Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossa cim bende takipcilerindenim ama yazmaya firsat olmadi.

cok güzel tariflerin hepsini deneyecegim. ama dün corbani yaptim bugday corbasini . ama benimki seninki kadar koyu bir corba olmadi ama tadi harika oldu. bugünede kaldi . aacaba iine yogurt terbiye mi yapsam diyorum. bakalim.

bu arada bende corludanim. daha dogrusu öyleydim. ailem hala orda ama ben almanyadayim

canım topiğin çok güzel ve iştah açıcı... sürekli takip ediyorum ama yazma fırsatını daha yeni bulabildim...

hayırlı olsun

bu arada hamarat topic sahibi arkadaşım :)
kalan pirinç pilavından, nohut yemeğinden, kuru fasülye yemeğinden neler yapabiliriz tavsiyelerini bekliyorum

merhaba elossa çok güzel ve cici bir topik olmuş burası ilk denediğim tarifin sultan lokumun oldu şu anda dolabımın derinliklerinde soğuyor kendileri çok basit ama bir o kadarda lezzetli, havalı ve şık bir tarif olmuş ellerine sağlık

kalan pirinç pilavından, nohut yemeğinden, kuru fasülye yemeğinden neler yapabiliriz tavsiyelerini bekliyorum

eşim iki gün üst üste aynı yemeği yemekten hoşlanmaz. 5 yıllık evli olmama rağmen ben de yeni öğrendim, denemeni tavsiye ederim.

nohut ve kuru fasulyeyi özellikle fazla yapıp, dondurucuya pişmiş haliyle koyuyorum. dondurucudan çıktığında ilk günkü gibi oluyor, hiç farkedilmiyor. eskiden fazla haşlayıp koyardım, tekrar pişirme zahmeti olurdu, bu yöntem daha iyi geldi bana.

kalan pilavdan yoğurt çorbası yapabilirsin. ben genellikle pilavı bir su bardağı yapıyorum yada 1,5 bardak.

bende nişanlıyım yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum değişik yemekler Tarifleriniz gerçekten müthiş Ellerinize sağlık

bnde nohuttan mantı yapıyorum kalınca eşim bayılıyor
bazen harika oluyor şu mantın diyor çaktırmayın
kurufasülyeden annem bulamaç yapar nasıl yapılır bilmiyrum ama
pilavda bizde hiç kalmaz eşim ve kızım pilav delisi

Evet canım özledim valla mutfağa girmeyi.Bu hazır revaniyi hiç bilmiyordum mutlaka alıp deneyeceğim.Pratik de olur benim için çocuklarla yorulmam hem.

canım kesinlikle bayılacağına garanti veririm,benim vaktimin dar olduğu zamanlarda hızır gibi yetişiyor:)

wowwww canım ellerine sağlıkk,ne güzel görünüyorlar yaa süper olmuşş,tadını beğendinmi peki övdüğüm kadar varmı

ya kızlar azıcıkta şöyle akşam yemeği için ne çeşitler yapabiliriz bilgilendirseniz tarif verseniz süper olur benim gibi acemi hergün korkuyorum ne yemek yapıcam diye

canım takipte kal illaki işine yarayacak tarifler çıkacaktır bak gör

tava böreği sayfa kaçta acaba ben de denesem

canım arkadaşım yardımcı olmuş umarım bulabilmişsindir,12. sayfa

ehehehe canım hoşgeldin mutfağımaa sefalar getirdinn

bizim topikte yada 2012'nin taze gelinleri topiğinde yaptığımız pratik tarifleri paylaşabiliriz, hem böylece Elossa'nın topiği de işgal etmemiş oluruz

aşkolsun canım öyle düşünme,yemekle ilgili herşeyi burada da paylaşabiliriz

sultan lokumu yapmaya gidiyorum söylemesi ayıp
kaç gündür aklımda

canım naptın yaptınmı merak ediyorum sonucu bildirirmisin,resimde olursa tam süper olurrr

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederim tarifimi denemene sevindim..gerçektende tadı bi harika ve inanılmaz besleyici bir çorba..suyunu fazla koymuş olabilirsin canım yoğurt ile yoğunlaştırabilirsin

canım topiğin çok güzel ve iştah açıcı... sürekli takip ediyorum ama yazma fırsatını daha yeni bulabildim...

hayırlı olsun

hoşgeldin canım mutfağımaa,sefalar getirdin..senden de tarifler bekliyorumm

ehuehuehuehu:)) şımarıyorum baaakkk
canım artan pilavdan kadınbudu köfte harikaa oluyor,yoğurtlu çorba da yapabilirsin..artan kuru fasulye nohuttan bulgur pilavı yapabilirsin...

