çok severim ben lahmacunu,akşam yemek yapmayıp lahmacunmu söylesek ne,çok canım çekti vallahiii.)))
ellerine sağlık canımm nefis görünüyorlar çok teşekkür ederim paylaşımın için
canımcım hani nerdelerrrrrrrrr
evet kuşum geldim
Canım,birşey soracagım sana..Ben kek yapıyorum,bazen fırında iken harika kabarıyor.Pişince,fırının kapagını açınca bazen çok fıslıyor ve ben üzülüyorum( Bunu önlemek için ne yapmalıyım :26:
Fikri olan herkes yazabilir tabi..Şİmdiden teşekkürler..
yarın yazarım inş.canım tarifleri
Olsun elossacım sen iyi ol yeter,bir süre uğramadın konuna inşallah her şey yolundadır.
Müsait olduğun bi zaman paylaşırsan ,elbet denerim ben sonra.
elossaa bu aralar pek biseyler paylasmaz oldun canim:26::26::26::26: yemek yapmiyormusun yoksa
hanımlar bu haftasonu annemlerdeydik ve tabiki annecim bize yine döktürdü:)
bikaç resim paylaşmak istiyorum,tarif isterseniz anlatırım ama genelde bilinen şeyler olduğundan sadece resim ekliyorum.
annecimin kendisinide eklemek isterdim ama bakarız artıkkk
bunlar sabah kahvaltısı için hazırladığı patatesli ve kıymalı poğaçalar
kete ve tahinli çörekler;
Eki Görüntüle 668983
bunlar oklavadan çekme baklava tatlısı,cevizli fındıklı;
Eki Görüntüle 668991 Eki Görüntüle 668990
babacımın önderliğinde mangal keyfimiz;
etlerin marinesi tamamen bana ait
Eki Görüntüle 668984 Eki Görüntüle 668985
Eki Görüntüle 668986 Eki Görüntüle 668992
anneciğimin zeytinyağlı meşhur yaprak sarmaları,damadına özel
Eki Görüntüle 668987 Eki Görüntüle 668988 Eki Görüntüle 668989
paylas paylashazir bekliyorum
Elektro turbo fırın canım..kek pişene kadar asla fırın kapağını acmıyorum,malzemeler oda sıcaklığında,önce seker ve yumurta çırpıliyor ...Yani ônemli detaylara önem veriyorum.Firin icinden çıkarmadan önce gayet kabarık oluyor,kek pişmiş oluyor..
Hemen fırından cikarmalimiyim kek tepsisini yoksa biraz içinde kalmalimi?? Fırın kapağını acıkmı tutmaliy yoksa kapalımı?? Falan filan..
Ohhhh ziyafete bakhepsi cok guzel gorunuyor canim..ben diyetteyim ve o mangaldakiler tam benlik ellerinize saglik canim seninde annecigininde.Kinali kinali ellerinden operim teyzemin
:)) yükledim ama nedense böyle bi sorun oldu,net gidip gelmişti ondan olabilirmi ki((
canım yapman gereken herşeyi yapmışsın neden acaba öyle sonuç alıyorsun,fırını açmamak gerek,sıcak fırına koymalısın keki,ama çok sıcak değil,mesela 150-160 derecede ısıtıp o şekilde fırına sürmen lazım.
birde kabartma tozunu direk malzemeye değilde unla karıştırarak eklemelisin.
canımm çok sağol çok teşekkür ederim keşke yakın olsakta ikram etsem:)
annecimi yerim ben o benim balım kaymağım çok sağol senin için öpücem o kınalı ellerini
bu arada ailem ailem diye anlatıyorum ya hep,haftasonu ordayken çektiğim bir resmi paylaşayım
Benim herşeyim her biri,en kıymetlilerim en değerlilerim Rabbim başımdan eksik etmesin ömrümce,hepimizin ailesini inşallah
Babacım,annecim ve kardeşim
Eki Görüntüle 672157
sağol canım,sendende beklerim paylaşımGüzel tarifleriniz için teşekkùrler arkadaşlar
bellimi olur belki birgun ikram edecek kadar yakinlasiriz :26::26:evet insanin ailesi gibi yok tabiki yaaAllah dedigin gibi onlarin yoklugunu,eksikligini gostermesin ..
bu arada var ya mutfaga bayildim insan oyle bir mutfakta yemek yapmayi ister tabikibenimki suan dolaplar falan beyaz ama tezgah siyah.ama degistirdigimde bu kez bende kirmizi dolap istiyorum
Sağol canım ❤ İnan hepsini eksiksiz yapıyorum ama oluyor bazen işte :44:
Acaba sevgimimi eksik ekliyorum o sırada,bilemedim neyse sağol canım benim
Elossacım tarif için çok teşekkürler,en koşa sürede deneyeceğim mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?