Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
elossa yeni evliyim. yaptığım şeyler beğeniliyor ama repertuarım pek geniş değil:) takipçinim artık ben de

elossa yeni evliyim. yaptığım şeyler beğeniliyor ama repertuarım pek geniş değil:) takipçinim artık ben de

Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
Tam yerindesin emin ol:)
ilk sayfada tüm listeyi görebilirsin,öğrenmek sormak istediğin bişiler olursa her zaman yaz,ben buralardayım

Son düzenleme:
GeldiiiimGerçekten muhteşem.tebrik ediyorum canım,ellerine sağlıkhem sağlıklı,doğal bayıldım ve pembesini deneyeceğim.

Canım merhaba hoşgeldin mutfağıma
Tam yerindesin emin ol:)
ilk sayfada tüm listeyi görebilirsin,öğrenmek sormak istediğin bişiler olursa her zaman yaz,ben buralardayım

sağol canım baştan başladım bile bakmaya kocişim bayılacak bu işe

GeldiiiimGerçekten muhteşem.tebrik ediyorum canım,ellerine sağlıkhem sağlıklı,doğal bayıldım ve pembesini deneyeceğim.

hoşgeldin bebeğimm:))
Evet sağlıklı,doğal ve çok şekerr...normal dondurmaların tadında değil ama çok hoş bi lezzeti var canımcım..
Bi de denersen ve benle paylaşmazsan küserim onuda biliyorsun di miiii

Hoşbulduk janııııııııımayyy tahmin edebiliyorum tadını yemiş kadar oldumyaparımda paylaşmammı ayıpsın

Ev yapımı dondurma uf çok güzel olmuş ellerin dert görmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…