ANAM anamm ilk defa böye bir şey görüyorum şaş kaldı.elossa sen evliydin sanırım senin kocan kaç kilo ? ayy ne şanslı adam yaa
elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:
Aakşam ayva tatlısı yaptım bir büyük ayvam vardı yiyemem baktım ziyan olacak küp küp doğradım 2 bardak su 4 bardak şeker ve doğradığım ayvaları ekledim bayağı bi kaynattım sorada ayvanın çekirdeklerini attımki rengi çıksın diye çok güzel bi tat ortaya çıktı bayıldım resmen
Eki Görüntüle 536014 Eki Görüntüle 536013 Eki Görüntüle 536015 Eki Görüntüle 536016 bu çiçeklerde iş yerinden ben bir doğa hayranıyım gördüğüm her güzelliğin resmini çekerim resmen ağaçlara çiçeklere hayvanlara içim gider
sultan lokumunun tarifi hangi sayfada herkez yapmis ben eksik kalmiyim
Eki Görüntüle 536315 Eki Görüntüle 536316 Eki Görüntüle 536317
gelsin lokumlar gelsin kilolar
denemeden önce düşünün derim bağımlılık yapabilir
elossa çok beğendik ama kesinlikle dolapta bir gece beklemeli ertesi gün daha süper oldu lezzeti kızım bile dolabın kapağını açıp açıp lokumları aşırrı anne çok tatlı başarmışsın diyo bana
36.sayfada canım.. bende yapacağın nasipse..
yap hayatım ama paylaşta emii
Tamam canımcım yapınca mutlaka paylaşırım..
elossa, sultan lokumunu geçen gün yapmıştım, malzemeyi yarıya indirmiştim, söylediğiniz gibi bi gece dinlenince daha bi hoş oluyor. yarına günüm var, bu sefer de vanilyalı puding aldım ve damla sakızı kattım içine, bu sefer de güzel oldu. geçen yaptığımda fındıktan az büyükçe yapmıştım, bugünküleri ceviz büyüklüğünde yaptım, keşke fotoğraf işini ben de becerebilsem, gündeki pasta böreği de paylaşırdım
elossa;
umarım dikkate alırsın!!
bir blog açsan daha kolay takip ederiz..hem orada kategorilere ayırırsın..
bikaç tarifini yapacaktım şimdi bulamıyorum bile..
sultan lokumunu beğendim ki izini kaybetmeyeyim diye
lütfeeeeeeeeennnn blog aç
Dün sultan lokumunu ben de denedim...
Büyük borcama döktüğüm halde yine de kalın odu ve dolayamadım...
Belki de buzdlabında yeterince beklemediği içindir bi 3-4 saat kadar beklese de...
Ben ayriyetten arasına muz koydum çok lezzetli oldu...
Tarif için teşekkür ederim
evet o fikirde güzel,,ama sen bloğu ciddi ciddi düşün derim...canım merhaba teşekkür ederim,blog açsam bile şu anda başında pek duramam gibi geliyor,buradan daha kolay sanki..zaten face de sayfam var oraya bile bazen gereken önemi gösteremiyorum:)
geçenlerde bir arkadaşımız her sayfada bulunan tariflerimi liste yapıp ilk sayfaya eklememi ve böylelikle herkesin daha kolay tarif bulabileceğini önermişti.bugün onu yapayım ben en iyisi hem daha kolaylaştıracaktır bulmanızı,ne dersin canım
evet o fikirde güzel,,ama sen bloğu ciddi ciddi düşün derim...
Günaydın komşumm:)
sanıyorum benim usulden yapmadın canım,ben top top yapmıştım ama diğer bikaç arkadaşım rulo halinde yapmışlardı..dökmeden önce tabanına hindistan cevizi serpmemişmiydin
Günaydın tatlım...
Serptim canım ama biraz kalın olduğundan saramadım işte
Seninkini bulamadım diğerini buldum onu yaptım :)
Günaydın tatlım...
Serptim canım ama biraz kalın olduğundan saramadım işte
Seninkini bulamadım diğerini buldum onu yaptım :)
Elossa'nın sultan lokumu 36.sayfada canımcım..yapacağım için aklımın bir köşesine kaydettim..
Libyana'cım canım sağol, dün epey bi aradım bulamadım...
Elossa'cım aynen hepsi bir arada olsa daha iyi olur...
Arka sayfalarda kalan tarifleri bulmak zor oluyor...
Ya da her yazdığın tarifin linkini ilk sayfaya koyarsan da güzel olabilir...
tamam canım bi düzenleme getireceğim bugün akşam inşallah,mutfak işim bitsinde:)
evet yaa bende merak ettim.. bir çıkamadı hatun mutfaktan..Yine döktürüyosun sanırsam
Yine döktürüyosun sanırsam
evet yaa bende merak ettim.. bir çıkamadı hatun mutfaktan..Heyy Elossa neler yapıyorsun bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?