Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
Yarın yaparım inşallah birşey olmassa. SArımsaklı yogurt favorımız

ay şimdi yaapsım var ama buzlıukta kıyma ayy:))

Yarın kesin yaparım benn benn bennn

yap yap hayatım hem hafif hem lezzetli bişi oluyor görüceksin:))

Ayyy çok leziz olcak gıbı yaa çok canım çektii aaaaaaaaa vallah bitaraflarım şişcekk

Elossa iyileşiyorum çok şükür yarından sonra gene mutfağa dönüyorum
Yengem hamile canım onunda canı benimki gibi revani tarzı tatlı çekiyor.Senin tarifin var sanırım.Tam tarifse alabilir miyim?? İrmiksiz demi,irmik sevmiyorum bu tatlılarda.

dün akşam bunu yazmıştım ama elossa, gözünden mi kaçtı bilemiyorum, bi daha yazayım dedim, ilk cümlem başka arkadaş içindi. 46.sayfadaydı.
bu arada bugün sultan lokumunu denedim, çok hoş oldu, bunu vanilyalı pudingle de yapabiliriz değil mi elossa.
denemeyi düşündüğüm diğer tarifin de içli köfte

Bugün tava böreginden yaptim çook pratik ve çok lezzetliydi cnm iyiki görmüsm onuu :))
6 yasinda kardesim var abla oktay ustadan mi aldin bunu dedi
bende dedim yok ablam bu baska ustadan

canım nasıl sevindim anlatamam,geçmişler olsun tekrar tekrar..umarım dinç bi halde atılırsın mutfağına özlemişsindir zatenn
canım bendeki tatlı irmikli ve genelde onu yapıyorum ben..birde bazen hazır dr oetker revani alıyorum onu yapıyorum,dışarıda satılanlar gibi oluyor bayılıyoruz..istersen onu bi dene canım hem ekonomikte oluyor Dr. Oetker Revani Mix bu linki görmen için ekledim canım..3,5-4 tl fiyatıda.ama illaki normal tarif dersende ben bi arkadaşım var ona sorayım o da tatlılarda irmik sevmez,kesin yaptığı bi tarif vardır:)

Ay saol canım allah razı olsun
Canım hiç kabak tatalsıı tarifin varmı

Senden de canım cümlemizden razı olsun..kabak tatlısı tarifi annecimin var parmaklarımızı yiyoruz,bugün gün içinde alayım hemen yazayım buraya olurmu canım

canım vallahi görmedim,çünkü herşeye herkese cvp yazmaya çalışıyorum elimden geldiğince..kusuruma bakma nolurr,belkide o an kursta isem hızlıdan geçiyorum atlamış olabilirimde:)
ellerine sağlık sultan lokumu çok yumuş bişey dimi,çokta zevkli yemesi:))
ben o lokumu vanilyalıda denemiştim o da çok güzel oluyor dediğin gibi,birde çikolatalı pudingle denedim o da ayrı güzel oluyor,bi tek çikolatalı pudingle denediğimi ben hindistan cevizine değilde damla çikolataya bulamıştım,aman Allahımmmmmm süperrdii:)))
içli köfte tarifimi çok anlaşılır yayınlamaya çalıştım umarım istediğin gibi bir sonuca ulaşırsın,bikaç arkadaşım buradan yapmıştı gayet memnunlardı..senden de merakla bekliyorumm resimleri:)

Bugün tava böreginden yaptim çook pratik ve çok lezzetliydi cnm iyiki görmüsm onuu :))
6 yasinda kardesim var abla oktay ustadan mi aldin bunu dedi
bende dedim yok ablam bu baska ustadan

canım afiyet olsunn,ellerine sağlık beğenmenize çok sevindim
dediğin gibi evet çok kolay pişiyor bekletmiyor o yönden ben bayılıyorum..hemen mideye ccuuppp
oktay usta da cidden acaip tarifler var kardeşin haklı

Evet canım özledim valla mutfağa girmeyi.Bu hazır revaniyi hiç bilmiyordum mutlaka alıp deneyeceğim.Pratik de olur benim için çocuklarla yorulmam hem.

canım kimyon varmı? kimyon ve karabiber pulbiber varsa öylede olur..kuru nane varsa 1 tatlı kaşığı ekleyebilirsin cnm

Köfteyi yaptım canım.. ama az yaptım 2 kişi olduğumuz için çok yemiyoruz.. bunlarda resimleri

bu da bir türlü kızarmak bilmeyen patates kızartmamız..

ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye

ben bayıldım bu topiğeee! hem de aboneyiim aboneee

yeni evlendim ve bu topiğe rastlamam çok iyi oldu ilk sayfadan itibaren bakıcam ve not alıcam. favorilerime ekledim

mmousee yakaladım seniii, ben de mouse'danım, yeni evlilerden ve eli pratik olmayanlardan
öğretin bize, resmen wordden çıktı alıyorum hergün tarif çıktısı

Son düzenleme:
ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye

canım yaa ben de senin gibiyim çalışınca da çok zor oluyor..
ben bu akşam beşamel soslu patates yapıcam fırında, kremalı patates diye de geçmiş topikte ama krema bulamadım yakındaki markette..beşamel yapıcam, patatesleri dün akşamdan biraz haşladım soyup, fırında çok bekletmek zorunda kalmayım diye..

ben de onu soracaktım, et yapmak istemiyorum yanına ne gider kremalı patatesin fikir verebilir misiniz canlaar

aynen canım bende öyleyim tarifleri word e aktarıp çıktılarını alıyorum öğrenene kadar böyle napalım

kızlar merhabaa:)
yeni mesajlar resimler eklenmiş ama şu an tek tek yazamıyorum kurstayım ve pc yi resmen çantama saklıyorum kaçamak ıyyyyyy:))
16:00 da bitiyor ve ben pazara gidip ordan da eve dönücem inşallah eve geçtiğimde her birinizle teker teker ilgilenicem Allaha emanet olun

sultan lokumu yapmaya gidiyorum söylemesi ayıp
kaç gündür aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…