waaayy çok hızlısın şekerim haa,ellerine sağlık vallaa bende isterim bi porsiyon:))
canım yoğurtlu bi dene 1 taneyi beğenmezsen yapmazsın
Hemen canım buyur gel beraber afiyet olsunYogurtlu şahane şimdi yemeden fotosunu koyyorum :
Eki Görüntüle 535720 Eki Görüntüle 535722 Afiyet olsun çok çokk saol muhtesem bırsey buu ! Yapımı kolay yemesi müthiş.çok saolll
Woowww harika görünüyor ekrana atlıcaktım neredeyse canım yaa,afiyet bal şeker olsun canım istedi yapsam mı ne?:))
SAol canım kalk yap
yok kalkmamm:)) benim dizim başladı Hayatımın Rolü ve çayımız demlendi şimdi kocişle izlicezz:)
Afiyet bal şeker olsun :) Tarihlerin için çok çok saol İyiki varsın allah şeker gibi bozmasın ağzınızın tadını
Aman Allahımm çok şeker bunlar canım,ellerine sağlık afiyetle yiyin inşallah..nasıl beğendinizmi tadını,yapımıda kolay dimi fikirlerini bekliyorum canım..benim kociş senin tabağı gördü şimdi,hergün yapsan sıkılmadan yerim ama diyip duygu sömürüsü yapıyor bana:))
evet cnm tadına bayıldık eşimle çok güzel oldular tadı lezzeti süper görünümü çok şık ve yapımı çok basit daha ne olsun
kızımdan sonra böyle basit lezzetli ama havalı şeyler daha bi hoşuma gider oldu uğraş isteyen şeyleri o gece yatınca yapabiliyorum anca ama bunu favorilerim arasına ekledim :))
Elossa tüm tariflerin için ellerine sağlık. Yemek yapmadan önce burayı hergün gözden geçiriyorumSultan lokumundan bende yaptım hatta görünümü daha güzel olsun diye üzerini çikolata sosu ile süsledim. Fakat yerken sanki hamur yiyormuşum gibi oldu bi yerde yanlışlık mı yaptım acaba. Fazla pişirmiş olabilir miyim
elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:
kıızzz mouseemm daha erken değil mi yaaa..
ben bayramdan sonra çağırıciim inşallah hem anneciğimleri hem onları...
şimdiden fikir olur...
nacizane fikrimi söyleyebilirim ama:
mercimek çorbası
ortya yeşil salata, yoğurtlu bi çeşit daha salata
pilav
fırında köfte olabilir, değişik çeşitleri var püreli - kaşarlı vs.. yada az kişi geleceklerse hani kücük güveçler oluyor ya onlarda köfte yapabilirsin...
gereek olur mu bilmiyorum ama ortaya zeytinyağlı barbunya olur,taze fasülye olur... ama gerek yok sanki abartmaya bilmiyorum ben olsam naparım acaba...:26:
bi de yemekten sonrası için bi tatlı, sütlü hafif bi tatlı olabilir..
ohooo canım yaaa biz gitmediğimiz kadadr milleti çağırdık
sultan lokumunun tarifi hangi sayfada herkez yapmis ben eksik kalmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?