bu arada hamarat topic sahibi arkadaşım :)
kalan pirinç pilavından, nohut yemeğinden, kuru fasülye yemeğinden neler yapabiliriz tavsiyelerini bekliyorum
kalan pirinç pilavından, nohut yemeğinden, kuru fasülye yemeğinden neler yapabiliriz tavsiyelerini bekliyorum
kızlar merhabaa:)
yeni mesajlar resimler eklenmiş ama şu an tek tek yazamıyorum kurstayım ve pc yi resmen çantama saklıyorum kaçamak ıyyyyyy:))
16:00 da bitiyor ve ben pazara gidip ordan da eve dönücem inşallah eve geçtiğimde her birinizle teker teker ilgilenicem Allaha emanet olun
pirinç pilavında kadınbudu köfte olurr
pirinç pilavında kadınbudu köfte olurr
Evet canım özledim valla mutfağa girmeyi.Bu hazır revaniyi hiç bilmiyordum mutlaka alıp deneyeceğim.Pratik de olur benim için çocuklarla yorulmam hem.
Köfteyi yaptım canım.. ama az yaptım 2 kişi olduğumuz için çok yemiyoruz.. bunlarda resimleri
Eki Görüntüle 535376 Eki Görüntüle 535377
bu da bir türlü kızarmak bilmeyen patates kızartmamız..Eki Görüntüle 535378
ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye
tava böreği sayfa kaçta acaba ben de denesem
ben bayıldım bu topiğeee!hem de aboneyiim aboneee
mmousee yakaladım seniii, ben de mouse'danım, yeni evlilerden ve eli pratik olmayanlardan
öğretin bize, resmen wordden çıktı alıyorum hergün tarif çıktısı
bizim topikte yada 2012'nin taze gelinleri topiğinde yaptığımız pratik tarifleri paylaşabiliriz, hem böylece Elossa'nın topiği de işgal etmemiş oluruz
sultan lokumu yapmaya gidiyorum söylemesi ayıp
kaç gündür aklımda
canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederim tarifimi denemene sevindim..gerçektende tadı bi harika ve inanılmaz besleyici bir çorba..suyunu fazla koymuş olabilirsin canım yoğurt ile yoğunlaştırabilirsinelossa cim bende takipcilerindenim ama yazmaya firsat olmadi.
cok güzel tariflerin hepsini deneyecegim. ama dün corbani yaptim bugday corbasini . ama benimki seninki kadar koyu bir corba olmadi ama tadi harika oldu. bugünede kaldi . aacaba iine yogurt terbiye mi yapsam diyorum. bakalim.
bu arada bende corludanim. daha dogrusu öyleydim. ailem hala orda ama ben almanyadayim
canım topiğin çok güzel ve iştah açıcı...sürekli takip ediyorum ama yazma fırsatını daha yeni bulabildim...
hayırlı olsun
merhaba elossaçok güzel ve cici bir topik olmuş burası ilk denediğim tarifin sultan lokumun oldu şu anda dolabımın derinliklerinde soğuyor kendileri çok basit ama bir o kadarda lezzetli, havalı ve şık bir tarif olmuş ellerine sağlık
bende nişanlıyım yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum değişik yemekler Tarifleriniz gerçekten müthiş Ellerinize sağlık
elossa yapsa nasıl oluyor,
ben hiç kadın budu köfte yapmadım.
anlatılınca anlamıyorum. ya resimli olacak ya da videolu
bnde nohuttan mantı yapıyorum kalınca eşim bayılıyor
bazen harika oluyor şu mantın diyor çaktırmayın
kurufasülyeden annem bulamaç yapar nasıl yapılır bilmiyrum ama
pilavda bizde hiç kalmaz eşim ve kızım pilav delisi
elossa cim bende takipcilerindenim ama yazmaya firsat olmadi.
cok güzel tariflerin hepsini deneyecegim. ama dün corbani yaptim bugday corbasini . ama benimki seninki kadar koyu bir corba olmadi ama tadi harika oldu. bugünede kaldi . aacaba iine yogurt terbiye mi yapsam diyorum. bakalim.
bu arada bende corludanim. daha dogrusu öyleydim. ailem hala orda ama ben almanyadayim
yaptım yaptım kıyamsı yapıp koycammmAma ustune yogurt doksem leziz olurmu ki:26:
eşim iki gün üst üste aynı yemeği yemekten hoşlanmaz. 5 yıllık evli olmama rağmen ben de yeni öğrendim, denemeni tavsiye ederim.
nohut ve kuru fasulyeyi özellikle fazla yapıp, dondurucuya pişmiş haliyle koyuyorum. dondurucudan çıktığında ilk günkü gibi oluyor, hiç farkedilmiyor. eskiden fazla haşlayıp koyardım, tekrar pişirme zahmeti olurdu, bu yöntem daha iyi geldi bana.
kalan pilavdan yoğurt çorbası yapabilirsin. ben genellikle pilavı bir su bardağı yapıyorum yada 1,5 bardak.
bnde nohuttan mantı yapıyorum kalınca eşim bayılıyor
bazen harika oluyor şu mantın diyor çaktırmayın
kurufasülyeden annem bulamaç yapar nasıl yapılır bilmiyrum ama
pilavda bizde hiç kalmaz eşim ve kızım pilav delisi
wowwww canım ellerine sağlıkk,ne güzel görünüyorlar yaa süper olmuşş,tadını beğendinmi peki övdüğüm kadar varmı
Evet canım çok güzel oldu.. eşimde bende çok beğendik.. Tarif için teşekkür ederim..
Sırada sultan lokumu var oonu denemek istiyorum..
Manti nohutun suyunu arttirip icinde haslayarak yapiliyor degil mi annem de yapari) iyi fikir :)) kuru fasulyeden de annemin bi corbasi var,sorayim size de soyleyim ben en iyisi :)) yeni yeni dusuyor aklima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?