Yarın yaparım inşallah birşey olmassa. SArımsaklı yogurt favorımız
ay şimdi yaapsım var ama buzlıukta kıyma ayy:))
Yarın kesin yaparım benn benn bennn
Ayyy çok leziz olcak gıbı yaa çok canım çektii aaaaaaaaa vallah bitaraflarım şişcekk
:)))) valla bende olsa buyur gel derdim hayatım:)))
ya sen de bunun tarifini verebilir misin?tabi ki elossanın izniyle. şöyle püf noktalarıyla falan, eğer mümkünse fotoğraf da olabilir, çok şey mi istedim acaba
elossa bir de senden bir şey istesem, geçen bi arkadaş da söylemişti ama şu tariflerini sana zahmet hangisi hangi sayfada falan yazsan ilk sayfaya, sayfalar arttıkça tariflere geri dönmek zorlaştı çünkü, tabi senin için çok büyük zahmet olmayacaksa, çekinerek söylüyorum bunu, akıl vermek gibi düşünme, naçizane bir fikir sadece.
Elossa iyileşiyorum çok şükür yarından sonra gene mutfağa dönüyorum
Yengem hamile canım onunda canı benimki gibi revani tarzı tatlı çekiyor.Senin tarifin var sanırım.Tam tarifse alabilir miyim?? İrmiksiz demi,irmik sevmiyorum bu tatlılarda.
Ay saol canım allah razı olsun
Canım hiç kabak tatalsıı tarifin varmı
dün akşam bunu yazmıştım ama elossa, gözünden mi kaçtı bilemiyorum, bi daha yazayım dedim, ilk cümlem başka arkadaş içindi. 46.sayfadaydı.
bu arada bugün sultan lokumunu denedim, çok hoş oldu, bunu vanilyalı pudingle de yapabiliriz değil mi elossa.
denemeyi düşündüğüm diğer tarifin de içli köfte
Bugün tava böreginden yaptim çook pratik ve çok lezzetliydi cnm iyiki görmüsm onuu :))
6 yasinda kardesim var abla oktay ustadan mi aldin bunu dedi
bende dedim yok ablam bu baska ustadan
yeni evlendim ve bu topiğe rastlamam çok iyi oldu ilk sayfadan itibaren bakıcam ve not alıcam. favorilerime ekledim
ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye
ben bayıldım bu topiğeee!hem de aboneyiim aboneee
mmousee yakaladım seniii, ben de mouse'danım, yeni evlilerden ve eli pratik olmayanlardan
öğretin bize, resmen wordden çıktı alıyorum hergün tarif çıktısı
aynen canım bende öyleyim tarifleri word e aktarıp çıktılarını alıyorum öğrenene kadar böyle napalım
tava böreği sayfa kaçta acaba ben de denesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?