Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
ANAM anamm ilk defa böye bir şey görüyorum şaş kaldı.elossa sen evliydin sanırım senin kocan kaç kilo ? ayy ne şanslı adam yaa

ehehehhe evet canım evliyimm,mutluyumm,huzurluyum ama çocuksuzum
kocişim şişman değil ama zayıfta değil tam kıvamında:)))

elossaaaaa ctesi günü kvalidemleri ilk defa yemeğe alıcam bana menü çıkarrımısın yaaa lütfennnnnnnnnn :18:

canım çıkarırız tabisii ne demekkk,ama ilk önce onların ne tür yemekler sevdiklerini söylesen tam süper olarrr:)

waaayyyy süpersin canım ellerine sağlıkk nefiss görünüyor vallahi..çiçeklerede bittim bittimm bende bayılırım doğa hastasıyım,hayvan delisiyim...benimde evde ayvalarım var ne yapsam diye düşünüyorum belki elma ile karıştırıp kurabiye yapabilirim bakalım:)

sultan lokumunun tarifi hangi sayfada herkez yapmis ben eksik kalmiyim

yap tabisiii:)) 36 canım

ay ay ay ay ayyyyy harika bunlar canımm,ellerine sağlık ne güzel olmuşlar..dediğin gibi 1 gece beklese tam süper oluyor ama bizde malesef böyle tatlılar ertesi güne kalmıyor:)
36.sayfada canım.. bende yapacağın nasipse..

yap hayatım ama paylaşta emii

kızlar merhabaaa,kursum bitti daha doğrusu bayram nedeniyle tatil ve pazartesi-salı gitmeyeceğim ohh beeee
nasıl mutlu nasıl keyifliyim anlatamam haftasonu kendimi mutfağa gömücem:)))
bu arada bayram yaklaşıyor ve kısmetse 8 gün annemlerdeyiz onun verdiği bir keyif var kocişle bende,tü tü tüü Allah bozmasın çok mutluyum vallaa
yarın döktürücem buralaraa:))))

elossa, sultan lokumunu geçen gün yapmıştım, malzemeyi yarıya indirmiştim, söylediğiniz gibi bi gece dinlenince daha bi hoş oluyor. yarına günüm var, bu sefer de vanilyalı puding aldım ve damla sakızı kattım içine, bu sefer de güzel oldu. geçen yaptığımda fındıktan az büyükçe yapmıştım, bugünküleri ceviz büyüklüğünde yaptım, keşke fotoğraf işini ben de becerebilsem, gündeki pasta böreği de paylaşırdım

elossa, sultan lokumunu geçen gün yapmıştım, malzemeyi yarıya indirmiştim, söylediğiniz gibi bi gece dinlenince daha bi hoş oluyor. yarına günüm var, bu sefer de vanilyalı puding aldım ve damla sakızı kattım içine, bu sefer de güzel oldu. geçen yaptığımda fındıktan az büyükçe yapmıştım, bugünküleri ceviz büyüklüğünde yaptım, keşke fotoğraf işini ben de becerebilsem, gündeki pasta böreği de paylaşırdım

elossa;
umarım dikkate alırsın!!
bir blog açsan daha kolay takip ederiz..hem orada kategorilere ayırırsın..
bikaç tarifini yapacaktım şimdi bulamıyorum bile..
sultan lokumunu beğendim ki izini kaybetmeyeyim diye
lütfeeeeeeeeennnn blog aç

canım süpersin ellerine sağlık,damla sakızlı denemedim ben hiç eminim güzel olmuştur..evet 1 gece beklese daha bir güzel oluyor,bu arada misafirlerin kesinlikle bayılacaklar bak gör:)
fotoğrefı telefon ilede çeksen olur canım,buraya yüklemeyimi halledemiyorsun acaba..bende görmek isterim gününde hazırladığın ikramlıklarını amaa

canım merhaba teşekkür ederim,blog açsam bile şu anda başında pek duramam gibi geliyor,buradan daha kolay sanki..zaten face de sayfam var oraya bile bazen gereken önemi gösteremiyorum:)
geçenlerde bir arkadaşımız her sayfada bulunan tariflerimi liste yapıp ilk sayfaya eklememi ve böylelikle herkesin daha kolay tarif bulabileceğini önermişti.bugün onu yapayım ben en iyisi hem daha kolaylaştıracaktır bulmanızı,ne dersin canım

Dün sultan lokumunu ben de denedim...
Büyük borcama döktüğüm halde yine de kalın odu ve dolayamadım...
Belki de buzdlabında yeterince beklemediği içindir bi 3-4 saat kadar beklese de...
Ben ayriyetten arasına muz koydum çok lezzetli oldu...
Tarif için teşekkür ederim

Günaydın komşumm:)
sanıyorum benim usulden yapmadın canım,ben top top yapmıştım ama diğer bikaç arkadaşım rulo halinde yapmışlardı..dökmeden önce tabanına hindistan cevizi serpmemişmiydin

evet o fikirde güzel,,ama sen bloğu ciddi ciddi düşün derim...

Günaydın komşumm:)
sanıyorum benim usulden yapmadın canım,ben top top yapmıştım ama diğer bikaç arkadaşım rulo halinde yapmışlardı..dökmeden önce tabanına hindistan cevizi serpmemişmiydin

Günaydın tatlım...
Serptim canım ama biraz kalın olduğundan saramadım işte
Seninkini bulamadım diğerini buldum onu yaptım :)

Günaydın tatlım...
Serptim canım ama biraz kalın olduğundan saramadım işte
Seninkini bulamadım diğerini buldum onu yaptım :)

tüh ya olsun ama eminim çok lezzetli olmuştur senin ellerinden hayatım
zaten bugün sayfa düzenlemesi yapıcam ilk sayfaya tüm tarifleri yazıcam çünkü arkadaşların çoğu istediğini bulamıyor böyle daha iyi olucak sanırım
Elossa'nın sultan lokumu 36.sayfada canımcım.. yapacağım için aklımın bir köşesine kaydettim..

teşekkür ederim canımm ezberlemişsin vallahi:)
bugün o tarif bulma derdine bi son vericem inşallah,önce yemeklerimi ayarlıyımda:)

Son düzenleme:
Libyana'cım canım sağol, dün epey bi aradım bulamadım...

Elossa'cım aynen hepsi bir arada olsa daha iyi olur...
Arka sayfalarda kalan tarifleri bulmak zor oluyor...
Ya da her yazdığın tarifin linkini ilk sayfaya koyarsan da güzel olabilir...

tamam canım bi düzenleme getireceğim bugün akşam inşallah,mutfak işim bitsinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…