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederimm
sultan lokumu bittimi yoksa şekillendirilmeyimi bekliyor merak ettim,sonucu bildirirmisin çekme imkanı varsa resimde olsun amaaa

bende nişanlıyım yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum değişik yemekler Tarifleriniz gerçekten müthiş Ellerinize sağlık

canım hoşgeldin mutfağımaa çok teşekkür ederim,nişanın hayırlı olsun bir ömür huzur eksilmesin yuvandan..

elossa yapsa nasıl oluyor,
ben hiç kadın budu köfte yapmadım.
anlatılınca anlamıyorum. ya resimli olacak ya da videolu

canım artan pilavım yok ama normal pirinçle yaparım belki bikaç güne,o zaman resimlerim bol bol hemde öğrenmiş olursun olurmu

nohuttan mantıyı nasıl yapıyorsun canım bende öğreniim:)

ay canım çorlunun neresindensin..aslında ben buralı değilim ama okul için gelmiştim kocişi görünce kalakaldım:))

yaptım yaptım kıyamsı yapıp koycammm Ama ustune yogurt doksem leziz olurmu ki:26:

waaayy çok hızlısın şekerim haa,ellerine sağlık vallaa bende isterim bi porsiyon:))
canım yoğurtlu bi dene 1 taneyi beğenmezsen yapmazsın

Ya canim ben de ayar tutturamaadim,cok oluyor.. Kalan nohut 1 yemek olmaz bize az yani aama bozulmsindansa buzlukta dursun dedim.. Bi dahakine bolc buzluga.. Pilavi daa atmistim buzlugA,corbayi deneyim inss.. Tesekkurlerr

Manti nohutun suyunu arttirip icinde haslayarak yapiliyor degil mi annem de yapari ) iyi fikir :)) kuru fasulyeden de annemin bi corbasi var,sorayim size de soyleyim ben en iyisi :)) yeni yeni dusuyor aklima :)

wowwww canım ellerine sağlıkk,ne güzel görünüyorlar yaa süper olmuşş,tadını beğendinmi peki övdüğüm kadar varmı

Evet canım çok güzel oldu.. eşimde bende çok beğendik.. Tarif için teşekkür ederim..

Sırada sultan lokumu var oonu denemek istiyorum..

Evet canım çok güzel oldu.. eşimde bende çok beğendik.. Tarif için teşekkür ederim..

Sırada sultan lokumu var oonu denemek istiyorum..

rica ederim beğenmenize çok sevindim canım afiyetler olsun inşallah,genelde kime tarif etsem yada bende kim yese hemen soruyor kasaptan hazırmı,senmi yaptın diye:)
sultan lokumunada kocişler genelde bayılıyorlar,seninkide eminim bayılacak,resimlersen çok sevinirim emii

kızlarr yemek yaparken mutfakta çalışırken asla sessiz çalışamam konsantre olamam ben oldum olası hep böylee:))
illaki bitaraflarım oynıcak,çenem durmıcak:)
son günlerde tek favorim Orhan Gencebayın son çıkardığı albümdeki sanatçıların seslendirmeleri (Zara,Yıldız Tilbe,Sibel Can,Tarkan v.s.)
birde bu şarkıya taktım epeydir evi sallıyorum resmen zaten Rihanna'yı anlatmaya gerek yok benim gibi o da kırık
hemen paylaşmak istedim buda mutfağımla ilgili sonuçta dimi ama,hem sizlerede hareket olur diye düşündümm;
hayat paylaşınca güzel la la la la la la laaaaaaaaaaaa
[video=youtube;HBxt_v0WF6Y]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HBxt_v0WF6Y[/video]

Manti nohutun suyunu arttirip icinde haslayarak yapiliyor degil mi annem de yapari ) iyi fikir :)) kuru fasulyeden de annemin bi corbasi var,sorayim size de soyleyim ben en iyisi :)) yeni yeni dusuyor aklima :)

aynen öyle yapıyorum canım su ekliyorum kalan nohuta kaynayınca mantıları ekliyorum ohh miss
hemde pratik

elossa resim çekicem canım blogumada eklerim inşallah bakalım eşim tadına baktı vaayy dedi
birazdan tv izlerken yeriz yarında eklerim resimleri şekil verirken zorlandım ama biraz cıvık olmuş benmkisi nieki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…