Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Elossa'm pek döktürmediğim dediğin halin buysa , döktürdüğün hali düşünemiyorumm .
Ellerine sağlık . D. gününe beni de al orayaaa .

Elossa'm pek döktürmediğim dediğin halin buysa , döktürdüğün hali düşünemiyorumm .
Ellerine sağlık . D. gününe beni de al orayaaa .

pek bişi yapmadım ki kuzucum,arka planda sigara börekleri var bide onları koymadım:)))))
buyur hayatım her zamannn,başım üstüne

Anaaaam ne güzel yaa hemsermm :)) Adanaya gelıyormusunuz? Benm erkek arkadasmda adanalıı pek becerıklıııı ben bse yapmayı bılmıyorum off napacaksam ılerde (

yaza inşlh canımm,evet pek bi marifetli olurlar ama sadece et yemeklerinde:)))
eşime mangal yak diceksin 7/24 ve asla üşenmez,yorulmaz,cin gibidir oooooo
sabah,öğle,akşam full et yiyebilir potansiyeli çok fazla:)))
valla bence bilmiyorsan öğrenmelisin,yemek yemeyide,sunmayıda,yedirmeyide çookk severler

Gelırsen tanısmak ısterım sennle :)) Benmkı her turlusunu yapar bıde afiyetle yer kii bayılır yemek yemeye .. Bencede ogrenmelıyım 6.yılımıza girdik bugune kadar yemeklerı hep o yaptı yaa dusun artık :) Bi gun sen bana guzel bı menu yap ben önce deneym sonra ona yapaym nasıl şok olurr :)) ama begenmez emnm kesın bı kulp olur anacm o :))

bende isterim canım neden olmasınn,haber veririm zaten gitmeden önce buraya yazaarım:))
tamam sana onun başını döndürecek bi menü hazırlıyalım,görselliğide ççookk severler süslü püslü oldumu benimki bayılırr
kulp bulsalarda mahsus yapıyorlar yaa:)
benimki yemeği yer bitirir bayılır ayılır,en sonunda aşkım tuzumu eksikti der,ben biterim ordaaa

pek bişi yapmadım ki kuzucum,arka planda sigara börekleri var bide onları koymadım:)))))
buyur hayatım her zamannn,başım üstüne

Sağ ol canım . Zorla davet ettiririm kendimi
Ellerine sağlık tekrardan , kardeşine de nice seneler sizinle birlikte. Yeni yaşı güzellikler getirsin .

Sağ ol canım . Zorla davet ettiririm kendimi
Ellerine sağlık tekrardan , kardeşine de nice seneler sizinle birlikte. Yeni yaşı güzellikler getirsin .

zorla olurmu kuzumm,valalhi yakın olsak herbirinize kapım açık sonuna kadar,çıkın çıkın gelin çat kapıç
çok sağol güzel dileklerine canımm,Cümlemize inşallah

Tamam sekerım , görsellıge bende bayılırm vala tadı kotu de olsa sunumu guzel olmalı.. Ayy ben senın 10 da bırın kadar yapsam yatar kalkar allaha dua ederm.. Aslında cok heveslıyım hep yemek kısımlarını okuyorum ama pek yapmıyorum cnm. Evde 3 arkadas kalıyoruz hep gecstryrm.. Benmkı cok fena yaa mahsus mu deılmı blmyrm ama gayet ciddi döylüyor :)Senın kociş te yanııı bende bttm burda:))))

canım bende anamın karnında öğrenmedim kii:)))
ben fazla meraklıyım ondan böyleee:)))
bi gün bu işlere nasıl atıldığımı anlatan bi yazı yazmıştım burada,ahh keşke onu okusan,o zaman beni anlayacaksın:)))

zorla olurmu kuzumm,valalhi yakın olsak herbirinize kapım açık sonuna kadar,çıkın çıkın gelin çat kapıç
çok sağol güzel dileklerine canımm,Cümlemize inşallah

Biliyorum canım benim . Samimiyetinden de belli oluyor zaten .

Hadı yaa bulursam bı okuyayım canmm.. Ah elossaaa sultan lokumlarını yuvarlıcam diye öldümm ellerımın ıcı kasınıo su an :)

Hadı yaa bulursam bı okuyayım canmm.. Ah elossaaa sultan lokumlarını yuvarlıcam diye öldümm ellerımın ıcı kasınıo su an :)

valla bulursan banada haber ver emi hangi sayfada,o kadar çok aradım bulamadım:))
elini suya tut kuzum:)))))

Tuttum yvruum tuttum . elossa ya bı kısmını buzdolabına koydum gerı,yapamıcam asırı yoruldum cunku sabah devam etsem olur mu ona? yarın annem gelecek bakalım begenecek miiii:))

Tuttum yvruum tuttum . elossa ya bı kısmını buzdolabına koydum gerı,yapamıcam asırı yoruldum cunku sabah devam etsem olur mu ona? yarın annem gelecek bakalım begenecek miiii:))

beklerse daha güzel olur hayatım:)
sen tadına baktınmı beğendinmi bakim,inşlh anneciğinde beğenir:)

beklerse daha güzel olur hayatım:)
sen tadına baktınmı beğendinmi bakim,inşlh anneciğinde beğenir:)

Su an yaptıklarmda buzdolabında. bence fena deıl vala daha dogrusu su an o kadar sıs hıssedyrmkı kendımı btanesnı zor yedım . O yuzden tadına tam varamadm. En kısa zamanda mercımeklı kofte yapacagm:)) Bunu becerırsem tamam erkek ark sever bunu :)) Cok yogurmak gerekıyor mu

ayy ablam ya gördümde yazmadan edemedim
bende bir bitirsem şu okuluda çalışsam artık
sonrada atanma derdi var off offf
özelde çalışmak bence daha zor
devlette daha rahat oluyorsun
ben 1-2 sene özelde çalışmayı düşünüyorum ama bakalım
hele evli bir bayana hepten zordur
artık bende evlenene kadar çalışırım özelde
dua edin banada bitireyim okulu çabucak
yeni yavrucakların bana ihtiyaçları olacak

Senın bransında mı okul öncesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…