Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
waaayy çok hızlısın şekerim haa,ellerine sağlık vallaa bende isterim bi porsiyon:))
canım yoğurtlu bi dene 1 taneyi beğenmezsen yapmazsın

Hemen canım buyur gel beraber afiyet olsun Yogurtlu şahane şimdi yemeden fotosunu koyyorum :
Afiyet olsun çok çokk saol muhtesem bırsey buu ! Yapımı kolay yemesi müthiş. çok saolll

Afiyet bal şeker olsun :) Tarihlerin için çok çok saol İyiki varsın allah şeker gibi bozmasın ağzınızın tadını

canımmçok teşekkür ederimm Allah razı olsun,cümlemizin yuvaları şen şakrak huzur dolu olsun hepp

lokumlarım süper oldular
buda resmi
Eki Görüntüle 535751

Aman Allahımm çok şeker bunlar canım,ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah..nasıl beğendinizmi tadını,yapımıda kolay dimi fikirlerini bekliyorum canım..benim kociş senin tabağı gördü şimdi,hergün yapsan sıkılmadan yerim ama diyip duygu sömürüsü yapıyor bana:))

evet cnm tadına bayıldık eşimle çok güzel oldular tadı lezzeti süper görünümü çok şık ve yapımı çok basit daha ne olsun
kızımdan sonra böyle basit lezzetli ama havalı şeyler daha bi hoşuma gider oldu uğraş isteyen şeyleri o gece yatınca yapabiliyorum anca ama bunu favorilerim arasına ekledim :))

Elossa tüm tariflerin için ellerine sağlık. Yemek yapmadan önce burayı hergün gözden geçiriyorum Sultan lokumundan bende yaptım hatta görünümü daha güzel olsun diye üzerini çikolata sosu ile süsledim. Fakat yerken sanki hamur yiyormuşum gibi oldu bi yerde yanlışlık mı yaptım acaba. Fazla pişirmiş olabilir miyim

çok sevindim canım inan:)
gerçekten de dediğin gibi hem havalı,hem basit,hem lezzetli,kürdan bende batırıyorum ama ufak yaptığım zaman,çünkü biraz irice yaptığımda kürdan tutmuyor:)

canım çok teşekkür ederim hoşgeldin mutfağıma
çikolata sosuda çok güzel yakışır ama genelde çikolatalı puding kullandığımızda daha bi yakışır istersen birde öyle dene canım..bu arada malzemeleri birebir aynımı kullandın,çünkü ben tam uyguladığım ölçüyü verdim canım,eğer hamurumsu gibi oldu diyorsan belki irmiği fazla kaçırmış olabilirmisin ki...

elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:

Aakşam ayva tatlısı yaptım bir büyük ayvam vardı yiyemem baktım ziyan olacak küp küp doğradım 2 bardak su 4 bardak şeker ve doğradığım ayvaları ekledim bayağı bi kaynattım sorada ayvanın çekirdeklerini attımki rengi çıksın diye çok güzel bi tat ortaya çıktı bayıldım resmen

bu çiçeklerde iş yerinden ben bir doğa hayranıyım gördüğüm her güzelliğin resmini çekerim resmen ağaçlara çiçeklere hayvanlara içim gider

elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:

kıızzz mouseemm daha erken değil mi yaaa..
ben bayramdan sonra çağırıciim inşallah hem anneciğimleri hem onları...
şimdiden fikir olur...
nacizane fikrimi söyleyebilirim ama:
mercimek çorbası
ortya yeşil salata, yoğurtlu bi çeşit daha salata
pilav
fırında köfte olabilir, değişik çeşitleri var püreli - kaşarlı vs.. yada az kişi geleceklerse hani kücük güveçler oluyor ya onlarda köfte yapabilirsin...
gereek olur mu bilmiyorum ama ortaya zeytinyağlı barbunya olur,taze fasülye olur... ama gerek yok sanki abartmaya bilmiyorum ben olsam naparım acaba...:26:
bi de yemekten sonrası için bi tatlı, sütlü hafif bi tatlı olabilir..

sultan lokumunun tarifi hangi sayfada herkez yapmis ben eksik kalmiyim

ohooo canım yaaa biz gitmediğimiz kadadr milleti çağırdık

gelsin lokumlar gelsin kilolar

denemeden önce düşünün derim bağımlılık yapabilir

elossa çok beğendik ama kesinlikle dolapta bir gece beklemeli ertesi gün daha süper oldu lezzeti kızım bile dolabın kapağını açıp açıp lokumları aşırrı anne çok tatlı başarmışsın diyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…