ayyy cok guzel yaa bende istiyorumALLAH huzurunuzu bozmasin canim bitanede kendini resmini atsaydin keske
senden de beklerizzzYine harika şeyler yapmışsınız kızlar. Bayıldım hepsine
fotoların içinde sanal reklam uygulamasımı var anlamadımmm:)
selam ellosacim
sürekli bakiyorum topike ama yazamadim bi türlü...
senden bol cesit icli bi kek tarifi istiyorum yani üzümmü dersin findik ici ceviz ici mi dersin bilmem artik?
varmi sende böyle bi tarif?
selam hayatım,geç kaldımmı tarif için,yaptınmı peki
yok canim gec kalmadin...esim icin yapacagim...varmi böyle bi tarif elinde?
var tatlım kardeşimin pastasını almaya gidiyorum geldiğim gibi yazacağım sana emi,muck
etmemmi hayatımm her zaman başım üstünepastadan bana da ikram edersen olur tabisi...
Elossaaaa seni begenerek takip ediyorum. Bugün sultan lokumunu yapım dedım su an buzdolabında ama sankı yuvarlanmayacak gibi yaa sanırım margarını az koydum , o kadar malzemem bosa gdcekıns olur ama
etmemmi hayatımm her zaman başım üstüne
bu arada istediğin keki hemen yazayım
4 yumurta
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt veya yoğurt(süt ile puf puf olur)
yarım su bardağı ceviz içi
yarım su bardağı fındık içi
yarım su bardağı kuru üzüm
yarım su bardağı kuru kayısı
yarım su bardağı kuru incir
yarım su bardağı antep fıstığı
2 su bardağı un
yapılışı;
tüm malzemeleri derin bir kapta miksersiz karıştırıyoruz...akışkan ve bozadan daha koyu bi hale geldiğinde yağlamış olduğumuz kek kalıbımıza döküyor 170 derecede yaklaşık 1 saat pişiriyoruz..
keki pişirirken sık sık kontrol et canım herkesin fırını aynı olmayabiliyor,sen onun ayarını halledersin sanırım.
birde kuru kayısı ve inciri jülyen doğrayarak ekliyoruz..
Afiyet olsun:)
paylaşırsan çok mutlu olurum canımm
canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
dolapta 1 gece beklerse yuvarlamasıda kolay olur,tadıda harika olur canım..
yuvarlarken ellerini çok az su ile nemlendirebilirsin,bende yuvarlarken bu şekilde yardım aldım canım.
hazırlığın bittiğinde paylaşırsan çok mutlu olurum
Şu anda kardeşimi 4 gözle bekliyoruzz,kapı sesini duyduğu gibi süprizzzzz
pek her zamanki gibi olmadı evde döktüremedim ama olsun kendimi yarına saklıyorum:)gönüller bir olsun....Rabbim sağlık ve huzur versin yeter
işte süprizimizzzzz
Eki Görüntüle 677624 Eki Görüntüle 677614 Eki Görüntüle 677615 Eki Görüntüle 677616 Eki Görüntüle 677617 Eki Görüntüle 677619 Eki Görüntüle 677618 Eki Görüntüle 677621 Eki Görüntüle 677622 Eki Görüntüle 677623 Eki Görüntüle 677620 Eki Görüntüle 677625
Saol canmm.. Güzel olursa paylaşacam :)senınlede meslektasmısız bende okul öncesi öğretmeniyim :)
çok tşk ederim canım buyurmazmısınnHarika görünüyorlar:)
aa süperr,ben özelde çalıştım sözleşmeli canım,şu anda evdeyim ama bebiş için uğraşırken çalışamıyorum stresli bi meslek bizimki biliyorsun.
çok tşk ederim canım buyurmazmısınn
Sorma canm veliler ayrı bi dert zaten. Ben mersıne atandm cnm burada calısıyorum. Bir kaç gündür rahatım yavrularım su çiçeği cıkarmıs gelmıyorlar. Buyurmam mıııııııı sekerm :))
haklısın devlette sanıyorum daha zormuş,arkadaşlarım epey yakınıyorlar.
ben kolejin kreşinde çalıştım 3 yıla yakın ama bu sene artık bi dur dedim kendime.
özel bile olsa stresi,yorgunluğu mahvediyor insanı.
gerçi az öğrencim vardı benim 13 ten yukarı yoktu :)
valla bence koşmalısın,birazdan kardeşim geldiğinde hiç bişi kalmayabilir:))))
eşim çiğ köftelerle dürüme gözünü dikti,mahvoldu adam
iyi akşamlar kızlar yarın çaya misafirim var..bana kısa sürede hazırlayabileceğim beğendiğiniz tariflerden verebilirmisinizhem temizlik hem de iki çocuk hazırlık için fazla zamanım kalmıyor
iyi akşamlar canımm,benim ilk sayfamdaki listeye bir göz atarmısın canım,hoşuna gidecek beğeneceğin ve pratik tariflerim var bayağı...
olmaz dersende başka bişiler düşünelim olurmu
Ben sabahcı oldugum için öğrenci sayım 18 ama öğlenci 25 den aşagı dusmuyor bir de ustune kaynastırma ogrencısı offf nasıl zor yaa.. ınan bazen cıldryrm dayanamıyorum.. Senınde en kısa zamanda bı bebısın olur ıns cnm.. acıcık ucundan versene ya adama yazkk:)) sen nerelısın cnm nerede otrysn
teşekkürederim hemen bakıyorum
Allah kolaylık versin canım
ben Tekirdağ Çorluda yaşıyorum,ama memleketim Kayseri & Antalya karışımı bişeyim:)
Edirnede doğdum büyüdüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?